fbpixel

Search icon
Search
Dior x Venetian Heritage: Ένα φιλανθρωπικό dinner με λαμπερούς καλεσμένους και «αέρα» πολυτέλειας
PEOPLE & MOMENTS

Dior x Venetian Heritage: Ένα φιλανθρωπικό dinner με λαμπερούς καλεσμένους και «αέρα» πολυτέλειας

Ποιοι κατάφεραν να τραβήξουν όλα τα βλέμματα επάνω τους και να ξεχωρίσουν μέσα στις Dior δημιουργίες τους


Παράλληλα με το Venetian Heritage, o οίκος Dior διοργάνωσε ένα μοναδικό εορταστικό δείπνο στις 23 Απριλίου, στην καρδιά του Teatro La Fenice της Βενετίας. Πραγματοποιήθηκε με την ευκαιρία της Biennale Arte 2022 στη Βενετία, με τη φιλανθρωπική αυτή εκδήλωση να ήταν προς όφελος της διατήρησης και της προώθησης της made in Venice πολιτιστικής κληρονομιάς και ειδικότερα της αποκατάστασης του Μουσείου Ca' d'Oro, αποτίνοντας φόρο τιμής στο πάθος για καλλιτεχνικούς διαλόγους που είναι τόσο αγαπητός στον οίκο.

Ενόψει των σημερινών αναταραχών που αντιμετωπίζει ο κόσμος, ένα μέρος των κεφαλαίων που συγκεντρώθηκε θα διατεθεί σε Ουκρανούς πρόσφυγες στην Ιταλία. Με αυτήν τη φιλανθρωπική εκδήλωση, ο Dior και η Venetian Heritage σφράγισαν τους άρρηκτους δεσμούς μεταξύ Γαλλίας και Ιταλίας, δημιουργώντας έναν νέο σύνδεσμο μεταξύ αυτών των δύο χωρών στο όνομα της δημιουργικότητας και της αλληλεγγύης. Μια γιορτή πολλαπλών πολιτισμών.

Ένα glam event, όπως αυτά που μας είχαν λείψει!
279190679-106816225350589-28421548922661690-n.jpg


Όλα τα φώτα στράφηκαν στους λαμπερούς καλεσμένους και στο πανέμορφο σκηνικό που δημιουργήθηκε με το συμβολή του Dior Maison. Μεταξύ αυτών, ο Pierre Casiraghi έδωσε το «παρών» έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του, Beatrice Borromeo. Ο γιος και η νύφη της πριγκίπισσας Caroline παρευρέθηκαν στο εορταστικό δείπνο Dior x Venetian Heritage κατά τη διάρκεια της Biennale Arte 2022.

See the fabulous video:

Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας των Μονεγάσκων «συντονίστηκαν» στα μαύρα για το λαμπερό ραντεβού τους στο συγκεκριμένο event. Η Ιταλικής καταγωγής Beatrice εντυπωσιάστηκε τους πάντες, φορώντας ένα night dress Dior Couture από την collection Spring/Summer 2018, με βελούδινες λεπτομέρειες και μαύρο υφαντό από τρίχες αλόγου.

beatrice-borromeo-and-pierre-casiraghi.jpg
Pierre Casiraghi & Beatrice Borromeo


Η εντυπωσιακή μητέρα δύο παιδιών ανέδειξε με τον πιο ενδιαφέροντα τρόπο τον λαιμό της με ένα κομψό updo, ενώ ολοκλήρωσε το look της με ένα ζευγάρι statement σκουλαρίκια.

Να αναφέρουμε στο σημείο αυτό πως η Borromeo είναι η πρέσβειρα του γαλλικού fashion house. Πέρυσι, ο Pierre ονομάστηκε ambassador των αντρικών συλλογών του Dior, ενώ τον περασμένο Ιανουάριο, το αγαπημένο ζευγάρι παρακολούθησε μαζί το show Dior Haute Couture.

279167394-3349525941943372-1229232677664470663-n.jpg
Maria Grazia Chiuri


«Η ιστορία του οίκου ήταν πάντα στενά συνδεδεμένη με αυτή του κόσμου της τέχνης. Μια γοητεία, εμπνευσμένη από τον Christian Dior, που τροφοδοτεί τη φαντασία μας, μας εμπνέει καθημερινά να διαδίδουμε το πάθος μας για τον πολιτισμό και να το μοιραζόμαστε. Η βραδιά υποστήριξης, η οποία είναι περισσότερο από ποτέ κοντά στην καρδιά μας –και κατά τη διάρκεια της οποίας πιστεύουμε ότι είναι απαραίτητο να βοηθήσουμε τους Ουκρανούς πρόσφυγες στην Ιταλία–, εκφράζοντας γι' άλλη μια φορά την αδιάλειπτη φιλία μεταξύ του Dior και της Venetian Heritage, ενός εξαιρετικού, αφοσιωμένου κι εμβληματικού συνεργάτη»
, λέει ο Pietro Beccari, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Christian Dior Couture.

Διαιωνίζοντας τη γοητεία του Christian Dior με τον πολιτιστικό διάλογο, ο οίκος έγινε επίσης δωρητής στη Διεθνή Έκθεση Τέχνης, που επιμελήθηκε η Cecilia Alemani, με την ευκαιρία της Arte Biennial 2022, με τίτλο "The Milk of Dreams".

279157394-715484282957568-7882197762203661104-n.jpg
Ανατρέξτε στην gallery για να ανακαλύψετε τα πιο λαμπερά red carpet looks που έγιναν talk of the town!

Φωτογραφίες: Dior, Red Carpet Fashion Awards