fbpixel

Search icon
Search
Η Hailey και ο Justin Bieber καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδί - Αυτό θα είναι το όνομα του γιου τους
PEOPLE & MOMENTS

Η Hailey και ο Justin Bieber καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδί - Αυτό θα είναι το όνομα του γιου τους

Τρεις μήνες μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης


Ο Justin Bieber και η Hailey είναι κι επίσημα γονείς! Ο 30χρονος star και η 27χρονη σύζυγός του, μοντέλο-επιχειρηματίας, καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδί, με τον Justin να επιβεβαιώνει το νέο λίγες ώρες πριν. «WELCOME HOME JACK BLUES BIEBER», έγραψε ο ίδιος σε μια ανάρτηση στο Instagram. Η Hailey δημοσίευσε την ίδια φωτογραφία στα Insta Stories της λίγο αργότερα με το όνομα του μωρού και δύο emoji.

Το ζευγάρι ανακοίνωσε για πρώτη φορά ότι περιμένει παιδί τον περασμένο Μάιο, αποκαλύπτοντας τα συναρπαστικά νέα στο Instagram, με μια iconic φωτογράφιση. Τότε, η Hailey ήταν λίγο περισσότερο από έξι μηνών έγκυος.

Μάλιστα, στο βίντεο από την ανανέωση του όρκου τους, η Hailey φορούσε ένα μακρύ, δαντελένιο λευκό φόρεμα κι ένα πέπλο, αναδεικνύοντας τη φουσκωμένη κοιλίτσα της. Από τότε, ακολούθησαν πολλές φωτογραφίες και βίντεο με το ζευγάρι στην πιο τρυφερή κι ευτυχισμένη περίοδο της κοινής τους πορείας.

Ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου τον Σεπτέμβριο του 2018 σε δικαστήριο της Νέας Υόρκης, μόλις δύο μήνες μετά τον αρραβώνα τους. Αργότερα το γιόρτασαν με ένα μεγάλο πάρτι με συγγενείς και φίλους. Κι εδώ θυμόμαστε, πως τον περασμένο Οκτώβριο η Hailey εμφανίστηκε στο εξώφυλλο του GQ Hype και απάντησε στις φήμες που την ήθελαν έγκυο, σχολιάζοντας το κατά πόσο την επηρέασαν: «Πρόσφατα, όλοι έλεγαν: «Ω, Θεέ μου, είναι έγκυος», και αυτό μου έχει συμβεί πολλές φορές στο παρελθόν. Με απογοητεύει το ότι δεν μπορώ να είμαι απλώς φουσκωμένη χωρίς να μου πει κάποιος πως είμαι έγκυος», δήλωσε στο περιοδικό. 

Αν κι έχει συζητήσει στο παρελθόν για το πώς θα μεγαλώσει τα παιδιά της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, το μοντέλο δήλωσε τότε ότι θα είναι «μάλλον εντελώς αναπόφευκτο. Αυτό το έλεγα πριν παντρευτώ. Δεν ήξερα με ποιον θα παντρευόμουν τότε». Είχε μοιραστεί, μάλιστα, πως η μητρότητα είναι κάτι για το οποίο ανυπομονεί.

Ένα μήνα πριν, στο πλαίσιο της συνέντευξης που παραχώρησε στο W Magazine, η Hailey μοιράστηκε τις σκέψεις της γύρω από το σκοτάδι που κρύβεται στα ενδότερα των social media, ενώ μίλησε για πρώτη φορά ανοικτά και για το πώς διαχειρίστηκε η ίδια το πρώτο διάστημα της εγκυμοσύνης της.

«Το διαδίκτυο είναι ένα τρομακτικό μέρος για μια έγκυο γυναίκα. Βλέπεις και διαβάζεις για τόσες πολλές ιστορίες, τραυματικές ιστορίες γεννήσεων, τραυματικές εμπειρίες και ξέρω ότι αυτό είναι πολύ αληθινό. Αλλά δεν θέλω να τρομάξω τον εαυτό μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

hailey-bieber-w-magazine-special-edition-summer-issue-2024-style-fashion-tom-lorenzo-site-3.jpg
W Magazine


Και συνέχισε: «Οι άνθρωποι με έκαναν να αισθάνομαι τόσο άσχημα για τη σχέση μου από την πρώτη μέρα. "Διαλύονται. Μισούν ο ένας τον άλλον. Παίρνουν διαζύγιο". Είναι σαν να μη θέλουν να πιστέψουν ότι είμαστε ευτυχισμένοι. Συνήθιζα να προσπαθώ να συμπεριφέρομαι σαν να πονάει όλο και λιγότερο. Προσπαθούσα να σκέφτομαι ότι από ένα σημείο και μετά το συνηθίζεις, ότι αυτό θα λέγεται και έτσι θα είναι οι άνθρωποι. Αλλά συνειδητοποίησα ότι στην πραγματικότητα δεν πονάει ποτέ λιγότερο», είπε στην πιο ώριμη από ποτέ φάση της και πλέον, τόσο η ίδια, όσο και ο Justin κλείνουν τα αυτιά τους σε όλα και κάνουν focus αποκλειστικά στην οικογένειά τους.