fbpixel

Search icon
Search
Hailey Bieber: Γιατί θεωρεί πως το διαδίκτυο είναι το πιο τρομακτικό μέρος για μία έγκυο γυναίκα;
PEOPLE & MOMENTS

Hailey Bieber: Γιατί θεωρεί πως το διαδίκτυο είναι το πιο τρομακτικό μέρος για μία έγκυο γυναίκα;

Μία διαφορετική εξομολόγηση λίγο πριν να γίνει για πρώτη φορά μητέρα...


Είναι μία γυναίκα που έχει αναφερθεί διεξοδικά αρκετές φορές στο παρελθόν ανοικτά για θέματα που αφορούν την ψυχική υγεία του κάθε ανθρώπου και την ίδια στιγμή, ένα πρόσωπο που έχει δει τον κόσμο να την αντιμετωπίζει με αρκετά σκληρό τρόπο. H Hailey Bieber -ωστόσο- τα έχει αφήσει πίσω της όλα αυτά, έχοντας μπει πλέον σε μία διαφορετική φάση της ζωής της και τώρα, μετράει αντίστροφα για τη στιγμή που θα κρατήσει για πρώτη φορά στα χέρια της τον καρπό του έρωτά της με τον Justin, με το iconic ζευγάρι να πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε στο W Magazine, η Hailey μοιράστηκε τις σκέψεις της γύρω από το σκοτάδι που κρύβεται στα ενδότερα των social media, ενώ μίλησε για πρώτη φορά ανοικτά και για το πώς διαχειρίστηκε η ίδια το πρώτο διάστημα της εγκυμοσύνης της...

Μία διαφορετική πλευρά!

Τα social media και το σκληρό τους πρόσωπο

Έχει δει σε πολλές περιόδους της ζωής της, τον κόσμο και τα διεθνή media να την αντιμετωπίζουν με αρκετά σκληρό τρόπο. Έχει δεχθεί αμέτρητα hate comments, έχει ακούσει κι έχει διαβάσει πολλά για την σχέση και τον γάμο της με τον Justin και γενικότερα, είναι μία γυναίκα που έχει κληθεί να διαχειριστεί εξαιρετικά δύσκολες καταστάσεις. Η Hailey προσπαθούσε -κι εξακολουθεί να το κάνει- να αντιμετωπίζει με θετική σκέψη ακόμη και τα πιο πικρόχολα σχόλια, ωστόσο, όπως λέει τώρα και η ίδια, αυτή δεν είναι πάντα μία εύκολη διαδικασία κι αυτός είναι -ουσιαστικά- κι ο λόγος που την έχει κάνει να αποφεύγει να μιλάει ανοικτά για κάθε λεπτομέρεια της ιδιωτικής της ζωής. 

«Το διαδίκτυο είναι ένα τρομακτικό μέρος για μια έγκυο γυναίκα. Βλέπεις και διαβάζεις για τόσες πολλές ιστορίες, τραυματικές ιστορίες γεννήσεων, τραυματικές εμπειρίες και ξέρω ότι αυτό είναι πολύ αληθινό. Αλλά δεν θέλω να τρομάξω τον εαυτό μου», σημείωσε, στο πλαίσιο μίας μεγάλης συνέντευξης που παραχώρησε στο W Magazine, δύο μήνες μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της. Μαζί με τον Justin, περιμένουν τον πρώτο καρπό του έρωτά τους και πολύ-πολύ σύντομα θα γίνουν γονείς, μετά από περίπου έξι χρόνια κοινής πορείας. Και οι δύο, έχουν βρεθεί πολλές φορές στο επίκεντρο, με την Hailey να τονίζει τώρα πως σε συγκεκριμένες περιπτώσεις δυσκολεύτηκε πραγματικά να διαχειριστεί τις φήμες που έκαναν την εμφάνισή τους για τον γάμο της.


«Οι άνθρωποι με έκαναν να αισθάνομαι τόσο άσχημα για τη σχέση μου από την πρώτη μέρα. "Ω, διαλύονται. Μισούν ο ένας τον άλλον. Παίρνουν διαζύγιο". Είναι σαν να μη θέλουν να πιστέψουν ότι είμαστε ευτυχισμένοι. Συνήθιζα να προσπαθώ να συμπεριφέρομαι σαν να πονάει όλο και λιγότερο. Προσπαθούσα να σκέφτομαι ότι από ένα σημείο και μετά το συνηθίζεις, ότι αυτό θα λέγεται και έτσι θα είναι οι άνθρωποι. Αλλά συνειδητοποίησα ότι στην πραγματικότητα δεν πονάει ποτέ λιγότερο», ανέφερε τώρα, όντας πιο ώριμη από ποτέ και πλέον, τόσο η ίδια, όσο και ο Justin κλείνουν τα αυτιά τους σε όλα και κάνουν focus αποκλειστικά στην οικογένειά τους.

Η εγκυμοσύνη και οι δεύτερες σκέψεις

hailey-bieber-w-magazine-special-edition-summer-issue-2024-style-fashion-tom-lorenzo-site-3.jpg

Πήραν την απόφαση να μοιραστούν με όλο τον κόσμο τα χαρμόσυνα νέα, μέσα από ένα iconic video, αλλά και με μερικές, εντυπωσιακές φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στα social media τους. Η Hailey με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα, σε μία πανέμορφη εικόνα που δεν χορταίνουμε να τη βλέπουμε και ο Justin ήταν εκεί, δίπλα της, θαυμάζοντας τη γυναίκα και την μέλλουσα μητέρα του παιδιού του. Επικράτησε ένας πανικός και η ανακοίνωση αποτέλεσε για ένα σημαντικό διάστημα κεντρικό θέμα συζήτησης στα διεθνή media, με την Hailey να εξηγεί τώρα πως για την ίδια δεν ήταν μία εύκολη στιγμή. Αντιθέτως, έπρεπε να το σκεφτεί πολύ και να αξιολογήσει όλα τα δεδομένα, πριν να πάρει την απόφαση να μοιραστεί ανοικτά την εγκυμοσύνη της.

«Ειλικρινά κατάφερα να το κρατήσω κρυφό επειδή είχα μικρή κοιλιά για μεγάλο χρονικό διάστημα. Δεν είχα κοιλιά, πραγματικά, μέχρι που ήμουν έξι μηνών έγκυος, οπότε και το ανακοίνωσα. Ήμουν σε θέση να φοράω μεγάλα μπουφάν και τέτοια πράγματα. Πιθανότατα θα μπορούσα να το κρύψω μέχρι το τέλος. Αλλά δε μου άρεσε το άγχος του να μην μπορώ να απολαύσω την εγκυμοσύνη μου εξωτερικά. Ένιωθα σαν να έκρυβα αυτό το μεγάλο μυστικό και δεν ένιωθα καλά. Ήθελα την ελευθερία να βγω έξω και να ζήσω τη ζωή μου. Η αρχή της εγκυμοσύνης, ήταν κάτι πολύ συναισθηματικό για μένα. Σκεφτόμουν: "Αγαπώ τόσο πολύ αυτόν τον άνθρωπο. Πώς μπορώ να φέρω κάποιον άλλο σε αυτό;"», εξήγησε η ίδια στη συνέντευξή της και τα λόγια της αυτά, έρχονται να επιβεβαιώσουν το πόσο δύσκολη είχε γίνει η καθημερινότητά της.

Η Hailey, είναι ένα πρόσωπο που πολλοί λατρεύουν να... μισούν. Έχει πολλούς fans, αλλά -αντίστοιχα- και πολλούς haters, που ό,τι κι αν κάνει, την αντιμετωπίζουν με σκληρό τρόπο. Επί σειρά ετών, όλο αυτό την επηρέαζε σε πολύ μεγάλο βαθμό κι έπαιξε ρόλο ακόμη και στην καθημερινότητά της, ωστόσο, πλέον έχει επιλέξει να κάνει focus στη φωτεινή πλευρά των πραγμάτων. Στην οικογένεια που δημιουργεί, στο μωρό που θα φέρει στον κόσμο και στον Justin, που κόντρα σε όλους και σε όλα, είναι πάντα δίπλα της, κοντά της και στέκεται στο πλευρό της...