fbpixel

Search icon
Search
Η ανιψιά της πριγκίπισσας Diana, Lady Kitty Spencer, παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Michael Lewis
PEOPLE & MOMENTS

Η ανιψιά της πριγκίπισσας Diana, Lady Kitty Spencer, παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Michael Lewis

Σε μια παραμυθένια τελετή στη Villa Aldo Brandini στο Frascati της Ιταλίας


Ακόμα ένας royal γάμος έλαβε χώρα το φετινό καλοκαίρι και αυτήν το φορά ο λόγος γίνεται για την 30χρονη καλλονή και ανιψιά της πριγκίπισσας Diana, Lady Kitty Spencer, και του 62χρονου αγαπημένου της κι επιτυχημένου συγγραφέα, Michael Lewis. Η δυο τους ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου αυτό το Σαββατοκύριακο στην Ιταλία και συγκεκριμένα στη Villa Aldo Brandini στην πόλη Frascati, σε μια τελετή που θύμισε πραγματικό παραμύθι.

Ας δούμε όλες τις λεπτομέρειες πίσω από την ονειρεμένη τελετή, αλλά και τη σχέση τους!

Το χρονικό της σχέσης τους

7729e4b7-0f44-47b7-9658-315097154d69.jpg

Το διάσημο μοντέλο, που είναι κόρη του Earl Charles Spencer, του αδερφού της Diana και της Victoria Aitken, είναι μαζί με τον επιχειρηματία και συγγραφέα για περισσότερα από δύο χρόνια πριν από τον γάμο τους. Η Lady Kitty αρραβωνιάστηκε με τον Νοτιοαφρικανό ιθαγενή τον Δεκέμβριο του 2019, αφού το ζευγάρι δημοσιοποίησε τη σχέση του τον Μάιο του ίδιου έτους. Εκείνη την εποχή, είχαν γίνει αντιληπτοί από τον φακό των paparazzi στους δρόμους της Νέας Υόρκης.

Αξίζει να σημειωθεί, επίσης, πως η 30χρονη είναι μοντέλο που έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα για τη Dolce & Gabbana το 2017. Η δέσμευσή της με τον Lewis ανακοινώθηκε τον Ιανουάριο του 2020 και παντρεύτηκαν μετά από περισσότερα από δύο χρόνια γνωριμίας. Αυτός είναι ο δεύτερος γάμος του επιχειρηματία από τη Νότια Αφρική.

Το εντυπωσιακό νυφικό

0v5a2341-copy-1.jpg

H Spencer δε θα μπορούσε να φορέσει κάτι άλλο για τη μεγάλη ημέρα, πέρα από Dolce & Gabbana. Συγκεκριμένα, το σχεδιαστικό δίδυμο δημιούργησε για τη μούσα του ένα φανταστικό φόρεμα βικτοριανού τύπου από δαντέλα, το οποίο είχε ψηλό λαιμό, λεπτά κουμπιά στο μπροστινό μέρος και μακριά ουρά.

Επέλεξε να το συνδυάσει με παραδοσιακό πέπλο, κομψά σκουλαρίκια κι ένα λαμπερό, αλλά minimal μακιγιάζ και αντίστοιχο χτένισμα. Μάλιστα, οι D&G έγραψαν στον λογαριασμό τους στο Instagram: «Η Kitty Spencer επέλεξε να φορέσει Dolce & Gabbana στην πιο σημαντική ημέρα της ζωής της».

0-the-five-dazzling-dresses-lady-kitty-spencer-wore-at-her-wedding-revealed.jpg


«Γι' αυτό το μοναδικό γεγονός, η #DolceGabbana δημιούργησε μια σειρά από αποκλειστικές χειροποίητες ρόμπες, καθεμία γιορτάζει την ομορφιά της νύφης, το πάθος για το #AltaModa και την απόλυτη χαρά της περίστασης»,
συμπλήρωσε. Άρα, λοιπόν, το design duo to παραμυθένιο νυφικό φαίνεται να είναι ένα από τα πολλά που δημιουργήθηκαν από τον οίκο για τη συγκεκριμένη τελετή.

Οι λαμπεροί καλεσμένοι & η dreamy τελετή

1627266464120-gu23ctman1-1.jpg

Υπό τη λάμψη και τη χαρούμενη διάθεση που επιβάλει μια τόσο σημαντική ημέρα, οι καλεσμένοι που βρέθηκαν στον γάμο κέντρισαν, μεταξύ άλλων, την προσοχή μας και αποτέλεσαν ένα από τα βασικά highlights της όλης τελετής. Αναλυτικότερα, αδέρφια της Kitty -Louis Spencer, Viscount Althorp και Samuel Aitken- τη συνόδευσαν στην υπερπολυτελή τελετή, στην οποία παρευρέθηκαν φίλοι και οικογενειακά πρόσωπα, όπως αναφέρει το People.

Οι δίδυμες αδερφές της, Eliza και Amelia ήταν επίσης παρευρισκόμενες στον γάμο, όπως και η υποκόμισσα Emma Weymouth. Η Weymouth μοιράστηκε φωτογραφίες της παρουσίας της μέσω του Instagram μαζί με τα μοντέλα Sabrina Elba και Maye Musk.

0-KSjD1.jpg


Ακόμα, πληροφορίες αναφέρουν πως ανάμεσά τους βρέθηκαν και η pop star Pixie Lott και η Sabrina, σύζυγος του Idris Elba, ενώ δε φαίνεται πως ο πρίγκιπας William και ο Harry παρευρέθηκαν στην τελετή, παρόλο που οι μεταξύ τους σχέσεις είναι καλές, όπως και με όλα τα μέλη της αείμνηστης μητέρας τους, Diana.