fbpixel

Search icon
Search
Η άγρια γοητεία της Ηπείρου μας συστήνεται σε ένα ξεχωριστό πεντάστερο καταφύγιο
TRAVEL

Η άγρια γοητεία της Ηπείρου μας συστήνεται σε ένα ξεχωριστό πεντάστερο καταφύγιο

Το Grand Forest Metsovo μας προσκαλεί να αποδράσουμε στο μαγευτικό σκηνικό της Πίνδου


Λένε πως η ησυχία ενός βουνίσιου τοπίου έχει τη δύναμη να μας κάνει να αισθανόμαστε ζωντανοί και σε απόλυτη αρμονία με τους θησαυρούς της φύσης. Φτάνοντας στο γραφικό Μέτσοβο, το διαχρονικό στολίδι της Ηπείρου, έχουμε την ευκαιρία να ζήσουμε την αυθεντική, παραδοσιακή εμπειρία φιλοξενίας. Στις πλαγιές της οροσειράς της Πίνδου, στα πόδια του Εθνικού Πάρκου, μία από τις σημαντικότερες προστατευόμενες περιοχές για τη διατήρηση της ορεινής βιοποικιλότητας, το βλέμμα μας στρέφεται σε ένα πεντάστερο ησυχαστήριο. Το Grand Forest Metsovo δεσπόζει στις παρυφές ενός πλούσιου δάσους μαύρης πεύκης και οξιάς, καλωσορίζοντάς μας στη ζεστή του ατμόσφαιρα. Η άγρια γοητεία αυτής της γης έρχεται κοντά μας, έτοιμη να μας αφηγηθεί τα πιο μαγικά της μυστικά της. 

Το Grand Forest Metsovo φροντίζει να είναι συνοδοιπόρος στο αισθητηριακό μας ταξίδι...

Α memorable experience

drz-4367-1.jpg

Ξύλο και πέτρα ενώνονται δημιουργικά με κοινό στόχο να μας συνεπάρουν στην timeless κουλτούρα του ευγενικού και φιλόξενου αυτού τόπου. Στο Grand Forest Metsovo, η άνετη εμπειρία της διαμονής μας είναι το κύριο μέλημα των ανθρώπων του. Με αστείρευτη αγάπη και γνήσιο μεράκι, έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν έναν επίγειο παράδεισο, στον οποίο η φιλοσοφία του slow living γίνεται καθημερινά πράξη. Αναπνέοντας το φρέσκο οξυγόνο του χειμωνιάτικου πρωινού, μπορούμε να ξεκινήσουμε την ημέρα μας με πλήρη ιδιωτικότητα και απόλυτη ξεκούραση. 

The elegant rest

drz-grand-forest-metsovo-0141-1-1.jpg

Η απόλαυση της ηρεμίας συμπληρώνεται από την απαράμιλλη θέα του ηλιοβασιλέματος στις έξι premium ορεινές σουίτες του resort. Κάθε πολυτελές δωμάτιο διακρίνεται για τον εξαιρετικό του σχεδιασμό, ο οποίος είναι εμπνευσμένος από τη μαγεία της φύσης. Από το ιδιωτικό μας μπαλκόνι, χαζεύουμε τα ιδιαίτερα χρώματα του βουνού και  γινόμαστε «ένα» με το ειδυλλιακό σκηνικό. Κάθε κομψή σουίτα είναι βουτηγμένη στη μεγαλοπρέπεια, με το μαρμάρινο στοιχείο να κυριαρχεί στο μπάνιο και μια άνετη γωνιά ανάγνωσης που μας επιτρέπει να περάσουμε ένα αξέχαστο και γαλήνιο βράδυ. 

The refined cuisine

drz-grand-forest-metsovo-1179-1.jpg

Οι δρόμοι μας οδηγούν στο κεντρικό ευρύχωρο σαλόνι, στο elegant lobby και στο διακεκριμένο εστιατόριο "Metsovo 1350m", για να γνωρίσουμε ακόμη πιο βαθιά τη γαστρονομική του ταυτότητα. Σύγχρονα τοπικά πιάτα, eclectic ποτά και θέα που κόβει την ανάσα μας προσκαλούν σε μια exclusive γευσιγνωσία. Το κεντρικό menu του restaurant έχει την υπογραφή του executive consultant chef, Γκίκα Ξενάκη. Κάθε πιάτο είναι προσεκτικά σχεδιασμένο, ώστε να αντικατοπτρίζει τη μεγάλη γαστριμαργική παράδοση της περιοχής και βασίζεται σε φρέσκα, τοπικά υλικά με μοντέρνα και chic διάθεση. Η κάβα είναι εφοδιασμένη με όλα τα διακεκριμένα τοπικά κρασιά του οινοποιείου Αβέρωφ, μια μεγάλη ποικιλία ελληνικών και διεθνών κρασιών. 

Reconnect with your inner peace

drz-grand-forest-metsovo-0152-1.jpg

Συνεχίζουμε με μια αναζωογονητική τελετουργία ευεξίας στην άκρως εξοπλισμένη σάουνα ή υδροθεραπεία στην χαλαρωτική θερμαινόμενη πισίνα. Για όλους όσοι επιθυμείτε να ακολουθήσετε ολόκληρο το selfcare πρόγραμμα, μια ευρεία γκάμα από μασάζ σώματος και προσώπου, καθώς και εξειδικευμένα treatments είναι η ιδανική αγχολυτική ευκαιρία. Κάθε spa ritual στηρίζεται σε κορυφαίας ποιότητας, ελληνικής κατασκευής, βιολογικά και 100% vegan προϊόντα, καθώς και στα καλύτερα ακατέργαστα υλικά. Ένα εξεζητημένο experience ψυχικής περιποίησης μας περιμένει με την πιο γλυκιά υπόσχεση.

Nature activities

drz-grand-forest-metsovo-50037-1.jpg

Το στοιχείο - κλειδί που ξεχωρίζει ακόμη περισσότερο την ταυτότητά του είναι το γεγονός ότι όλες οι εμπειρίες μας είναι προσαρμοσμένες σε κάθε επισκέπτη ξεχωριστά - εξασφαλίζοντας ότι θα τις θυμόμαστε για μια ολόκληρη ζωή. Από σκι μέχρι κυνήγι άγριας τρούφας, το γύρω τοπίο προσφέρει μια σειρά από δραστηριότητες και για τις τέσσερις εποχές του χρόνου, που μας κάνει πάντα να ανυπομονούμε για την επόμενη φορά. 

Κάθε στιγμή στο Grand Forest Metsovo μας χαρίζει τη χρυσόσκονη που έχουμε ανάγκη. Η μαγεία του βουνού μας περιμένει...

Aνατρέξτε στη gallery για περισσότερες φωτογραφίες! 

Info: Κόμβος 7Α - Εγνατία Οδός, Μέτσοβο. Facebook: @Grand Forest Metsovo, Instagram: @grandforestmetsovo

Photo credits: Χρήστος Δράζος