fbpixel

Search icon
Search
How to: 5 trendy summer looks on a budget από τον Μηνά Αηδόνη
STYLING TIPS

How to: 5 trendy summer looks on a budget από τον Μηνά Αηδόνη

To One Salonica γίνεται ο απόλυτος fashion προορισμός με εκπτώσεις έως και -80%


Το καλοκαίρι είναι συνώνυμο της μόδας για πολλούς λόγους. Τα κομμάτια που επιλέγουμε να πλαισιώσουν τη συλλογή μας είναι άκρως πρακτικά και ευέλικτα, τα υφάσματα που κυριαρχούν, συνδυάζουν με μοναδικό τρόπο την κομψότητα, τη λάμψη και την πολυτέλεια, ενώ οι αέρινες γραμμές και τα έντονα χρώματα έχουν την τιμητική τους, γεγονός που χαρίζει ένα πολύ γρήγορο και εύκολο update τόσο στην εμφάνισή μας όσο και στην ψυχολογία μας. Ωστόσο, ακόμα ένας σημαντικός λόγος που λατρεύουμε τη summery fashion, είναι η περίοδος των εκπτώσεων, η οποία μας δίνει την ευκαιρία να προσθέσουμε super hot items στην γκαρνταρόμπα μας και να δημιουργήσουμε τις απόλυτες stylish εμφανίσεις, day to night. 

Έχοντας ξεκινήσει και επίσημα αυτή η περίοδος, όλοι έχουμε μπει στη διαδικασία έρευνας και αναζήτησης των key-items που θα αποτελέσουν τα συστατικά ενός ολοκληρωμένου και επιτυχημένου συνόλου αλλά και των must have για τη βαλίτσα των διακοπών μας. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος έχουμε βρει τον απόλυτο fashion προορισμό με τις καλύτερες τιμές... Fashion Paradise found @One Salonica! Μέχρι και τις 31 Αυγούστου όλα τα top brands με Extra Eκπτώσεις στις ήδη μειωμένες outlet τιμές που δεν πρέπει να χάσετε! 

Σεζόν χωρίς trends δε γίνεται κι εμείς θέλουμε να είμαστε άκρως ενημερωμένοι για όλες τις εξελίξεις στο χώρο της μόδας. Ο αγαπημένος  Instagrammer και fashion blogger Μηνάς Αηδόνης, με το δικό του ξεχωριστό style, μας προτείνει όλα όσα δεν πρέπει να λείπουν από καμία συλλογή για το φετινό καλοκαίρι ! Κάνοντας μια επίσκεψή στα καταστήματα του One Salonica outlet mall, βρήκε τα πιο stylish κομμάτια, από αγαπημένα επώνυμα brands όπως Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Lacoste, Kalogirou, Puma, Diesel, Nautica, Prime Timers, Nak, Navy&Green, Prince Oliver, Anastasiadis Οptica και πολλά ακόμα, σε τιμές έως -80% και μας προτείνει τα 5 πιο hot καλοκαιρινά trends.

Let's take a look!

1. Sandy tones 

befunky-collage-NUUJQ.jpg

Πουκάμισο: Prime Timers από 119€ τώρα 59€ | Βερμούδα: Prime Timers από 119€ τώρα 59€ | Παπούτσια: Tod’s (Kalogirou) από 410€ τώρα 246€ | Τσάντα: Prime Timers από 99€ τώρα 69€ | Γυαλιά: Police (Anastasiadis Optica) από 189€ τώρα 134€

Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις για το φετινό καλοκαίρι είναι τα έντονα χρώματα, τα οποία κάνουν τη διαφορά ακόμα και στο πιο απλό σύνολο. Η αποχρώσεις της άμμου ανήκουν σ' αυτήν την κατηγορία και γι' αυτό θα τις δεις να κυριαρχούν παντού. Τόλμησε να «παντρέψεις» δύο high trends, συνδυάζοντας την sand colour palette μ' ένα co-ord, από πουκάμισο και βερμούδα. Για περισσότερη ένταση επέλεξε κόκκινα ή πορτοκαλί αξεσουάρ που θα αναδείξουν τέλεια την μαυρισμένη επιδερμίδα σου.

2. Golf style 

minas-2.jpg

Πουκάμισο: Lacoste από 165€ τώρα 66€| Βερμούδα: Nautica από 69€ τώρα 28€ | Παπούτσια: Cesare Paciotti (Kalogirou) από 540€ τώρα 324€ | Τσάντα: Tommy Hilfiger από 165,90€ τώρα 85,52€ | Καπέλο: Lacoste από 85€ τώρα 40€ | Ζώνη: Navy&Green από 49,90€ τώρα 32,50€ | Ρολόι: Nautica από 175€ τώρα 91€

Σε ποιον δεν αρέσουν οι πειραματισμοί; Step out of your comfort zone και τόλμησε το golf look, συνδυάζοντας ένα statement πουκάμισο με fun prints, βερμούδα ή παντελόνι, sneakers και φυσικά ένα jockey καπέλο σε λευκό χρώμα. Πρόσθεσε τα απαραίτητα αξεσουάρ, τα οποία αποτελούν σημαντικό στοιχείο για να θεωρηθεί το σύνολό σου ολοκληρωμένο, όπως ένα ρολόι σε funky απόχρωση και briefcase, αν δεν πηγαίνεις πουθενά χωρίς το laptop σου!

3. Bold athleisure 

minas-3.jpg

Jacket: Diesel από 210€ τώρα 97€ | Βερμούδα: Diesel από 107€ τώρα 48€ | T-shirt: Diesel από 48€ τώρα 31€ | Παπούτσια: Puma από 149,99€ τώρα 94,49€ | Καπέλο: Diesel από 48€ τώρα 22€ | Κάλτσες: Puma από 9,99€ τώρα 5,66€

To athleisure style έχει γίνει γνωστό εδώ και πολλές σεζόν αλλά τον τελευταίο χρόνο, η ανάγκη για άνετα και πρακτικά σύνολα εκτόξευσε τη δημοφιλία του στα ύψη. Αν θέλεις να το ακολουθήσεις κάνοντάς το elevate, διάλεξε ένα total blue look με bold λεπτομέρειες. Τα chunky sneakers είναι must για το συγκεκριμένο look -κι όχι μόνο- συνδυασμένα φυσικά με μακριές, αθλητικές κάλτσες.

4. Summer stripes

minas-4.jpg

Πουκάμισο: Tommy Hilfiger από 82,90€ τώρα 43,04€ | Τζιν: Calvin Klein από 123,90€ τώρα 64,40€ | Παπούτσια: Calvin Klein από 154€ τώρα 79,92€ | Τσάντα: Tod’s (Kalogirou) από 1315€ τώρα 920,50€ | Ζώνη: Tommy Hilfiger από 72,90€ τώρα 37,84€

Ρίγες, ρίγες, ρίγες... Οι ρίγες φέτος είναι παντού κι ήρθε η ώρα να τις επιλέξεις, αν δεν το έχεις κάνει μέχρι τώρα. Δημιούργησε στιλάτα καλοκαιρινά city looks, επιλέγοντας ένα ανοιχτόχρωμο ριγέ πουκάμισο tucked in στο αγαπημένο σου τζιν. Ολοκλήρωσε το look με μαύρα sneakers και mailbag και είσαι έτοιμος για εμφανίσεις day to night. 

5. Floral prints

minas-5.jpg

Πουκάμισο: Prince Oliver από 79€ τώρα 39,99€ | Παντελόνι: Prince Oliver από 118€ τώρα 59,99€ | Παπούτσια: NAK από 149€ τώρα 67€ | Τσάντα: Diesel από 227€ τώρα 103€ | Γυαλιά: Anastasiadis Optica από 408€ τώρα 122€

Αν ψάχνεις το απόλυτο καλοκαιρινό print, τότε σου λέω χωρίς δεύτερη σκέψη ότι αυτό είναι και θα είναι το floral αλλά και τα τροπικά μοτίβα. Καλοκαίρι χωρίς λινά υφάσματα δεν γίνεται, γι’ αυτό συνδύασέ τα με τα παραπάνω για ένα άνετο και αέρινο look! Upgrade your style με τα απαραίτητα αξεσουάρ και statement γυαλιά.

Αν λοιπόν επιθυμείτε κι εσείς να δημιουργήσετε τα απόλυτα σύνολα για το φετινό καλοκαίρι, δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε τον top προορισμό για επώνυμο, εκπτωτικό shopping στη Θεσσαλονίκη κι αυτό δεν είναι άλλο από το One Salonica outlet mall. Εκεί θα βρείτε μοναδικά, stylish κομμάτια, ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ από αγαπημένα επώνυμα brands. Κι όλα αυτά μέσα σε έναν υπέροχο χώρο με υψηλή αισθητική και εξαιρετικό design, που σας φτιάχνει τη διάθεση και σας προδιαθέτει να περάσετε όλη την ημέρα σας κάνοντας ατελείωτες βόλτες σε ένα όμορφο περιβάλλον!


    Fashion Paradise found at One Salonica!

    Για περισσότερες προσφορές πατήστε εδώ.

    Info

    Διεύθυνση: Κώττα Ρούλια 10 | Site: www.onesalonica.com

    Aκολουθήστε το One Salonica στο instagram, στο facebook και στο tiktok, πατώντας στα Links.