fbpixel

Search icon
Search
Heatless Summer Look On: Τα χτενίσματα που λατρέψαμε στο TikTok
HAIR & NAILS

Heatless Summer Look On: Τα χτενίσματα που λατρέψαμε στο TikTok

Ιδανικά για εντυπωσιακές εμφανίσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ


Η υπερβολική ζεστή και η υγρασία, αποτελούν δύο βασικούς παράγοντες για τους οποίους αδυνατείτε να διατηρήσετε τα μαλλιά σας περιποιημένα. Έτσι, λοιπόν, ποιος είναι ο λόγος να συνεχίσουμε να αξιοποιούμε τα θερμικά εργαλεία; Το αποτέλεσμα θα είναι να προκληθεί ζημιά στην τρίχα και μάλιστα χωρίς να επιτευχθεί και το ιδανικό χτένισμα. Το μυστικό αυτήν την εποχή κρύβεται στα πιο απλά πράγματα. Είτε τα μαλλιά σας είναι θαμπά, φριζάρουν ή σπάνε, κάνοντας ένα διάλειμμα από το styling με θερμότητα, μπορείτε να πειραματιστείτε με διαφορετικά είδη.

Η πλατφόρμα του TikTok για ακόμη μια φορά βρίσκεται στο επίκεντρο της ενημέρωσης. Οι χρήστες παρουσιάζουν τις δικές τους hair - look ideas, προσφέροντας μια μεγάλη ποικιλία στο κοινό. Ακολουθώντας σωστά τα βήματα, θα σας συντροφεύουν κατά τη διάρκεια όλης της ημέρας.

Συνεχίστε να διαβάζετε και ανακαλύψτε παρακάτω τα 5+1 heatless summer hairstyles και πείτε ένα προσωρινό «αντίο» στη θερμότητα!

Mermaid Hair

97e7c3044c2b00bf9ef3dd6bb10e3c4f.jpg

Το γνωστό και ως "salty hair" της παραλίας θεωρείται η Νo1 must επιλογή για το καλοκαίρι. Πρόκειται για ένα ατελές τέλειο μαλλί, το οποίο θα σας μεταμορφώσει σε μια γήινη ύπαρξη. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να το πετύχετε. Ο πιο διαδεδομένος είναι: Σε βρεγμένα μαλλιά, χωρίζετε τα σε 8 τμήματα, 4 πίσω και 2 σε κάθε πλευρά. Έπειτα μ' ένα spray, ψεκάζετε ένα-ένα τα τμήματα και κάνετε κυκλικές κινήσεις με τα δάχτυλα τα μαλλιά. Περιμένετε να στεγνώσουν φυσικά. Είστε έτοιμες!

High Bun

pictured-zendaya-arrives-to-the-2019-e-peoples-choice-news-photo-1611849763.jpg

Μια εκδοχή, η οποία δεν μας έχει απογοητεύσει ποτέ. Προσδίδει μια chic εμφάνιση, που παραμένει σταθερή καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Τα βήματα είναι απλά. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα γερό λαστιχάκι, clips και hair spray. Ανεβάζετε τα μαλλιά σας ψηλά και να περιστρέφετε, ώστε να δημιουργήσετε το σχήμα του κότσου. Με το χέρι σας, διορθώνετε τις ατέλειες και επιτρέπετε στα μπροστινά baby hair να πέσουν.

Braids

0cc2f30bf3027e46f63c95b44657ef6d.jpg

Σε αυτήν την κατηγορία, ίσως χρειαστείτε βοήθεια. Εάν, πάλι, έχετε γίνει expert στις πλεξούδες, τότε θα γίνει η αγαπημένη συνήθεια των μαλλιών σας. Υπάρχουν αρκετές ιδέες: η γαλλική, η διπλή, το ψαροκόκαλο, η ανάποδη, το στεφάνι κτλ. Μπορείτε να δημιουργήσετε πρωτότυπα χτενίσματα.

Wet look

0e0a58d903743a2e45569f77e430382c.jpg

Ειδικά για τα βραδινά looka, αποτελεί μια εξαιρετικά sexy ιδέα. Το «κλειδί» είναι φυσικά το gel, αλλά και η επιμελημένη χρήση του. Ξεκινάτε βρέχοντας πολύ καλά τα μαλλιά, τα χωρίζετε σε τμήματα και ξεκινάτε να εφαρμόζετε την ποσότητα από τις ρίζες προς τις άκρες. Επιθυμούμε έναν παραπάνω όγκο από πάνω και όσο κατεβαίνουμε να ελαχιστοποιείται. Εάν ανήκετε στην κατηγορία όσων διαθέτουν ελάχιστα μαλλιά, τότε μπορείτε να το δοκιμάσετε απευθείας, επάνω στο στεγνό.

Heatless curls

2c3407c8bfaecc14d17719e52a5d6473.jpg

Οι μπούκλες θεωρούνται ένα ιδανικό χτένισμα, το οποίο θα ανταπεξέρχεται στις εξόδους σας, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Όσο κι αν τις προτιμάμε, η συνεχής θερμότητα που ασκείται επάνω στη τρίχα, καταστρέψει την ποιότητά της. Επομένως, αναζητούμε άλλες λύσεις. Αντικαθιστούμε, λοιπόν, τη μασιά με μια κορδέλα. Συγκεκριμένα, μετά το μπάνιο σας τυλίγετε τα μαλλιά με ένα μαντήλι και το αφήνουμε για ολόκληρη τη νύχτα. Την επόμενη μέρα, θα ξυπνήσετε με έτοιμες φυσικές μπούκλες. Το ολοκληρώνετε με κάποιο προϊόν styling, όπως σου με έλαιο μαλλιών και hair spray, για γερό κράτημα.

Natural hairstyle with a scarf

6dd58088ced18d1d5438e8b6404e8b10.jpg

Η καλύτερη ιδέα για να κυκλοφορήσετε φέτος το καλοκαίρι είναι με τα φυσικά σας μαλλιά. Αυτή η εποχή σημαίνει ανεμελιά. Κυρίως, στις διακοπές μας δε χρειάζεται να υιοθετούμε διαρκώς ένα αυστηρό, πλήρες επιμελημένο χτένισμα. Αφήστε τα «ελεύθερα». Παράλληλα, μπορείτε να πειραματιστείτε με διάφορα αξεσουάρ, όπως για παράδειγμα τα φουλάρια. Δίνουν μια κομψή πινελιά στο ντύσιμο σας. Plus, όταν τα χρησιμοποιείτε, σας προστατεύουν από την ακτινοβολία του ήλου, αλλά και μειώνουν το φριζάρισμα.