fbpixel

Search icon
Search
Happy Life: Τα μυστικά μιας ευτυχισμένης καθημερινότητας
MAGAZINE

Happy Life: Τα μυστικά μιας ευτυχισμένης καθημερινότητας

Εμπνευστείτε από αυτά!


Routine Hack

shutterstock-2014490924.jpg

Όταν «φοράτε» τις κρέμες προσώπου και τα serums σας, να θυμάστε πάντα να τα «απλώνετε» μέχρι και το ντεκολτέ σας. Μην παραμελείτε ποτέ αυτό το σημείο του σώματος. Επιλέξτε να κάνετε μια με δυο φορές την εβδομάδα scrub και καθημερινά φροντίστε να ενυδατώνετε την περιοχή με πλούσια σε υφή καλλυντικά.

Blend it All

shutterstock-1713913699.jpg

Το mix & match είναι μια υπέροχη, διαχρονική τάση στη διακόσμηση και μια εξαιρετική ιδέα για τα τραπέζια. «Ανακατέψτε» και συνδυάστε χρώματα, σχέδια και διαφορετικά στιλ, όπως το κλασικό με το vintage ή το μοντέρνο. Διαλέξτε έντονα χρώματα και ξεχωριστά patterns. Μην τα φοβηθείτε! Όμως, πάνω απ’ όλα, εξασφαλίστε ότι θα υπάρχει και η απαραίτητη ισορροπία.

Shopping Destination

lj5uozmq.jpeg

Το Hondos Center Apollonia Politia δεν είναι απλώς ένα εντυπωσιακό πολυκατάστημα που φιλοξενεί οτιδήποτε αφορά στη γυναίκα, αλλά ένας οργανισμός που ασταμάτητα εξελίσσεται, εφευρίσκει νέες πρακτικές κι ενδιαφέροντα projects, κι επιπλέον ανακαλύπτει καινούρια προϊόντα μέσα από μια μόνιμη, καινοτόμα και δημιουργική αναζήτηση. Επενδύοντας συνεχώς σ’ ένα προφίλ προδιαγραφών εξωτερικού, σε καλύπτει ουσιαστικά και σε κάθε επίπεδο. Κάθε νέο του βήμα και μια όμορφη έκπληξη: από το Pink Dot για καφέ και brunch, μέχρι το section με αντικείμενα σπιτιού αλλά και τη μεγάλη ποικιλία σε είδη για όλη την οικογένεια - όλα διαλεγμένα με αγάπη και προσοχή. Εδώ και χρόνια, παραμένει η αγαπημένη επιλογή μου!

Beauty is Everywhere

shutterstock-2062760498.jpg

Όλοι έχουν γεννηθεί όμορφοι! Το να αναδεικνύεις τις δυνατότητες του προσώπου σου στην πορεία είναι κάτι άλλο. Προσωπικά, πιστεύω πολύ στη διαφορετικότητα, αγαπάω τις ατέλειες και τον χρόνο που περνάει. Το μακιγιάζ είναι το εργαλείο μου, ώστε να δείξω πόσο όμορφα το κάθε πρόσωπο μπορεί να φτάσει στο μέγιστο της δυναμικής του.

Bright Side

shutterstock-1543602803.jpg

Όταν χρησιμοποιείτε serums, ειδικά αυτά με βιταμίνη C, μην τα κρατάτε για πολύ καιρό. Καταναλώστε τα αφειδώς, γιατί τα περισσότερα αρχίζουν και χάνουν τα χαρακτηριστικά τους ήδη από τη στιγμή που θα ανοίξετε το μπουκάλι. Υπάρχουν, όμως, και μερικά πράγματα που δεν έχουν ημερομηνία λήξεως, κι αυτά είναι η χαρά, το χαμόγελο, η καλοσύνη. Ούτως ή άλλως, δεν μπαίνουν σε κανένα μπουκάλι!

www.mariapagonaki.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022