fbpixel

Search icon
Search
Halloween ταινίες για να παρακολουθήσετε σήμερα
ARTS & CULTURE

Halloween ταινίες για να παρακολουθήσετε σήμερα

Προσθέστε τες στη spooky βραδιά σας


Η ημέρα του Halloween είναι κι επίσημα εδώ, και πολλοί από εσάς θα βρίσκεστε στην αναζήτηση της ιδανικής ταινίας για να απολαύσετε τη σημερινή βραδιά. Το Netflix αποτελεί σύμμαχο και σε αυτήν τη γιορτή, δίνοντάς μας μερικά από τα καλύτερα και πιο τρομαχτικά films - μερικά από αυτά κλασικά και άλλα νεότερα - που θα βάλουν στο απόλυτο κλίμα. Παρακάτω, ακολουθεί μια λίστα με τις αγαπημένες μας προτάσεις για σήμερα και πιστέψτε μας, θα καλύψουν και τους πιο απαιτητικούς λάτρεις του είδους.

Get spooky! 

Scream

titlo-AcIRa.jpg

To Scream αποτελεί σίγουρα ένα κλασικό Halloween film. Είναι μία από τις βασικές slasher ταινίες της εποχής μας κι έχει εμπνεύσει πολλά κοστούμια Αποκριών -Halloween και μη. Αν αποφασίσετε να τη δείτε, επιλέξτε την πρώτη κλασική έκδοση που υπάρχει στο Netflix, κλείστε όλα τα φώτα και πατήστε play! Η νεαρή, τότε, Courteney Cox ως διψασμένη δημοσιογράφος που ψάχνει τη λύση στο έγκλημα, θα ανασύρει μνήμες από τα παλιά.

It 

it4.jpg

Το καλοκαίρι του 1989, μια ομάδα εκφοβισμένων παιδιών ενώνονται για να καταστρέψουν ένα τέρας που αλλάζει μορφή, το οποίο μεταμφιέζεται σε κλόουν και κυνηγάει τις παρέες του Derry, της μικρής τους πόλης στο Maine των ΗΠΑ. Πρόκειται για το πιο γνωστό και ίσως ένα από τα μεγαλύτερα blockbusters στη λίστα, ενώ αποτελεί και μια σπουδαία διασκευή του έργου του King.

Coraline

titlo-oe6q6.jpg

Η Coraline είναι για όσους από εσάς λυπάστε που δεν μπορείτε να δείτε το "The Nightmare Before Christmas" στο Netflix. Είναι ένα όμορφο animation αριστούργημα, του οποίου η ιστορία είναι ίσως μία από τις πιο τρομακτικές που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ -ενώ δεν είναι σίγουρα μόνο για τα παιδιά. Δια χειρός ενός από τους πιο αγαπημένους συγγραφείς, του Neil Gaiman, η ιστορία της Caroline θα σας κάνει να ανατριχιάσετε. Η εξέλιξη του παραμυθιού, αλλά και η φυσιογνωμία της πρωταγωνίστριας θα σας κάνουν να θέλετε να ξεφύγετε από τη φετινή Halloween βραδιά!

Hush

aaaabezxj3oq24etalc7ggei-4ye5dmr5dxhwgnox0lcjcjdftqwbhbetdqt3sg5elhv34eveozfvmsr5jtrexfwn-eixatzak7q3dlv.jpg

Μια κωφάλαλη συγγραφέας που αποσύρεται σε ένα μεγάλο σπίτι στο δάσος για να ζήσει μια μοναχική ζωή, βρίσκεται σε θέση να πρέπει να παλέψει γι' αυτήν μέσα στη σιωπή, όταν ένας άγριος, δολοφόνος με μάσκα εμφανίζεται στο παράθυρό της. Μία από τις πρώτες ταινίες τρόμου του Mike Flanagan, του ανθρώπου που έκτοτε έχει κάνει τα "The Haunting of Hill House" και "Midnight Mass" για το Netflix.

The Ritual

titlo-vvGMs.jpg

Μια ομάδα παλιών φίλων από το κολέγιο συναντιούνται ξανά με σκοπό να πραγματοποιήσουν ένα κοινό ταξίδι σε ένα δάσος στη Σουηδία, στη Βόρεια Ευρώπη, ωστόσο εκεί συναντούν μια απειλητική παρουσία που τους καταδιώκει. Μια ιδιαίτερα ατμοσφαιρική ταινία που σε βάζει αμέσως στο κλίμα και σε φοβίζει όσο πρέπει.

Till Death 

titlo-ieUoL.jpg

Μια γυναίκα μένει δεμένη με χειροπέδες στον νεκρό σύζυγό της στο πλαίσιο ενός αρρωστημένου σχεδίου εκδίκησης. Αδυνατώντας να λύσει τις χειροπέδες, πρέπει να επιβιώσει καθώς δύο δολοφόνοι καταφθάνουν στο σπίτι τους για να την αποτελειώσουν. Η Meghan Fox εκπληρώνει τον ρόλο της ως η αρχικά τρομοκρατημένη σύζυγος, μέχρι που η εκδίκηση γίνεται μονόδρομος και εκείνη παίρνει την κατάσταση στα χέρια της. 

Και μια σειρά...

Chilling Adventures Of Sabrina

mv5byzqymmm4ogetnte5mi00mjdjlwexnzmtmgq5odiyzwqyztm5xkeyxkfqcgdeqxvyndg4njy5otq-at-v1.jpg

Σε όλους αρέσουν οι ιστορίες με μικρές μάγισσες, όπως της Sabrina. Η σειρά ακολουθεί την έφηβη πρωταγωνίστρια, που καλείται να αντιμετωπίσει το χάρισμα της οικογένειάς της μαθαίνοντας την τέχνη της μαγείας. Φυσικά, το δημοφιλές TV show τα έχει όλα: σκοτεινή αισθητική, ενδιαφέρον σενάριο και αναφορές στην πρωτότυπη κλασική ιστορία. Παράλληλα, διαθέτει όσα χρειάζεται μία επιτυχημένη βραδιά Halloween: μάγισσες, δολοφονίες, τέρατα και κακές teenagers. Είναι κατάλληλη για όσους θέλουν να τρομάξουν μέσα από ανατριχιαστικά γεγονότα!