fbpixel

Search icon
Search
New Entries: Οι νέες αφίξεις που έρχονται τον Νοέμβριο στο Netflix
ARTS & CULTURE

New Entries: Οι νέες αφίξεις που έρχονται τον Νοέμβριο στο Netflix

Προσθέστε τες στην watchlist σας


Καθώς πλησιάζουν οι γιορτές, το Netflix μας χαρίζει, νέες και άκρως festive προτάσεις, όπως η επιστροφή της Lindsay Lohan στη rom-com, το Falling for Christmas και το πολυαναμενόμενο The Great British Baking Show: Holidays is on the way. Ενώ, οι περισσότεροι από εμάς, αναμένουμε με ενδιαφέρον την έναρξη της 5ης σεζόν του αγαπημένου The Crown. Μια σειρά από must επιλογές έρχονται στην πλατφόρμα τον νέο μήνα, κι εμείς σας τις παρουσιάζουμε παρακάτω. 

The Crown, Season 5 

aaaaqwnnauevzfavojm-pjox6a8r9ji8i8ad94hyf8hds5qfholohfnb7ilyfk5-qqwdbdl2caou-lbyngr7kt2eavvozdpkfndv0net6yl6pjzvanysouu3je7b4cahfghlxwvjbdxhcjhk2knycy1e5dw.jpg

Μια νέα εποχή της Βασίλισσας είναι μπροστά μας. Μόλις δύο μήνες μετά τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ, η πολυσυζητημένη εκδοχή του Netflix για τους Windsors επιστρέφει με την Imelda Staunton ως τη νέα μονάρχη, κληρονομώντας τον ρόλο από την Olivia Colman και την Claire Foy. Μαζί της ως Diana θα είναι της Elizabeth Debicki, Charles ο Dominic West και στον ρόλο του Prince Philip ο Jonathan Pryce σε μια απολαυστική σεζόν, που έχει ήδη προκαλέσει σάλο στον βασιλικό στενό κύκλο.

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 9 Νοεμβρίου


Falling For Christmas

2-xWb1T.jpg

Όταν παθαίνει αμνησία εξαιτίας ενός ατυχήματος στο σκι κατά τη Χριστουγεννιάτικη απόδρασή της, μια κακομαθημένη κληρονόμος - στον ρόλο επιστρέφει η Linsday Lohan - δεν έχει παρά να δεχτεί τη βοήθεια ενός καλοπροαίρετου χήρου και της κόρης του. Μια γνωριμία που όπως όλα δείχνουν θα αλλάξει τη ζωή όλων. Μια ρομαντική εορταστική κομεντί που θα σας αφήσει μια pre-Christmas γλυκιά αίσθηση έρχεται στην πλατφόρμα.

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 10 Νοεμβρίου


Trevor Noah: I Wish You Would 

trevor-noah-i-wish-you-would-102022-1-51f91ac0c0574bf3823c23eafcf055d7.jpg

Όταν ανακοίνωσε την επικείμενη αποχώρησή του από το The Daily Show μετά από 7 χρόνια, ο Noah είπε ότι του έλειπε «να μαθαίνει άλλες γλώσσες... να πηγαίνει σε άλλες χώρες και να κάνει παραστάσεις». Σκεφτείτε το special tv show του που έρχεται στο Netflix, το οποίο γυρίστηκε στο Τορόντο, θα περιέχει τις «αποκαλύψεις του Νώε σχετικά με την εκμάθηση της γερμανικής γλώσσας»! Ένα one man show για το πιο δυναμικό κοινό.

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 22 Νοεμβρίου


Wednesday 

2-emWX2.jpg

Είναι ανατριχιαστικοί, λευκοί σαν το πανί και έρχονται με φόρα! Η εκδοχή του Tim Burton για την iconic Wednesday Adams - τη μικρότερη κόρη στην πιο μακάβρια οικογένεια στην ιστορία είναι γεγονός κι έρχεται μια μέρα πριν την Ημέρα των Ευχαριστιών στο Netflix. Τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχει η Jenna Ortega, μαζί με την εκπληκτική Catherine Zeta-Jones ως την επιβλητική μητέρα της Morticia.

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 23 Νοεμβρίου


Ghislaine Maxwell: Filthy Rich 

ghislaine-maxwell-dc07202-scaled.jpg

Μετά το πολυσυζητημένο ντοκιμαντέρ του Netflix του 2020, το Jeffrey Epstein: Filthy Rich, μια εξερευνητική «βουτιά» στη ζωή της πιστής συνεργού του Ghislaine Maxwell έρχεται από την film maker, Lisa Bryant. Το ενδιαφέρον documentary θα καλύψει την καταδίκη της Βρετανίδας, που αφορά την κακοποίηση του Epstein, για την οποία εκτίει ποινή κάθειρξης 20 ετών.

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 25 Νοεμβρίου