fbpixel

Search icon
Search
Hair trends: Οι celebrities δείχνουν τις 9 μεγαλύτερες τάσεις στα μαλλιά του καλοκαιριού
HAIR & NAILS

Hair trends: Οι celebrities δείχνουν τις 9 μεγαλύτερες τάσεις στα μαλλιά του καλοκαιριού

Εμπνευσμένα από τα '70s, τα '80s και τα '90s


Μπορεί το καλοκαίρι να αργεί ακόμη, αλλά ήδη οι τάσεις για το summer 2021 έχουν αρχίσει και κάνουν δειλά δειλά την εμφάνισή τους. Πιο συγκεκριμένα, οι επίδοξοι hair stylists και τα απανταχού κορίτσια της μόδας προετοιμάζονται με τα πιο ιδιαίτερα trends, για να κατακτήσουν τις πιο hot τάσεις στα χτενίσματα, τα hair colours και τα haircuts. Από τα κομψά bob hairstyles που εξακολουθούν να βρίσκονται στο προσκήνιο μέχρι τα σγουρά μαλλιά, η εποχή που έρχεται προμηνύεται πιο 70s από ποτέ. Ελευθερία, ανεπιτήδευτες εμφανίσεις και χαλαρά looks, θα εντυπωσιάσουν. 

1. Mullet Shag

hair-trends-summer-2021-shag.jpg

To λάτρεψαν στα 70s και οι celebrities, όπως η Miley Cyrus και η Irina Shayk, το τιμούν ακόμη. Το mullet shag, δίνει μια νότα επαναστατικότητας και σίγουρα δεν είναι η τάση που θα μπορέσουν, όλοι, να εντάξουν στα hair looks τους. Οι συνεχόμενες αφέλειες και τα έξυπνα μήκη θα σας χαρίσουν την αίσθηση της κυριαρχίας και θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από το παραδοσιακό. 

2. Honey Blonde

hair-trends-summer-2021.jpg

Το honey rose είναι μια παραλλαγή του διάσημου πια strawberry blonde, ένα επίσης μεγάλο trend στα χρώματα των μαλλιών. Ρίξτε μια ματιά στα μαλλιά της ηθοποιού Deborah Ann Woll, εάν θέλετε να δοκιμάσετε κι εσείς αυτή την γλυκιά και ρομαντική απόχρωση. Είναι ιδανικό τόσο για ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες όσο και για εσάς που θέλετε να πετύχετε ένα βαθύ μαύρισμα φέτος.

3. Curtain Bangs

curtain-bangs-trend-summer-2021.png

Οι αφέλειες μπορούν να σας αλλάξουν τη ζωή. Είτε έχετε στρογγυλό πρόσωπο, είτε μακρόστενο μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτές. Ειδικότερα, η μοναδική ευελιξία που δίνουν στον hair stylists σας να τις κάνει όσο free επιθυμεί θα τον βοηθήσουν να τις προσαρμόσει τέλεια στις ανάαγκες του προσώπου σας. Με έμφαση στα 60s και στα 70s και με έμπνευση από τη Jane Birkin, αποτελούν ακόμη και σήμερα μια "έκρηξη" κομψότητας για όσες τις τολμήσουν.

4. Strawberry Blonde

strawberry-blonde-hair-trends.jpg

Η strawberry-blonde απόχρωση στα μαλλιά είναι υπέροχη αλλά μπορεί να δυσκολέψει ακόμη και τους καλύτερους hair stylists. Θυμίζει Ιρλανδική εξοχή και ταιριάζει υπέροχα στα πιο ανοιχτόχρωμα δέρματα. Αν και λίγες την τολμούν, οφείλετε να παραδεχτείτε πως τη θαυμάζετε κάθε φορά που τη βλέπετε στις celebrities. Το μυστικό της απόχρωσης είναι πως απαιτεί πάντα ένα έντονο, κόκκινο κραγιόν για να σετάρει υπέροχα το look σας. 

5. Soft Pink

soft-pink-hair-trend.jpg

Τα παστέλ χρώματα δεν είναι μόνο in στο μακιγιάζ της νέας σεζόν αλλά και στα μαλλιά. Σε τόνους του ροζ χρυσού και του σαμπανιζέ δείχνουν τέλεια, αρκεί να είστε τολμηρές για να τα υιοθετήσετε. Αν δεν είστε σίγουρες για την αλλαγή όμως, μπορείτε να εφαρμόσετε ένα spray για να δείτε αν σας ταιριάζει αυτό το χρώμα ή όχι. Better safe than sorry!

6. Chunky Highlights

chunky-highlights-hair-trends-2021-summer.webp

Οι τάσεις ομορφιάς του παρελθόντος επανέρχονται με μια πιο chic προοτπική. Μια από αυτές είναι οι διχαστικές chunky highlights. O λόγος είναι πως φυσικά καταφέρνουν να τονίσουν και να φωτίσουν το πρόσωπο σας με ελάχιστη προσπάθεια. Παράλληλα μπορούν να εφαρμόστούν τόσο σε σκούρα όσο και σε ανοιχτόχρωμα μαλλιά. 

7. Natural Brunette

natural-brunette-hair-trends-summer-2021.jpg

Αυτό το hair color trend απογειώθηκε πρώτα από την Emily Ratajkowski -πριν γίνει τελικά ξανθιά-, ενώ το είδαμε και στην Kate Middleton, και μπορεί να κολακεύσει κάθε σχήμα προσώπου. Ονομάζεται natural, γιατί ο τόνος του είναι πιο ψυχρός και δεν παραπέμπει καθόλου στο μελί καστανό, που προτιμούν οι περισσότερες γυναίκες. Εάν θέλετε να μείνετε σε μια ουδέτερη απόχρωση, επιλέξτε αυτήν και αποκτήστε κι εσείς λίγη από τη γοητεία του πανέμορφου μοντέλου.

8. High-Maintenance Blonde

hair-trends-summer-2021-blonde.jpg

Πολλά highlights, απόλυτα ανοιχτή απόχρωση και πιο σκούρη ρίζα είναι ένα ακόμη από τα πιο μοντέρνα ξανθά χρώματα που θα φορεθούν πολύ. Είναι ιδανικό για όλους τους τόνους της επιδερμίδας και ξεχωρίζει γιατί χαρίζει μια summerish ανεμελιά που θα λατρέψετε. Οι φυσικοί κυμματισμοί του ταιριάζουν υπέροχα!

9. Long, Long Hair

long-long-hair-sHC68.jpg

Σίγουρα λατρεύετε τα κοντά μαλλιά. Σίγουρα αποτελούν τη μεγαλύτερη τάση και προσδίδουν απόλυτη κομψότητα. Παρόλα αυτά, τα μακριά, περιποιημένα μαλλιά θα είναι πάντα η νούμερο ένα επιλογή για όσες γνωρίζουν από σωστό styling. Για να μη σας ταλαιπωρήσουν το καλοκαίρι, θα μπορούσατε να κάνετε μια θεραπεία κεράτινης.