fbpixel

Search icon
Search
Hair on Fleek: Οι πιο hot τάσεις στα μαλλιά για τη νέα χρονιά
MAGAZINE

Hair on Fleek: Οι πιο hot τάσεις στα μαλλιά για τη νέα χρονιά

Ηρεμία, χρώματα της φύσης και σχήματα με κίνηση προς τα εμπρός


Εν μέσω πανδημίας, η οποία έχει επηρεάσει τις μετακινήσεις και την καθημερινότητα, χρειάζεται θάρρος και αποφασιστικότητα για να βγείτε μπροστά. Χρώματα ζεστά, που σας φτιάχνουν τη διάθεση, και πιο τολμηρά σχήματα, που δε θυμίζουν το παρελθόν, είναι ό,τι χρειάζεστε αυτήν την εποχή.

Colors

Ζεστές αποχρώσεις του καφέ, του σοκολατί και του καφέ-χάλκινου, αλλά και γλυκές ανταύγειες καραμελέ και ginger είναι από τις κορυφαίες προτάσεις για τον χειμώνα.

shutterstock-338103110.jpg

Haircuts

1920-2020: Φέτος, γιορτάζουμε τα 100 χρόνια από το πρώτο λανσάρισμα των κοντών κουρεμάτων, τα οποία πρωτοείδαμε στις ταινίες του 1920. Pixie, κοντά καρέ και φράντζες -στοιχεία από την ομορφιά και το στιλ των αξεπέραστων 20’s- ενδείκνυται να τα υιοθετήσετε, για να διατηρήσετε το μήκος των μαλλιών σας.

French cut

Πρόκειται για το all time classic κούρεμα που έχει μύτες περιμετρικά, προσδίδοντας με αυτόν τον τρόπο πλούσια υφή και όγκο. Το ξεκίνησαν οι γαλλίδες σταρ της εποχής και είναι ιδανικό για τα λεπτά μαλλιά.

shutterstock-492030211.jpg

Χτενίσματα

Τo καθημερινό styling προτείνεται να είναι πιο φυσικό σε κίνηση, όπως ανάλαφρες waves με ψαλίδι και flat iron και χρήση ελαφριών προϊόντων για επίτευξη της αίσθησης φυσικότητας. Για κάτι λιγότερο casual, ένα επιμελώς ατημέλητο look με πλεξούδες κι ένα όμορφο αξεσουάρ μαλλιών, ακόμη και για μέσα στο σπίτι θα καταφέρει να σας ανεβάσει τη διάθεση.

Hair tip

Εξειδικευμένα προϊόντα που κάνουν τα μαλλιά να λάμπουν, τα ενυδατώνουν και αναδίνουν υπέροχα αρώματα.

Product of the month

yianni4.jpg

Η νέα σειρά επανόρθωσης Fibre Clinix της Schwarzkopf Professional εφαρμόζεται από επαγγελματίες, αλλά και στο σπίτι για διατήρηση του χρώματος, χαρίζοντας δυνατά και λαμπερά μαλλιά! Στο κομμωτήριο: Η σειρά Fibre Clinix Tribond επαναφέρει τα μαλλιά στη φυσική τους κατάσταση (σαμπουάν, θεραπεία για λεπτά ή χοντρά μαλλιά, εξατομίκευση με boosters.

yianni3.jpg

Διατήρηση του αποτελέσματος στο σπίτι με σαμπουάν, conditioner, leave-In conditioner, θεραπεία και booster Fibre Clinix για βαμμένα, ταλαιπωρημένα, ξηρά, λεπτά ή απείθαρχα μαλλιά.


yiannis.jpg

Facebook: Yianni Hair Spa

Instagram: Yianni Hair Spa

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ-ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020