fbpixel

Search icon
Search
Η βόλτα στη Νέα Παραλία αποκτά νέα διάσταση με το The Glass Box Project, συνδυάζοντας απίστευτη θέα με απίθανες γεύσεις
CITY VIBES

Η βόλτα στη Νέα Παραλία αποκτά νέα διάσταση με το The Glass Box Project, συνδυάζοντας απίστευτη θέα με απίθανες γεύσεις

Τα τέσσερα Γυάλινα Περίπτερα μας προτρέπουν να «αποδράσουμε» εντός πόλης


Η πόλη μας, γνωρίζει καλά πως να εξυμνεί κάθε ειδυλλιακό τοπίο, αλλά και πως να δημιουργεί το κατάλληλο σκηνικό απόλαυσης. Στο επίκεντρό της: η λατρεμένη Νέα Παραλία της που μας δίνει ακόμη έναν λόγο για να την επισκεφτούμε. Το The Glass Project, ένα εγχείρημα με όραμα και προοπτική ήρθε να συνδυάσει κάθε γωνιά της πανέμορφης Θεσσαλονίκης με αγαπημένες γεύσεις. Εάν μια απλή βόλτα στην παραλία για εσάς δεν είναι ποτέ αρκετή, τα τέσσερα Γυάλινα Περίπτερα που έχουν δημιουργηθεί κατά μήκος της εδώ και καιρό, προσφέρουν την τέλεια αφορμή για να εξερευνήσετε και πάλι το απέραντο γαλάζιο της και παράλληλα να ικανοποιήσετε τους γευστικούς σας κάλυκες. 

Escape the ordinary

Μέσα στην πολύβουη, αστική ζωή της πόλης, θα συναντήσει κανείς μικρές «οάσεις» που θα του δώσουν τη χαλάρωση που τόσο επιζητά, χωρίς να χρειάζεται να ταξιδέψει μακριά. Λατρεύετε να χάνεστε στο παλμό του city life και αναζητάτε συνεχώς καινούριες προτάσεις που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σας; Το The Glass Project είναι αυτό που ψάχνετε. Προσφέροντας κορυφαίες γεύσεις ποιότητας, τα περίπτερα φέρνουν αέρα ανανέωσης στην Παραλία. Ενώνοντας το παλιό με το νέο, δίνουν νέα διάσταση στην καθιερωμένη πλέον συνήθεια των Θεσσαλονικιών με θέα τη θάλασσα, αφού αυτή μπορεί να μετατραπεί σε μια πραγματική εμπειρία ψυχαγωγίας. 

sweetheart-7.jpg

Τhe path to pleasure

Τα τέσσερα -πλέον γνωστά σε όλους- Γυάλινα Περίπτερα της Νέας Παραλίας κάνουν τη διαφορά στην πόλη και καταφέρνουν να βρίσκονται σε κομβικά σημεία, δίνοντας τη δυνατότητα σε κάθε επισκέπτη να απολαμβάνει γευστικές προτάσεις όπου και όποτε το επιθυμεί. 

sweetheart-28.jpg
Sweetheart

Κάπως έτσι κι εμείς αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε τη δική μας «διαδρομή απόλαυσης» σε αυτά, κάνοντας την αρχή από το Sweetheart, το οποίο βρίσκεται δίπλα από το ξενοδοχείο Makedonia Palace και τον Κήπο του Απογευματινού Ήλιου. Γλυκές «εκρήξεις» χαράς εξίταραν τον ουρανίσκο μας. Τι καλύτερο από μια απογευματινή βόλτα, με θέα τη θάλασσα, την ώρα που ο ήλιος «βουτάει» σε αυτήν και την one-of-a-kind απόλαυση που χαρίζει ένα δροσιστικό ice-cream; Στην πρώτη στάση της περιήγησής μας τα παγωτά είχαν τον πρώτο λόγο δια χειρός της φημισμένης εταιρίας Kayak, η οποία προσφέρει 18 διαφορετικές γεύσεις. Μάλιστα, μπορεί να τις απολαύσει κανείς με τη συνοδεία κάποιας βάφλας ή ντόνατ -ένα combo που σίγουρα δημιουργεί το απόλυτο sweet delight. Φυσικά, οι λάτρεις μιας πιο ισορροπημένης διατροφής μπορούν να επιλέξουν μια σειρά από υγιεινά ροφήματα, όπως φρεσκοστημένους χυμούς φρούτων και λαχανικών.

Info: Γυάλινο περίπτερο Sweetheart, Κήπος Απογευματινού Ήλιου (στο ύψος του Makedonia Palace), @the_glassbox_project.

n-4495.jpg
Openheart

Συνεχίζοντας το «ταξίδι» των γευστικών απολαύσεων, ο δρόμος μάς έβγαλε στο Openheart. Ίσως το πιο αξιοζήλευτο wine & bar της πόλης, αφού διαθέτει θέα σε ολόκληρη την παραλία. Εκεί που ο ορίζοντας χρωματίζεται χρυσαφής, μια από τις πιο ειδυλλιακές τοποθεσίες της πόλης γίνεται το απόλυτο place-to-be. Δίπλα στον Κήπο των Εποχών, γευτήκαμε μια σειρά από εμπνευσμένα cocktails, που βάζουν την υπογραφή τους στα φθινοπωρινά απογεύματά μας. Μάλιστα, το καλύτερο με το συγκεκριμένο περίπτερο είναι ότι μπορεί κανείς να απολαύσει το ποτό του είτε σε take away συνεχίζοντας τη βόλτα του, είτε στο αναπαυτικό σαλόνι του. Editor's choice: Είστε λάτρεις ενός τέλειου food & drink pairing; Τότε δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε τα εκπληκτικά και άκρως λαχταριστά burgers του, -ανάμεσα από επιλογές chilly, BQQ, green και cheeseburger-, τα οποία όλα συνοδεύονται από french fries και νόστιμα dips. Ένα street food combo του ονείρου! 

n-4903.jpg
Openheart

Info: Γυάλινο περίπτερο Openheart, Κήπος των Εποχών, @the_glassbox_project.

n-4349.jpg
Warmheart

Επόμενη στάση, το Warmheart, όπου η Μεσόγειος συναντά τη Γερμανία και το street food αποκτά άλλη διάσταση. Έχοντάς μας έρθει μια όρεξη για παγωμένη μπύρα, το συγκεκριμένο περίπτερο μπροστά στη θάλασσα αποτέλεσε τον ιδανικό προορισμό για να την ικανοποιήσουμε. Δίπλα στο Πάρκο της Μεσογείου και του Φωκά, τα χαριτωμένα τραπεζάκια του, μάς προσκάλεσαν να χαρούμε τη μαγική θέα και να ξεκουράσουμε το βλέμμα μας. Οι απολαύσεις αμέτρητες: Άριστες παροχές και φοβερό service, τα hot dogs μας υπέγραψε το διάσημο "Ηot Dog King", δίνοντάς μας το άμεσο «διάλειμμα» που χρειαζόμασταν από τους γρήγορους ρυθμούς της πόλης.

n-4279.jpg
Warmheart

Info: Γυάλινο περίπτερο Warmheart, Κήπος της Μεσογείου, @the_glassbox_project.

heartbeat.jpg
Heartbeat

Last but not least, στον Κήπο των Ρόδων, το Heartbeat ολοκληρώνει υπέροχα το «ταξίδι» μας, αποτελώντας τον ιδανικό προορισμό για εσάς που θέλετε να συνδυάσετε μια βόλτα στην Παραλία με quality family time. Από τραγανές χειροποίητες κοτομπουκιές, ψαρομπουκιές, burgers και snacks, λατρέψαμε ό,τι και αν επιλέξαμε! Στον καταπράσινο περιφραγμένο κήπο του, θα απολαύσετε ημέρες και νύχτες με ένα αίσθημα ξεγνοιασιάς να σας περιβάλλει, ενώ μπορείτε να δώσετε περίσσια χαρά και στους μικρούς σας αγαπημένους, αφήνοντάς τους να περάσουν χρόνο στην ειδικά διαμορφωμένη παιδικά χαρά. Για να τους δροσίσετε μην ξεχάσετε να τους παραγγείλετε ένα φρεσκοστημένο χυμό λαχανικών ή και φρούτων και θα μας θυμηθείτε!

Info: Γυάλινο περίπτερο Heartbeat, Κήπος των Ρόδων (ύψος Μπότσαρη), @the_glassbox_project.

Don't miss!

Το Heartbeat κατάφερε ν' αποτελεί ιδανικό σηµείο ακόμα και για παιδικά πάρτι, σχολικές εκδροµές και παιδικές δράσεις, εξαιτίας της ασφαλής τοποθεσίας του και της περίφραξης του χώρου του. Με παιδική χαρά και tasty snacks, γλυκά και ροφήµατα έχει διαμορφωθεί ως ο απόλυτος προορισμός στην Παραλία για παιδιά κάτω των 17 ετών, αφού όλοι οι χώροι του είναι ανοιχτοί και απολύτως κατάλληλοι για την εποχή του Covid-19, χωρίς συγχρωτισµό!

2-1WkAx.jpg
Heartbeat
2222222.jpg
Heartbeat