fbpixel

Search icon
Search
Η Off-White™ παρουσιάζει τη νέα της boutique στο Porto Cervo της Σαρδηνίας
FASHION NEWS

Η Off-White™ παρουσιάζει τη νέα της boutique στο Porto Cervo της Σαρδηνίας

Ακόμη ένα high fashion brand που ακολουθεί ρυθμούς europian summer με το νέο αυτό opening


Η Off-White™ φαίνεται πως έχει δημιουργήσει ένα νέο σπίτι στη Σαρδηνία της Ιταλίας, καθώς η high fashion εταιρεία άνοιξε τις πόρτες της boutique της στο Porto Cervo, που βρίσκεται στην Promenade du Port, μία γοητευτική παραθαλάσσια λεωφόρο, του ευρωπαϊκού νησιού.

Ρομαντικό και ρουστίκ, το κατάστημα ενσαρκώνει μια κλασσική εξωτερική εμφάνιση που προέρχεται από ιταλική έμπνευση με μία μοντέρνα πινελιά, βουτηγμένη στα χρώματα του βυσσινί και άλλες αποχρώσεις του κόκκινου και του πορτοκαλί και γεμάτη με άφθονα τοξωτά παράθυρα και φυσικό φως. Τα λινά γαλάζια λευκά είδη, τα χαλιά και οι καναπέδες ξεχωρίζουν μέσα στον ανοιχτό χώρο.

img-5355.jpg
Image source: @off____white

Η boutique της Off-White™ στο Porto Cervo άνοιξε τις πόρτες της λίγες εβδομάδες αφότου το κληρονομημένο streetwear imprint παρουσίασε το τελευταίο του sneaker, το «Be Right Back», καθώς και τη συλλογή Summer Resort, η οποία γεμάτη από ανάλαφρα ρούχα, εμφανίζεται σε ποικίλες καλοκαιρινές αποχρώσεις του μπλε και του λευκού και ταιριάζει άψογα αισθητικά με το εσωτερικό του εποχικού καταστήματος.

img-5357.jpg
Image source: @off____white

Στο εσωτερικό του καταστήματος φιλοξενείται η νέα συλλογή της Off-White™, καθώς και μία μεγάλη ποικιλία πολλών άλλων προϊόντων που παρέχει το brand. Sneakers και υποδήματα από παλιότερες σεζόν, καπέλα, γυαλιά, τσάντες και πολλά ακόμη accessories. Θα είναι διαθέσιμες επίσης και special edition beach bags με την επωνυμία της "Porto Cervo" boutique, καθ' όλη τη διάρκεια λειτουργίας του καταστήματος. 

img-5360.jpg
Image source: @off____white

Η Summer Resort συλλογή είχε τον τίτλο "Homecoming", με στόχο να δηλώσει την επιστροφή στις βασικές αρχές της Off-White™. Ήταν γεμάτη από στοιχεία που χαρακτηρίζουν τόσο την Off-White όσο και άλλα ευρύτερα πολιτιστικά brands. Τα resort looks περιλάμβαναν γιλέκα από rib-jersey και δαντέλα, που συνδυάστηκαν και υβριδοποιήθηκαν σε στριφτά, ντραπέ κομμάτια γυναικείας ένδυσης, καθώς και ανάγλυφα σχέδια ζωγραφισμένα σε πλεκτά και μαντήλια, μερικά από τα οποία φημολογείται ότι θα γίνουν τακτικά μοτίβα του οίκου. 

img-5356.jpg
Image source: @off____white

Τα συγκεκριμένα σχέδια κοσμούσαν τόσο τα ανδρικά όσο και τα γυναικεία κομμάτια. Τα υπερμεγέθη jeans και τα varsity jackets από ύφασμα καμπαρντίνας διέθεταν ακόμη μία από τις πρόσφατες εκδοχές του λογότυπου της εταιρείας με τα τέσσερα βέλη, ενώ τα πλεκτά πουλόβερ με φερμουάρ στο πλάι παρουσίαζαν μία ένθετη διαγράμμιση του ορίζοντα του Manhattan μπροστά από ένα αερόστατο. "Επιστρέψαμε στη γη εξερευνώντας όμορφα ρούχα που θα θέλετε να φορέσετε", είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Ibrahim Kamara, creative director της Off-White™.

img-5358.jpg
Image source: @off____white

Έτσι το νέο boutique-κατάστημα διαθέτει μία πιο minimal αισθητική, με διακριτικές ξύλινες λεπτομέρειες και λευκές και εκρού βιτρίνες για τα κομμάτια του brand, επιτρέποντας στον έντονο και μαξιμαλιστικό χαρακτήρα της Off-White™ να λάμψει, χωρίς να υπερσκιάζεται από την διακόσμηση. 

Info: Μπορείτε να επισκεφθείτε την boutique Porto Cervo της Off-White™, που είναι πλέον ανοιχτή στη διεύθυνση Off-White™ Porto Cervo, Promenade du Port, Via Aga Khan, 1, 07021, Porto Cervo, SS.