fbpixel

Search icon
Search
Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι: Chloé και Off-White εντυπωσίασαν σήμερα στην Πόλη του Φωτός
TRENDS & CATWALKS

Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι: Chloé και Off-White εντυπωσίασαν σήμερα στην Πόλη του Φωτός

Παρουσιάζοντας τις πιο stylish Fall 2024 συλλογές


Ο fashion παλμός χτυπάει δυνατά στο Παρίσι, όπου σήμερα πραγματοποιήθηκαν δύο από τα πιο stylish shows της εβδομάδας. Chloé και Off-White τάραξαν τα νερά με τις στιλιστικές τους προτάσεις και υπόσχονται να κάνουν το επόμενο φθινόπωρο πολύ fashionable! 

Chloé Fall 2024 

pfw.jpg

Διαφάνεια και πολυτελή sexy αισθητική, η γυναίκα της Chemena Kamali, creative director του οίκου, είναι αισθησιακή αλλά ταυτόχρονα πολύ δυναμική. Οι αποχρώσεις της άμμου πρωταγωνίστησαν σε κάθε look -σε φορέματα, πουκάμισα, πανωφόρια αλλά και στα αξεσουάρ. Παράλληλα βινύλ καμπαρντίνες και μοναδικά δέρματα έκαναν την εμφάνισή τους σε πιο σκούρα χρώματα, σε αυτά του καφέ και του μαύρου. Sheer φορέματα, τόσο σε εφαρμοστά όσο και σε πιο ελαφριές oversized γραμμές, μας θύμισαν ότι το sexy δεν χρειάζεται να είναι προκλητικό. Τούλι και statement όγκοι έκαναν κάποιες από τις προτάσεις ακόμα πιο ρομαντικές αλλά μ' έναν σύγχρονο τρόπο, σαν μοντέρνα παιδιά των λουλουδιών. Υπερμεγέθεις ζώνες με αναγραφόμενο το logo του brand αλλά και εντυπωσιακά κοσμήματα, όπως μεγάλα χρυσά κολιέ, έκαναν τη διαφορά. 


Off-White Fall 2024 

pfw-1.jpg

Δυναμικό προβλέπεται το φθινόπωρο για το 2024, καθώς ο Off-White το αποτυπώνει στη νέα του συλλογή με pop χρώματα και ιδιαίτερα κοψίματα και σχέδια. Έντονες αποχρώσεις, faux γούνες και logo prints πρωταγωνίστησαν σε μια σχεδόν unisex collection. Σκακιέρα, ζάρια -που υπήρχαν και στο background- αλλά και αστέρια σε διάφορους χρωματισμούς θύμισαν πιο αθλητικά looks για σκι ή street fashion με athleisure αισθητική. Military jackets και εντυπωσιακά αξεσουάρ, όπως balaclavas και tote bags, ολοκλήρωσαν κάθε σύνολο, που σκοπό είχε να φωνάξει ότι βρίσκεται on the runway! 

Ηappy fashion month!