fbpixel

Search icon
Search
Η νέα τάση περιποίησης που μειώνει τις ρυτίδες σε 4 εβδομάδες: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
WELLNESS

Η νέα τάση περιποίησης που μειώνει τις ρυτίδες σε 4 εβδομάδες: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Ένα μοναδικό συμπλήρωμα διατροφής σε μορφή ροφήματος


Η υγιεινή διατροφή αποτελεί μια συνειδητή επιλογή και τάση τα τελευταία χρόνια. Ειδικά την περίοδο που διανύουμε, μια ισορροπημένη διατροφή πλούσια σε βιταμίνες και μέταλλα είναι απαραίτητη. Γι’ αυτό, δεν είναι λίγοι όσοι στρέφονται στα συμπληρώματα διατροφής για να αναπληρώσουν σημαντικά θρεπτικά στοιχεία για τον οργανισμό τους. Ωστόσο οι beauty experts παγκοσμίως έχουν ένα ακόμη λόγο που στράφηκαν φανατικά στη κατανάλωση προϊόντων πλούσιων σε βιταμίνες: την καταπολέμηση των ρυτίδων και την απόκτηση μιας λαμπερής και υγιούς σε όψη επιδερμίδας.

1-7N8QC.jpg

Η νέα τάση στην περιποίηση της επιδερμίδας

Η αδιάκοπη έκθεση στο μπλε φως που εκπέμπεται από τις οθόνες κινητών και υπολογιστών, η έκθεση στον ήλιο, η ελλιπής διατροφή και το στρες επιβαρύνουν την επιδερμίδα μας καθημερινά. Έτσι, οι μέθοδοι αντιγήρανσης που γνωρίζαμε ως τώρα, δεν επαρκούν για να φτάσει η επιδερμίδα μας στο υψηλότερο δυνατό σημείο λάμψης, ενυδάτωσης και αναζωογόνησης. Η νέα τάση στον κλάδο της ομορφιάς είναι η κατανάλωση προϊόντων πλούσιων σε θρεπτικά συστατικά που αντιστρέφουν το γήρας της επιδερμίδας από μέσα προς τα έξω και σταματούν το χρόνο. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι τα περισσότερα διάσημα αντιγηραντικά συστατικά που περιέχονται στα προϊόντα περιποίησης προέρχονται από τη φύση. Όπως για παράδειγμα η ρετινόλη, η οποία είναι το ενεργό παράγωγο της βιταμίνης Α. Ένα ακόμη δημοφιλές συστατικό που συναντάμε συχνά στα προϊόντα ομορφιάς για τις αντιοξειδωτικές ιδιότητες του είναι η βιταμίνη C, που περιέχεται σε πληθώρα φρούτων και λαχανικών.

Τα εμπόδια που συναντάμε στην καθημερινή μας περιποίηση

Όσο απαραίτητα και αν είναι για την καθημερινή μας περιποίηση, πολλά από τα προϊόντα ομορφιάς εμφανίζουν σημαντικές «δυσκολίες». Τα περισσότερα ενεργά αντιγηραντικά συστατικά που περιέχουν, οξειδώνονται μόλις έρθουν σε επαφή με το οξυγόνο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μειώνεται σημαντικά η δράση τους. Επιπλέον, τα συστατικά των περισσότερων προϊόντων ομορφιάς, είναι σχεδιασμένα ώστε να δρουν στην εξωτερική στοιβάδα της επιδερμίδας. Δρουν δηλαδή επιφανειακά.

skin-col-1.jpg

Η καινοτόμα λύση έρχεται από τη Herbalife Nutrition

Tο νέο Collagen Skin Booster της Herbalife Nutrition, είναι η πρόσφατη προσθήκη στην σειρά περιποίησης Herbalife SKIN. Αυτό το καινοτόμο προϊόν ήρθε για να προσφέρει μια υγιή όψη της επιδερμίδας, που ξεκινάει από μέσα μας. Καθώς η επιδερμίδα μας χρειάζεται θρεπτικά συστατικά για να καταπολεμήσει τη γήρανση, το οξειδωτικό στρες και να ενισχύσει τον επιδερμικό φραγμό της, το Collagen Skin Booster προσφέρει στον οργανισμό μας εξειδικευμένη διατροφή για την επιδερμίδα μας και σημαντικά θρεπτικά συστατικά, που βοηθάνε στην εμφάνιση ορατών αποτελεσμάτων μείωσης των ρυτίδων στα μάτια, σε 4 μόλις εβδομάδες.

Μείωση των ρυτίδων σε 4 εβδομάδες

Το συμπλήρωμα διατροφής σε μορφή ροφήματος Collagen Skin Booster περιέχει ως βασικό συστατικό τα βιοενεργά πεπτίδια κολλαγόνου Verisol® P. Τα Verisol® P έχουν επιστημονικώς αποδειχθεί ότι μειώνουν τις ρυτίδες των ματιών και βελτιώνουν την ελαστικότητα της επιδερμίδας μετά από 4 εβδομάδες1. Επιπλέον, σύμφωνα με μελέτες, μετά από 3 μήνες συνεχούς χρήσης, μειώνονται τα ορατά σημάδια της κυτταρίτιδας.

skin-col-9-BBOc9.jpg

Πώς επιτυγχάνεται αυτό;

Τα Verisol® P, παράγονται από πεπτίδια κολλαγόνου τύπου I και III, το οποίο αποτελεί ως και το 30% της συνολικής μάζας πρωτεϊνών στο σώμα μας. Το κολλαγόνο είναι σημαντικό για το οργανισμό καθώς προσδίδει δομή, σταθερότητα και σφριγηλότητα στην επιδερμίδα. Αποτελεί επίσης το 75% του δέρματος μας. Μαζί με την ελαστίνη, το κολλαγόνο βοηθά στη διατήρηση της σφριγηλότητας του δέρματος και του προσδίδει ελαστικότητα. Από την ηλικία των είκοσι ετών και μετά η αναπαραγωγή του κολλαγόνου μειώνεται συνεχώς. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η επιδερμίδα μας να χάνει την ελαστικότητα της και να εμφανίζει σημάδια γήρανσης.

Ο καθημερινός σου σύμμαχος κατά της γήρανσης

Το Collagen Skin Booster2, ως ρόφημα ομορφιάς είναι χαμηλό σε θερμίδες και δεν περιέχει γλουτένη. Έχει αναζωογονητική γεύση Φράουλα και Λεμόνι. Ένα scoop 250ml σε νερό (συνιστώμενη ημερήσια δόση) προσφέρει επίσης υψηλή περιεκτικότητα σε σημαντικές βιταμίνες. Περιέχει βιταμίνη Α (αντιγήρανση, καταπολέμηση ρυτίδων, αντιοξείδωση), βιταμίνη C (λάμψη της επιδερμίδας, τόνωση, θρέψη, αντιοξειδωτική προστασία,) βιταμίνη Ε (λάμψη της επιδερμίδας, δυνατά μαλλιά και νύχια). Περιέχει ακόμη Νιασίνη και Βιοτίνη που ανήκουν στο σύμπλεγμα βιταμινών Β που ενισχύουν τον επιδερμικό φραγμό, χαρίζουν λάμψη και ενυδάτωση στο δέρμα. Το Collagen Skin Booster περιέχει επίσης Ψευδάργυρο (ανάπλαση της επιδερμίδας), Σελήνιο (αντιοξείδωση και προστασία των κυττάρων), Χαλκό (αναγέννηση του δέρματος) και Ιώδιο (βελτίωση της συνολικής κατάστασης μαλλιών, δέρματος και νυχιών)2.

22.jpg

Το tip των ειδικών

Για την απόλυτη skincare εμπειρία, χρησιμοποιείστε το Collagen Skin Booster σε συνδυασμό με τη σειρά περιποίησης Herbalife SΚΙΝ. Η φροντίδα της επιδερμίδας επιτυγχάνεται τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά, με ορατά αποτελέσματα που διαρκούν.

Φροντίστε την επιδερμίδα σας και καταπολεμήστε τα σημάδια του χρόνου με το Collagen Skin Booster της Herbalife Nutrition.

Γιατί η υγιή όψη της επιδερμίδας μας ξεκινάει από μέσα μας!

Τα προϊόντα διατίθενται αποκλειστικά μέσω των Ανεξάρτητων Συνεργατών Herbalife Nutrition.

Info: Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.herbalife.gr

Ακολουθήστε την Herbalife Nutrition:

Facebook: Ηerbalife Νutrition 

Instagram: @herbalifenutrition.gr

Youtube: Herbalife Nutrition - Greece

1 Τα αποτελέσματα εμφανίζονται στις ρυτίδες των ματιών και στην ελαστικότητα της επιδερμίδας μετά από 4 εβδομάδες.

2 Η Βιταμίνη C συμβάλλει στο φυσιολογικό σχηματισμό του κολλαγόνου για τη φυσιολογική λειτουργία του δέρματος. Η Βιταμίνη Α, η Νιασίνη, ο Ψευδάργυρος, η Βιοτίνη και το Ιώδιο συμβάλλουν στη διατήρηση της κατάστασης του δέρματος. Ο Ψευδάργυρος, το Σελήνιο και η Βιοτίνη συμβάλλουν στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των μαλλιών. Ο Ψευδάργυρος και το Σελήνιο συμβάλλουν στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των νυχιών.