fbpixel

Search icon
Search
FASHION NEWS

Η νέα boutique του beach bar Piedra Del Mar γίνεται ο απόλυτος προορισμός κάθε fashion lover

To νέο fashionable εγχείρημα στην Κέρκυρα συνδυάζει την elegant αισθητική με τον υψηλό σχεδιασμό


Η νέα boutique του beach bar Piedra Del Mar γίνεται ο απόλυτος προορισμός κάθε fashion lover

Για τις fashion lovers, το καλοκαίρι αποτελεί μία ιδανική εποχή για μοναδικά σύνολα, βασισμένα στα χρώματα, στη λάμψη και στην κομψότητα. Οι αέρινες σιλουέτες, τα «παιχνιδιάρικα» μοτίβα αλλά και τα items, τα οποία αναδεικνύουν με μοναδικό τρόπο την ηλιοκαμένη μας επιδερμίδα, έχουν ως αποτέλεσμα να τονίσουν με τον καλύτερο τρόπο τη θηλυκότητα και το στιλ μας. Αναζητώντας, λοιπόν, τα fashion designs που θα αποτελέσουν τα βασικά συστατικά της καλοκαιρινής μας συλλογής για τις ημέρες των διακοπών μας κι όχι μόνο, δε θα μπορούσαμε να μην ξεχωρίσουμε ένα νέο, άκρως fashionable εγχείρημα της Ανδριάνας Δέδε. Και ποιο είναι αυτό; Το νέο boutique concept-store του Piedra del mar

img-6691-2.jpg


The new project

Το Piedra del mar στο Mπαρμπάτι της Κέρκυρας μετά από 15 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο high-end hospitality μας συστήνει ένα νέο, boutique concept-store όπου η φίνα αισθητική της ιδιοκτήτριας & interior designer Ανδριάνα Δέδε συναντά design-forward διακοσμητικά αντικείμενα εσωτερικών και εξωτερικών χώρων αλλά και handpicked fashion items με άκρως ethnic χαρακτήρα ευελπιστώντας να προσφέρει μία μοναδική καλοκαιρινή εμπειρία στον ταξιδιώτη του σήμερα.

The story behind the scene 

Η Αντριάνα, γεννήθηκε στο Île de la réunion -στον Ινδικό ωκεανό- έζησε τα πρώτα οκτώ χρόνια της ζωής της στην Αφρική, λίγο πριν έρθει μόνιμα με την οικογένειά της στην Ελλάδα. Σπούδασε interior design και γραφικό σχέδιο στην σχολή «Vakalo» στην Αθήνα, από την οποία αποφοίτησε με πτυχίο Bachelor σε τέχνη και σχέδιο από το «University of Derby» του Ηνωμένου Βασιλείου. Συνεχίζοντας τις σπουδές της μέχρι το 2005 στις Βρυξέλλες στο «L’Ecole Superieure des Arts de Saint Luc» και παρακολουθώντας μαθήματα φωτογραφίας στο «Camberwell College of Arts» στο Λονδίνο, η ίδια γνωρίζει καλά πώς να ηγείται σημαντικών projects, αλλά και να γεννά ενδιαφέρουσες ιδέες.

1.jpg
Ανδριάνα Δέδε

Το μέρος όπου πέρασε τα πρώτα χρόνια της ζωής της, τη γέμισε με μνήμες, οι οποίες αποτελούν πλέον σε μεγάλο βαθμό και πηγή έμπνευσης. Αυτό γίνεται ξεκάθαρο και στη νέα boutique Piedra Del Mar. Οι αποχρώσεις που έχουν μείνει χαραγμένες στη μνήμη από την παιδική της ηλικία στο Île de la Réunion της Αφρικής αλλά και από τα ταξίδια της ανά τον κόσμο αποτελούν τις βασικές επιρροές για τα αντικείμενα και τα brands, που έχει επιλέξει να πλαισιώσουν το fashionable concept store, ισορροπώντας τέλεια μεταξύ του διαχρονικού στιλ και των εκκεντρικών ethnic σχεδίων.

The boutique

Κάτω, λοιπόν, από την στέγη του φημισμένου Lifestyle Beach Bar & restaurant πλέον «ζει» ένα κοσμοπολίτικο fashion & design space, το οποίο φαντάζει με μία πολύχρωμη βουτιά στο καλοκαίρι -αυτό δηλαδή που χρειάζεται κάθε γυναίκα κατά τη διάρκεια των διακοπών της κι όχι μόνο. Φτάνοντας στη boutique θα εντυπωσιαστείτε από τους φωτεινούς και άκρως επιτυχημένους συνδυασμούς χρωμάτων, οι οποίοι με την πρώτη ματιά θα σας «ταξιδέψουν» σε μέρη μακρινά και μοναδικά. Η ποικιλία των fashion items είναι ιδιαίτερη με στόχο να ικανοποιήσουν κάθε μία από εσάς. Μπορείτε να προμηθευτείτε από υπέροχες ethnic πετσέτες θαλάσσης ασορτί με καλοκαιρινά summer pouches & summer bags, κοσμήματα, premium χειροποίητα σανδάλια, μεταξωτά παρεό αλλά και διακοσμητικά για το σπίτι όπως αρωματικά κεριά, plexiglass δίσκους σε διάφορα μεγέθη με επένδυση από φίνα αφρικανικά υφάσματα, πορσελάνινα διακοσμητικά βάζα ιδανικά για κάθε καλοκαιρινή κατοικία. 

img-6681-1.jpg

Όλα τα designs που θα συναντήσετε στην boutique είναι επιλεγμένα από την ίδια την Ανδριάνα με γνώμονα το χαρακτηριστικό πολύ-πολιτισμικό στιλ του Piedra del Mar, ώστε η κάθε μέρα να φαντάζει με ένα ξεχωριστό, εξωτικό ταξίδι, μία χρωματιστή απόδραση από την καθημερινότητα στον καλοκαιρινό κόσμο του Piedra Dela Mar!


1

Candles

Piedra del Mar

2

Box for decor

Piedra del Mar

3

Summer pouches

Piedra del Mar

4

Summer towel

Piedra del Mar

5

Summer towel

Piedra del Mar

6

Summer pouches

Piedra del Mar

7

Plexiglass δίσκος

Piedra del Mar

Info

Διεύθυνση: Μπαρμπάτι 490 83, Κέρκυρα

Τηλ.: 2663091566

Site: www.piedradelmar.gr

Instagram: @piedradelmar

Facebook: Piedra del Mar