fbpixel

Search icon
Search
Η Martina Mondadori παρουσιάζει τo απόλυτο Holiday Cabana tableware σκηνικό
INTERIORS

Η Martina Mondadori παρουσιάζει τo απόλυτο Holiday Cabana tableware σκηνικό

Ενώ παράλληλα ΄δίνει τις συμβουλές της για τα πιο επιτυχημένα festive gatherings


Με την εορταστική περίοδο να πλησιάζει και τις festive εκδηλώσεις στα ημερολόγιά μας να πληθαίνουν, οι προετοιμασίες στα κεντρικά γραφεία της Cabana βρίσκονται σε εξέλιξη. Η αρχισυντάκτρια, Martina Mondadori, μοιράζεται τα pro tips της για το πώς να είστε οι καλύτεροι hosts και τις απόλυτες συμβουλές για το styling του art de la table, ώστε να εμπνευστείτε για τη γιορτινή σας διασκέδαση.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ίδια στο Cabanamagazine.com«Τα φιλικά και οικογενειακά gatherings στις γιορτές είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μου πράγματα, το να μαζυεόμαστε γύρω από το τραπέζι με την οικογένεια και τους φίλους. Το "κλειδί" για ένα επιτυχημένο κάλεσμα, είτε είναι μεγάλο είτε μικρό, είτε επίσημο είτε ανεπίσημο, είναι η δημιουργία μιας ζεστής και φιλόξενης ατμόσφαιρας, ώστε οι καλεσμένοι σας να αισθάνονται αμέσως άνετα, χαλαρά και σαν στο σπίτι τους.» 

«Όταν πρόκειται για το στρώσιμο του τραπεζιού, μου αρέσει να προσθέτων διαφορετικά διακοσμητικά στοιχεία, αλλά ποτέ δεν σκέφτομαι πολύ προβλέψιμα - έτσι οι χαρτοπετσέτες μου σπάνια ταιριάζουν με το τραπεζομάντιλο ούτε με τα πιάτα, για παράδειγμα. Ένα άλλο σημαντικό συστατικό για μένα είναι οτιδήποτε vintage, το οποίο προσθέτει γοητεία στο όλο concept.»

Tip: Επιλέξτε ένα καλό κόκκινο κρασί Τοσκάνης και φροντίστε οι καλεσμένοι σας να καλύπτουν διάφορα φάσματα ηλικιών και καταβολών, ώστε η ροή της συζήτησης να είναι εγγυημένη...

Καθώς ανυπομονούμε για τις γιορτές, παρακάτω θα ανακαλύψετε πέντε συμβουλές που θα σας κάνουν τον πιο φιλόξενο οικοδεσπότη! 

1. A Striking Tablecloth & Placemats

2-kbA6b.jpg

Ένα εντυπωσιακό τραπεζομάντιλο δίνει ένα όμορφο σκηνικό στο τραπέζι σας. Σκεφτείτε το σαν το πάτωμα σε ένα δωμάτιο: καθορίζει όλη τη διάθεση. Όταν εργάζεστε με ένα έντονο print, επιλέξτε σουπλά και πιάτα που διαθέτουν ένα μόνο χρώμα, ώστε να υπάρχει ένα αποτέλεσμα αντίθεσης, ενώ παράλληλα το συνολικό σκηνικό να δένει με αρμονία.

2. Statement Dinnerware

2-FgKVY.jpg

Κάντε μια «δήλωση» με τα σερβίτσια σας. Επιλέξτε ένα χρώμα στο τραπεζομάντιλο και χρησιμοποιείστε πιάτα σε αυτή την απόχρωση. Η συλλογή Ginori Floral είναι εκλεπτυσμένη και φέρει μια μοντέρνα πινελιά. Χειροποίητα λουλούδια εμπνευσμένα από την απαλή διαφάνεια της ακουαρέλας κοσμούν πορσελάνινα πιάτα σε μια ποικιλία από όμορφα χρώματα.

3. Mix, Match and Layer

3-iWrtF.jpg

Μη φοβάστε να συνδυάσετε διαφορετικά στιλ. Ο συνδυασμός παραδοσιακών κομματιών με πιο ρουστίκ prints δημιουργεί ένα εντυπωσιακό σκηνικό. Το ίδιο ισχύει και για τα μαχαιροπήρουνα - αναμείξτε vintage με πιο σύγχρονες επιλογές για να κάνετε τη διαφορά.

4. Talking-point Textiles

4-HRV6A.jpg

Μερικές φορές μου είναι ωραίο να τοποθετείτε τις χαρτοπετσέτες πάνω από τα πιάτα, ώστε να υπάρχει ενθουσιασμός όταν αποκαλύπτετε το υπόλοιπο σερβίτσιο. Για παράδειγμα, αυτές οι D'Ascoli Layla embroidered napkins από την Cabana είναι φτιαγμένες από το καλύτερο βαμβάκι Khadi και κεντημένες στο χέρι με γαλλικούς κόμπους!

5. Planning and Preparation

5-SYfnm.jpg

Η οργάνωση και η προετοιμασία είναι εξίσου σημαντικές για καλά οργανωμένες εκδηλώσεις, επιτρέποντάς σας ως οικοδεσπότη να αισθάνεστε χαλαροί και να έχετε τα πάντα υπό έλεγχο. Από τις λίστες των καλεσμένων μέχρι τα μενού και τη μουσική, σχεδιάστε τη διασκέδασή σας με τον παλιό τρόπο, σε χαρτί, το οποίο στη συνέχεια γίνεται επίσης ένα μόνιμο αρχείο αξέχαστων events. Ένα βιβλίο καλεσμένων είναι πάντα μια υπέροχη πινελιά, για να αποτυπώσετε τις αναμνήσεις και τις σκέψεις των ανθρώπων που σας τίμησαν με την παρουσία τους.