fbpixel

Search icon
Search
Η Margot Robbie εμφανίστηκε με baby bump στην Ιταλία
PEOPLE & MOMENTS

Η Margot Robbie εμφανίστηκε με baby bump στην Ιταλία

Ο φωτογραφικός φακός αποθανάτισε αυτήν και τον σύζυγό της και περιμένουμε να το επιβεβαιώσουν


Η Margot Robbie περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της Tom Ackerley. Πολλαπλές πηγές επιβεβαίωσαν στο People τα συναρπαστικά νέα για το ζευγάρι, το οποίο γνωρίστηκε το 2013.

Στις φωτογραφίες που εξασφάλισε η DailyMail.com την Κυριακή, η 34χρονη ηθοποιός της Barbie φαίνεται να επιδεικνύει με υπερηφάνεια τη μικρή, αλλά ορατή κοιλιά της με ένα λευκό crop top. Το ζευγάρι γνωρίστηκε ενώ δούλευε στη Suite Française το 2013, όπου εκείνος ήταν βοηθός σκηνοθέτη και εκείνη μπροστά από την κάμερα.

'Ήμουν η απόλυτη single gal. Η ιδέα των σχέσεων με τρόμαζε', είχε πει στο People παλαιότερα για το πρώιμο ειδύλλιό τους. Επίσης φανέρωσε πως οι δύο τους, ήταν φίλοι για πολύ καιρό, όμως ήταν πάντα ερωτευμένη μαζί του, αλλά σκεφτόταν ότι δεν ήταν αμοιβαία τα αισθήματά της. Άρχισαν να βγαίνουν την επόμενη χρονιά, το 2014, και παντρεύτηκαν το 2016.

'Το πιο χρήσιμο πράγμα που έμαθα από άλλα ζευγάρια σε αυτή τη βιομηχανία είναι ότι δεν περνάτε πάνω από τρεις εβδομάδες χωρίς να βλέπετε ο ένας τον άλλον', δήλωσε το 2016 στην εφημερίδα The Daily Telegraph."Το να είσαι σε μια σχέση εξ αποστάσεως μπορεί να είναι πολύ δύσκολο όταν δεν βλέπεις το φως στην άκρη του τούνελ. Μπορεί να σου χαλάσει το μυαλό, γι' αυτό ο κανόνας των τριών εβδομάδων είναι το κλειδί", πρόσθεσε.

screenshot-2024-07-08-at-11135-pm.png

Το ζευγάρι κρατά τη σχέση του σε μεγάλο βαθμό μακριά από τη δημοσιότητα και δεν περπάτησαν μαζί στο κόκκινο χαλί μέχρι το 2017, σχεδόν έναν ολόκληρο χρόνο μετά το γάμο τους.Όμως, όταν πρόκειται να συνεργαστεί με τον σύζηγό της, Tom, είναι απόλυτα σύμφωνη. 

'Το να είσαι παντρεμένος είναι στην πραγματικότητα η πιο διασκεδαστική στιγμή. Έχω μια ευθύνη ως σύζυγος κάποιου, θέλω να γίνω καλύτερη', συνέχισε. Το ζευγάρι έχει δουλέψει μαζί σε διάφορα έργα, όπως τα I, Tonya, Birds of Prey και Barbie.

Ο Ackerley, μάλιστα, παραγωγός του Boston Strangler - ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του ως κομπάρσος στις ταινίες Harry Potter - είπε ότι "αισθάνεται σαν επίτιμος Αυστραλός" και "η Margot αισθάνεται σαν επίτιμη Βρετανίδα".

Στη συνέχεια, το κοινό μπορεί να δει τον Tom και τη Margot να παράγουν την κωμωδία My Old A** της Meghan Park, η οποία θα είναι διαθέσιμη στην Αμερική στις 13 Σεπτεμβρίου και στην οποία πρωταγωνιστούν οι Aubrey Plaza, Maisie Williams και Maddie Ziegler. Το ζεύγος παραγωγών επιβλέπει επίσης την περιορισμένη σειρά του Netflix Sirens της Molly Smith Metzler, η οποία βασίζεται στο θεατρικό της έργο Elemeno Pea με θέμα "γυναίκες, εξουσία και τάξη".

mr.webp
Image source: Variety

Η LuckyChap Entertainment, η οποία ιδρύθηκε το 2014 από τους Margot Robbie, Tom Ackerley, Josey McNamara και Sophia Kerr και πέτυχε μια συμφωνία πρώτης προβολής με τη Warner Bros. τον Φεβρουάριο - θα αναλάβει επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, την παραγωγή της ταινίας υπερηρώων Avengelyne της Olivia Wilde, της δραμεντί της Katie Herron που βασίζεται στο βιντεοπαιχνίδι The Sims της Electronic Arts και της ταινίας του Tim Story που βασίζεται στο επιτραπέζιο παιχνίδι Monopoly της Hasbro. Ηθοποιικά, η Margot θα υποδυθεί τη Sarah στο δράμα του Kogonda A Big Bold Beautiful Journey με συμπρωταγωνιστή τον Colin Farrell.