fbpixel

Search icon
Search
Η Jennifer Lopez είναι η νέα ambassador της Intimissimi
FASHION NEWS

Η Jennifer Lopez είναι η νέα ambassador της Intimissimi

Κι ό,τι άλλο ξεχώρισε αυτή την εβδομάδα στον κόσμο της μόδας


Ο Fashion Month τελείωσε πριν από λίγες ημέρες, ωστόσο ο χώρος της μόδας συνεχίζει να βαδίζει με ταχύτατους ρυθμούς. Όσο πιο βαθιά πλησιάζουμε στην καρδιά της άνοιξης, όλο και περισσότερες νέες συλλογές και καμπάνιες κάνουν την εμφάνισή τους. Οι σχεδιαστές δεν σταματούν να μας εντυπωσιάζουν με τις καλλιτεχνικές τους ιδέες και τις καινούριες τους collection. 

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε όλα όσα ξεχώρισαν την εβδομάδα που μας πέρασε!

Intimissimi-JLo 

xoris-titlo-OgIES.jpg

Η Intimissimi ανακοινώνεσαι και επίσημα τη συνεργασία του με τον απόλυτο fashion icon, ως τη νέα πρέσβειρα του ιταλικού brand. Το Italian lingerie brand & intimate apparel, επιβεβαίωσε τα νέα ταυτόχρονα με το λανσάρισμα της νέας καμπάνιας για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023.

Η καμπάνια με τη Lopez τιμά τις γυναίκες και τους δίνει τη δυνατότητα να αισθάνονται αυτοπεποίθηση και αξία σε όλους τους ρόλους που παίζουν. Οι σημερινές γυναίκες είναι έξυπνες και επιτυχημένες, είναι role models. Μας εμπνέουν να δουλέψουμε σκληρά και να ακολουθήσουμε τα όνειρά μας. Η Lopez είναι η απόλυτη πρέσβειρα της Intimissimi καθώς φέρνει μια ισχυρή και σύγχρονη σεξουαλικότητα στο brand και μεταδίδει τις βασικές της αξίες. «Όταν αναζητούσαμε μία διάσημη προσωπικότητα που ενσαρκώνει το πνεύμα όλων των iconic πελατών μας, είδαμε αμέσως τη Jennifer Lopez. Θέλουμε οι γυναίκες να ζουν τη ζωή τους όσο πιο εκπληρωμένα γίνεται και να αισθάνονται δυνατές κάθε μέρα», δήλωσε ο Matteo Veronesi, Διευθύνων Σύμβουλος της Intimissimi.

xoris-titlo-sIAeF.jpg

Ο Riccardo Ruini, Creative Director, αποτυπώνει την ουσία ενός ονειρικού και ζωντανού ιταλικού καλοκαιριού χρησιμοποιώντας κινηματογραφικές εικόνες για να μεταμορφώσει τα χρώματα του Positano στη νέα καμπάνια Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023. Αποχρώσεις φούξια που αντιπροσωπεύουν τη μπουκαμβίλια, πορτοκαλί για τον λαμπερό ήλιο και τιρκουάζ που συμβολίζει τη Μεσόγειο Θάλασσα, πλέκονται σε όλη τη νέα σειρά. Ο Ruini μαζί με τον σκηνοθέτη Gia Coppola και τον φωτογράφο, Chris Colls, αναπαριστούν πραγματικά έναν ζωντανό παράκτιο ιταλικό παράδεισο. Η καμπάνια αποκαλύπτει μια μέρα στη ζωή της Jennifer Lopez, η οποία είναι χαλαρή, παιχνιδιάρικη, πίνει καφέ και τραγουδά στον εαυτό της το τραγούδι, "II Cielo in una stanza". Ένα πορτρέτο μιας γυναίκας με το οποίο όλοι μπορούν να συσχετιστούν, με νότες θαυμασμού και μαγείας.

Scotch & Soda-New collection 

s23-wk10-web-wom-d-02.jpg

Το κατάστημα του Scotch & Soda στο Mediterranean Cosmos μας δίνει την ευκαιρία να αποκτήσουμε πρώτοι τη super fress Spring/Summer 2023 collection. Για τη σεζόν που διανύουμε το brand αποφάσισε να δημιουργήσει μία συλλογή, η οποία αποτελεί ύμνο στην άνοιξη και στα λουλούδια της Ολλανδική χώρας. Εμπνέεται από την αστείρευτη αισιοδοξία του οίκου, παρουσιάζοντας την ανάγκη για επιστροφή στη φύση. Εκπέμποντας θετικότητα, τόσο η γυναικεία όσο και η ανδρική συλλογή συνδυάζει αφηρημένα floral prints, λουλούδια Sakura και ένα ειδικά σχεδιασμένο λογότυπο - που ενώνει μια τουλίπα και ένα περιστέρι ειρήνης. Τα χρώματα και οι σιλουέτες της νέας σεζόν παραμένουν διαχρονικά με ένα twist που ταιριάζει απόλυτα στο everyday new look.

Στη woman collection πρωταγωνιστεί η θηλυκότητα και το πνεύμα αισιοδοξίας που τη διακρίνει. T-shirts με attractive mottos, ελαφριά πλεκτά και ζακάρ πουλόβερ μέσα από ψηλόμεσα cruise jean shorts δημιουργούν την απόλυτη εμφάνιση για την άνοιξη του '23. Η τουλίπα μεταμορφώνεται στο iconic σύμβολο της collection ενώ τα φορέματα της νέας σεζόν ξεχωρίζουν για τη μεγάλη ποικιλία σε σιλουέτες και μήκη, καθώς γίνονται οι ιδανικές προτάσεις για stylish garden parties. Όσον αφορά την αντρική κυριαρχούν τα λινά κομμάτια σε κλασικές αλλά και πιο ανατρεπτικές αποχρώσεις. Η ίσια Warren γραμμή επιστρέφει, τόσο ως ολόσωμο jogger όσο και σε shorts - ένα must-have item για τον καθένα. Το δυναμικό tailoring style αναμειγνύεται με μια πιο casual αισθητική. Σακάκια και παντελόνια από πολυτελή υφάσματα με ιδιαίτερες λεπτομέρειες έχουν ρόλο πρωταγωνιστή, ενώ τα looks συμπληρώνουν τα πιο sport-inspired γιλέκα και bomber jackets.


Converse-Construck Chuck Taylor All Star

construct-ctas-4.png

Η Converse αποτελεί ένα από τα πιο εμβληματικά και αγαπημένα σχέδια των τελευταίων δεκαετιών. Αυτήν την φορά παρουσιάζει το νέο ανδρικό Construct Chuck Taylor All Star, ένα παπούτσι που συνδυάζει την διαχρονικότητα με μια φουτουριστική ματιά. Η ανθεκτικότητα είναι η βασική πηγή έμπνευσης και ταιριάζει απόλυτα με το versatility και την δεκαετία των '80s. Το archive και η κληρονομιά της Chuck Taylor All Star συνεχίζει να εξελίσσεται και εκφράζεται μέσα από την σχεδιαστική φρεσκάδα του Construct, με αναφορές που πηγάζουν από την Converse basketball court εποχή.

Ο νεωτερικός σχεδιασμός ξεκινάει από την σόλα με EVA τεχνολογία, προσθέτοντας άνεση και στήριξη, συνεχίζει στο εξωτερικό με τον utility like καμβά και τις εξωτερικές ραφές, ενώ ολοκληρώνεται με την προσθήκη μιας rubber λωρίδας για ανθεκτικότητα και sleek όψη. Τα κλασσικά Converse χαρακτηριστικά εμφανίζονται στο All Star patch, την iconic pinstripe ρίγα και το vintage toe cap. Τα τέσσερα χρώματα της σειράς είναι λευκό, μαύρο, γκρι και μπεζ. Heritage mixed with utility, αυτό είναι το νέο Construct Chuck Taylor All Star.

Ecoalf- Pop Up store

ecoalf-pop-up-2.png

Το πιο sustainable pop up store θα βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας για έναν ολόκληρο μήνα, από την 1η μέχρι 31 Μαρτίου στο @KAL.ATHI. Το Ισπανικό πολύ-βραβευμένου brand ECOALF ανοίγει για λίγες μόνο ημέρες το πιο ecofriendly pop up κατάστημα στην Αθηναΐδος 6 και προσκαλεί το κοινό να γνωρίσει από κοντά την φετινή casualwear unisex συλλογή ρούχων και αξεσουάρ.

Τα ρούχα και τα αξεσουάρ του brand είναι σχεδιασμένα για μια σύγχρονη και απαιτητική καθημερινότητα, αλλά κρύβουν μέσα τους μια ολόκληρη ιδεολογία, χιλιάδες ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια και δίχτυα. Πλαστικά που συλλέχθηκαν από τον βυθό της Μεσογείου μέσω του project “Mediterranean Clean Up”, σε μια συνεργασία του ECOALF foundation και του ελληνικού Enaleia Project. Η εταιρεία καταφέρνει κάθε σεζόν να ανανεώνεται, να βάζει σε προτεραιότητα τις ανάγκες του ανθρώπου και τις ανάγκες του πλανήτη και να παρουσιάζει νέα αντισυμβατικά υφάσματα που μειώνουν το οικολογικό μας αποτύπωμα.

Όλα τα κομμάτια κατασκευάστηκαν με χαμηλή χρήση νερού και ενέργειας, συμβάλλοντας παράλληλα στην ελαχιστοποίηση της εκπομπής του διοξειδίου του άνθρακα. Το κάθε ρούχο λοιπόν, διατηρεί την υψηλή του ποιότητα, κρύβοντας μέσα του την βασική αρχή του brand, η οποία δεν είναι άλλο από το, because there is no planet B.

Stradivarius-Sport collection 

1-kRowc.jpg

Η Stradivarius κυκλοφορεί τη νέα της αθλητική συλλογή με seamless και oversized κομμάτια που σας επιτρέπουν να τα «δίνετε όλα» σε ένα μάθημα barre καθώς και να φαίνεστε υπέροχη όταν φεύγετε από το γυμναστήριο με το yoga mat και πηγαίνετε για brunch. Κάποιοι μπορεί να την βλέπουν ως μία απλή ολόσωμη φόρμα γυμναστικής, κάποιοι άλλοι όμως την αντιμετωπίζουν ως την ευκαιρία να δημιουργήσουν ένα streetwear look εμπνευσμένο από την τάση #balletcore. Το στυλ μπορεί να μεταμορφωθεί προσθέτοντας απλά ένα bomber jacket, ένα trench, sneakers ή ένα oversized jacket.

Το εφέ acid-wash προσδίδει στη συλλογή SPORT ένα vintage στιλ, με κομμάτια σε φυσικές και γήινες αποχρώσεις, καθώς και μια πινελιά τιρκουάζ. Κομμάτια χωρίς ραφές σε άνετα υφάσματα προσαρμόζονται σε κάθε κίνηση. Hot pants και halterneck μπλουζάκια, καθώς και φόρμες με κορδόνια και crossover πίσω θα είναι στο επίκεντρο αυτής της σεζόν.