fbpixel

Search icon
Search
Η «υπερβολική» wellness ρουτίνα της Bella Hadid μας βάζει σε σκέψεις
WELLNESS

Η «υπερβολική» wellness ρουτίνα της Bella Hadid μας βάζει σε σκέψεις

H πρωινή ρουτίνα του super model αποτελείται από διάφορους detox χυμούς, βιταμίνες, αιθέρια έλαια, φασκόμηλο και journaling.


Οι πρακτικές ευεξίας της Bella Hadid εγγυώνται ότι θα τραβήξουν τα βλέμματα. Το supermodel παρουσίασε πρόσφατα την εκτεταμένη πρωινή ρουτίνα της που περιλαμβάνει βιταμίνες, αποτοξινωτικούς χυμούς, αιθέρια έλαια, διαλογισμό και crystal therapy

Στο TikTok που ανάρτησε πριν λίγες μέρες, η Bella κράτησε τρία διαφορετικά βάμματα και έριξε μια δόση από το καθένα σε ένα γυάλινο φλιτζάνι και στη συνέχεια ανακάτεψε ένα λευκό ρόφημα. Μετά, πήρε περίπου δώδεκα βιταμίνες με έναν πράσινο χυμό. Αλλά τα ροφήματα ευεξίας δεν σταμάτησαν εκεί. Στη συνέχεια η 27χρονη άρπαξε ένα μπουκάλι Gold Sea Moss ένα ρόφημα Fulvic Detox (το οποίο απομακρύνει τις τοξίνες) και το Liquid Ionic Trace Minerals, το οποίο υποτίθεται ότι περιέχει 72 φυσικά μέταλλα.

Αφού έδωσε προτεραιότητα στην εσωτερική της υγεία, η Bella επικεντρώθηκε στις εξωτερικές πρακτικές αυτοφροντίδας, όπως το τρίψιμο δύο αιθέριων ελαίων στους καρπούς και στο λαιμό της. Και πριν διαλογιστεί κάνοντας journaling, καθάρισε τον χώρο της με φασκόμηλο.

@babybella777 mornings with me before we start making things for you cc @Orebella ☁️???????????????? #orebella ♬ ♡ ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤ ♡ - SoBerBoi

Ωστόσο, η πρωινή ρουτίνα της Bella προκάλεσε mixed εντυπώσεις - με τους ακολούθους της - και όχι μόνο - να σχολιάζουν την υπερβολική ποσότητα βιταμινών που λαμβάνει, σχολιάζοντας τη συνολική εμμονή με τις ρουτίνες του wellness. 

Παρά τις ανάμεικτες κριτικές για τις συνήθειες του τρόπου ζωής της, η Bella ήταν ανοιχτή για το ταξίδι της υγείας της, ειδικά καθώς αντιμετωπίζει τη νόσο Lyme -την οποία έχουν επίσης η μητέρα της Yolanda Hadid και ο αδελφός της Anwar Hadid.

"Είμαι ευγνώμων στη μαμά μου που κρατάει όλα τα ιατρικά μου αρχεία, μένει δίπλα μου, δεν φεύγει ποτέ από το πλευρό μου, προστατεύει, υποστηρίζει, αλλά πάνω απ' όλα με πιστεύει σε όλα αυτά", μοιράστηκε η Bella σε μια ανάρτηση στο Instagram στις 6 Αυγούστου. "Το να ζω σε αυτή την κατάσταση, που επιδεινωνόταν με τον χρόνο και τη δουλειά, ενώ προσπαθούσα να κάνω περήφανους τον εαυτό μου, την οικογένειά μου και τους ανθρώπους που με στηρίζουν, με είχε καταβάλει με τρόπο που δεν μπορώ πραγματικά να εξηγήσω".

Μάλιστα, το 27χρονο μοντέλο ανακοίνωσε το launch του προσωπικού της brand, Orebella, με ένα μυστηριώδες teaser στο Instagram. Ενώ η ανάρτησή της μοιράστηκε ελάχιστες λεπτομέρειες σχετικά με την εταιρεία, η κατάθεση του εμπορικού σήματος της μάρκας υποδηλώνει ότι μπορεί να προσφέρει αρωματικές λοσιόν, κεριά, αρωματικά χώρου, σαπούνια, σαμπουάν και μαλακτικά και κρέμες styling. Η Hadid ενθάρρυνε τους ενδιαφερόμενους αγοραστές να εγγραφούν σε μια λίστα αναμονής για να λαμβάνουν ενημερώσεις και ένα "αποκλειστικό δώρο" κατά την έναρξη λειτουργίας του στις 2 Μαΐου. 

Τι ξεχωρίσαμε από τη ρουτίνα της Bella Hadid

Green Juice

Μια από τις μεγαλύτερες τάσεις υγείας και ευεξίας σήμερα, ο πράσινος χυμός προβάλλεται ως ένα εξαιρετικό ρόφημα για να ξεκινήσετε τη μέρα σας. Τα πράσινα λαχανικά είναι φυσικές επιλογές τροφίμων με υψηλή περιεκτικότητα σε θρεπτικά συστατικά. Έτσι, είναι σίγουρα μια καλή ιδέα να ξεκινήσετε τη μέρα σας. Δεδομένου ότι το σώμα σας είναι φυσικά πιο όξινο το πρωί, το να ξεκινάτε τη μέρα σας με ένα ποτήρι πράσινα βοηθά στην εξισορρόπηση του pH και σας κρατάει ενεργητικούς για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Sea Moss 

Το ανθρώπινο σώμα μας αποτελείται από 102 μέταλλα και θρεπτικά συστατικά. Το Sea Moss περιέχει 92 από αυτά τα μέταλλα, όπως: μαγνήσιο, κάλιο, ιώδιο, θείο, ασβέστιο, σελήνιο, φυτικές ίνες, χαλκό, φώσφορο, ψευδάργυρο, ριβοφλαβίνη και μαγγάνιο. Αυτά τα μέταλλα παρέχουν ενέργεια στον οργανισμό, ρυθμίζουν την πέψη και αποτοξινώνουν τον οργανισμό. Εκτός αυτού, είναι πηγή βιταμινών και μετάλλων και περιέχει υψηλά επίπεδα ωμέγα-3 και φυτικών ινών. Αυτές οι φυτικές ίνες βοηθούν στην εξισορρόπηση του σακχάρου στο αίμα και στην προώθηση ενός υγιούς εντέρου. 

Vitamins:

Εννοείται πως οι βιταμίνες συστήνονται, απλώς να προσέξετε ποιες είναι οι κατάλληλες για εσάς, έπειτα από τη συμβουλή του γιατρού σας καθώς μπορεί να πάθετε και υπερβιταμίνωση. 

Journaling:

Ίσως εκπλαγείτε όταν μάθετε ότι ένα από τα καλύτερα εργαλεία ευεξίας σας είναι στην πραγματικότητα ένα ημερολόγιο. To journaling προσφέρει μια σειρά από οφέλη - από την ανακούφιση από το άγχος έως την αυτογνωσίας. 

Feature image source: @bellahadid