fbpixel

Search icon
Search
VIDEO

H Emma Stone εντυπωσιάζει ως η νέα Cruella de Vil

Κυκλοφόρησε το νέο trailer για την ταινία που όλοι ανυπομονούμε να δούμε

Την Τρίτη η Disney κυκλοφόρησε τελικά την πρώτη αφίσα με την Cruella, με τη γνωστή ηθοποιό Emma Stone στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Cruella de Vil, της γνωστής "κακιάς" από την ταινία κινουμένων σχεδίων 101 Σκυλιά της Δαλματίας του 1961. 

Την Τετάρτη κυκλοφόρησε και το πολυαναμενόμενο trailer δίνοντάς μας την πρώτη σωστή "γεύση" της Stone ως de Vil. Η ταινία, που θα προβληθεί στους κινηματογράφους στις 28 Μαΐου 2021 και θα πρωταγωνιστήσει επίσης η Emma Thompson, η Kirby Howell-Baptiste, ο Paul Walter Hauser και ο Mark Strong. Αρχικά ήταν να κυκλοφορήσει το Δεκέμβριο του 2020 αλλά λόγω της πανδημίας όλα άλλαξαν. 

Η Stone θα υποδυθεί τη γνωστή κακιά της Disney, εξιστορώντας την ζωή της πριν γίνει η Cruella που ξέρουμε, και πριν αρχίσει να τρομοκρατεί κουτάβια στο Λονδίνο όπως την είδαμε να κάνει στις ταινίες ''101 Dalmatians''.

«Από την αρχή, συνειδητοποίησα ότι είδα τον κόσμο διαφορετικά από όλους τους άλλους. Αυτό δεν ταίριαζε πολύ με μερικούς ανθρώπους. Αλλά δεν ήμουν για όλους», είναι οι φράσεις με τις οποίες ξεκινάει το trailer η Emma Stone 

Παρακολουθήστε το video παρακάτω!


GLOW LOVES

Τα must-have denim κομμάτια για την σεζόν SS24
THE LOOK

Τα must-have denim κομμάτια για την σεζόν SS24