fbpixel

Search icon
Search
Η Chiara Ferragni βρέθηκε στην Ελλάδα για ένα λαμπερό beauty night
FASHION NEWS

Η Chiara Ferragni βρέθηκε στην Ελλάδα για ένα λαμπερό beauty night

Με αφορμή το launch της νέας σειράς Chiara Ferragni make up στο πολυκατάστημα Notos στην Αθήνα


Είναι αδιαμφισβήτητα το No1 it girl. Τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να αλλάξει με την προσωπικότητα και τις επιχειρηματικές της ιδέες της τόσο τον fashion όσο και τον beaty κόσμο. Η Chiara Ferragni βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες στην χώρα μας με αφορμή το beauty brand της.

15-0i4R6.jpg
Βαλέρια Τάραντο, Άννα Στυλιανοπούλου (Ceo Point F), Chiara Ferragni, Έλενα Στυλιανοπούλου, Δέσποινα Στυλιανοπούλου

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία Point F Group AE καλωσόρισε στην Αθήνα την mega influencer και επιχειρηματία κυρία Chiara Ferragni για το launch της νέας σειράς Chiara Ferragni make up, για τα οποία έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα διανομής σε Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκανικές χώρες, σε ένα special event προκειμένου να εγκαινιάσει το πρώτο Pop Up store του brand στο πολυκατάστημα Notos στην Αθήνα.

Party time

Στην πολύ πετυχημένη παρουσίαση κατέφθασαν εκατοντάδες νέοι fans για να γνωρίσουν από κοντά την Chiara Ferragni, όπως και πολλοί γνωστοί elebrities. Στο party του Pop Up σερβιρίστηκε το αγαπημένο ιταλικό ποτό Aperol Spritz με απολαυστικά cocktails, και τον τόνο έδωσε η γνωστή DJ Μάγκυ Χαραλαμπίδου.

8.jpg
Όλγα Καραβερβέρη, Ζωή Πυθαρούλη

Στην συνέχεια η CEO της Point F κυρία Άννα Στυλιανοπούλου μαζί με την κυρία Chiara Ferragni υποδέχθηκαν εκλεκτούς καλεσμένους σε ένα κλειστό Gala Dinner στο Athénée, όπου λίγοι τυχεροί είχαν τη χαρά να συνομιλήσουν και να γνωρίσουν από κοντά τη ταλαντούχα επιχειρηματία και star influencer.

The makeup collection 

65.jpg

H Chiara Ferragni καινοτομεί πάντα! Και η νέα της συλλογή makeup δεν αποτελεί εξαίρεση: ζωντανά χρώματα, εμπνευσμένα από το glittery σύμπαν της Chiara Ferragni, σε μια πλήρη σειρά (μάσκαρα, παλέτες σκιών, φωτεινά κραγιόν, highlighters, υγρές σκιές και μολύβια χειλιών) που έχει κατακτήσει τις beauty lovers στην Ευρώπη και θα την λατρέψουν όλοι.

Μια συλλογή makeup ακριβώς όπως η Chiara: δυναμική, cool, σύγχρονη, αισιόδοξη, γεμάτη αυτοπεποίθηση, ένας πολύτιμος καθημερινός σύμμαχος για να εκφράζεις την προσωπικότητά σου χωρίς περιορισμούς. Όλα τα προϊόντα της makeup collection κατασκευάζονται στην Ιταλία, με τις αυστηρότερες προδιαγραφές.

Special guests 

28.jpg
Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Στο Gala Dinner παραβρέθηκαν οι: Μιχάλης και Χρήστος Παπαέλληνας (πρόεδρος και CEO NOTOS Group), Βαλέρια Τάραντο (managing director NOTOS department store), Paul Tockuss (partner Point F) και πολλοί επώνυμοι και celebrities όπως η Μιμή Ντενίση, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Τίνα Μεσαροπούλου, Ζενεβιέβ Μάντζαρη, Αθηνά Οικονομάκου, Κώστας Μαρτάκης, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Χαρά Καίσαρη, Μαρία Λεμονιά, Σούλα Λιάκου, Φαίη Μπέη, Κατερίνα Γκαγκάκη, Δέσποινα Μυραράκη, Πόπη Χατζιδάκη, Αποστολία Ζώη, Βασίλειος Κωστέτσος, Γιώργος Βάλαρης και πολλοί άλλοι.

47.jpg
Chiara Ferragni, Μιμή Ντενίση, Γιώργος Ντάβλας

Τα προϊόντα make up της Chiara Ferragni θα διατίθενται στα αποκλειστικά Pop up stores του brand σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια σε Πειραιά και Καλαμάτα και στο eshop notos.gr.

Κεντρική φωτογραφία: Chiara Ferragni | Γιώργος Ντάβλας, Chiara Ferragni