fbpixel

Search icon
Search
Η ανακαινισμένη κατοικία μιας γνωστής interior designer στο Hollywood Hills είναι ό,τι πιο stylish θα δείτε σήμερα
INTERIORS

Η ανακαινισμένη κατοικία μιας γνωστής interior designer στο Hollywood Hills είναι ό,τι πιο stylish θα δείτε σήμερα

Περιηγηθείτε στο υπέροχο σπίτι της Katie Hodges


Ένα περιβάλλον γεμάτο διακριτική λάμψη... Έτσι οραματίστηκε η σχεδιάστρια Katie Hodges το πρώτο σπίτι που αγόρασε, τον Οκτώβριο του 2020, με τον παραγωγό-σκηνοθέτη σύζυγό της, Timothy Bathurst. Εμπνευσμένη από την τοποθεσία κοντά στο ιστορικό Whitley Heights του Los Angeles, είχε στο μυαλό της το Hollywood Roosevelt Hotel, αλλά ένα παρόμοιο έργο θα χρειαζόταν πολλή δουλειά και περισσότερο χρόνο, κάτι το οποίο δε θα μπορούσε να διαθέσει το ζευγάρι.

Το σπίτι 1.927 τετραγωνικών μέτρων, έχει τρία υπνοδωμάτια και δύο μπάνια. Η μεγάλη ανακαίνιση ξεκίνησε με μικρές πινελιές, όπως το χρώμα στους τοίχους, ενώ συνεχίστηκαν με πιο σημαντικά έργα που μεταμόρφωσαν εντελώς όλους τους χώρους. 

Take a tour!
katiehodges-entryway-65a05a28dd7f7.jpg


Ισορροπώντας μεταξύ κλασικού και μοντέρνου, η προσοχή μας πέφτει στην ενδιαφέρουσα αντίθεση που πραγματοποιείται η σύζευξη του λευκού και του καφέ τόσο στους τοίχους και τα έπιπλα όσο και στα αντικείμενα που δίνουν διάσταση στον χώρο και το καθένα έχει να διηθηθεί το δική του ιστορία. Η προσθήκη των artworks ήταν κάτι που δε θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να παραλείψει το ζευγάρι. Η αγάπη και των δύο για την τέχνη είναι ολοκάθαρη όπου κι πέσει το μάτι μας μέσα σε αυτήν την κατοικία.

Τα μεγάλα παράθυρα κάνουν το indoor σκηνικό να γίνεται «ένα» με τη μαγεία που αναδύεται στην ατμόσφαιρα, ενώ όπου κι αν στρέψει κανείς την προσοχή του δεν μπορεί να παραλείψει το πόσο stylish διακοσμημένα είναι η κάθε γωνιά. Συνδυάζοντας την classy αισθητική με τις μοντέρνες γραμμές στο design, το αποτέλεσμα εντυπωσιάζει και τους πιο απαιτητικούς και λειτουργεί ως την τέλεια πηγή έμπνευσης.

katiehodges-bedroom-65a0591f2ed8f.jpg


Παρόμοια σχεδιαστική φιλοσοφία ακολουθείται και στα υπέροχα υπνοδωμάτια, που προσφέρουν απέραντη θέα στο dreamy σκηνικό. Και πάλι, οι γήινες αποχρώσεις έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ μερικοί πιο σκούροι τόνοι αναβαθμίζουν το τελικό αποτέλεσμα και το φέρνουν στο σήμερα. Μεταξύ των στοιχείων, ο προσεγμένος θερμός φωτισμός δημιουργεί τα απαραίτητα vibes και μια απίθανη ατμόσφαιρα που δε χορταίνουμε να θαυμάζουμε.

Πέρα από τα σαλόνι, έχει δημιουργηθεί μια ευήλια και ultra modern κουζίνα, η οποία ξεχωρίζει για τη λειτουργικότητά της, όπως και τα υπόλοιπα δωμάτια του σπιτιού. Όλα βασίζονται στην άνεση και αυτό είναι εμφανές σε κάθε σημείο. Το ζευγάρι, πλέον, μπορεί να απολαύσει στο έπακρο τις στιγμές του εντός σπιτιού και να κάνει τα όνειρά του για μέλλον.

hbx010124katiehodges-004-659ed90f19a8e.jpg


Όλα Όλοι οι χώροι διακρίνονται από μια ανεπιτήδευτη πολυτέλεια, βγαλμένη από περασμένες δεκαετίες, η οποία ισορροπεί εξαιρετικά στο σήμερα και τις ανάγκες της οικογένειας. Πρόκειται για ένα συνονθύλευμα από διαφορετικά υλικά και χρώματα δημιουργείται κι εντυπωσιάζει, χωρίς υπερβολές και περιττά στοιχεία στον συνολικό διάκοσμο. Παράλληλα, τα έντονα patterns τονίζουν τη vintage αίσθηση που επικρατεί από χώρο σε χώρο και κάνουν κάθε σημείο ακόμα πιο ενδιαφέρον.

Δείτε στην gallery περισσότερες φωτογραφίες του σπιτιού!

Φωτογραφίες: Haris Kenjar, House Beautiful