fbpixel

Search icon
Search
MAGAZINE

Go green: Oι stylish προτάσεις στο χρώμα της φετινή άνοιξης

Εξερευνήστε τες!


Go green: Oι stylish προτάσεις στο χρώμα της φετινή άνοιξης

Ακολουθώντας το “Go green” μότο και υιοθετώντας την παγκοσμίως κυρίαρχη τάση του sustainability, που πλέον έχει μπει για τα καλά στη ζωή και την καθημερινότητά μας.

The Trend

birgit-malika-channel-island-vibes-for-alanui-spring-2022-campaign.jpg
Alanui

Για όλους τους fashion insiders, το αγαπημένο color trend της σεζόν είναι αδιαμφισβήτητα το πράσινο. Η στροφή προς τη φύση κι ο πιο conscious τρόπος ζωής, που έχουν ξεκινήσει επιτέλους να επικρατούν στον κόσμο, χαρίζουν επιπλέον αβαντάζ σε αυτήν την παλέτα, που ενισχύεται από τα floral prints. Στα must-haves της νέας εποχής: ένα φόρεμα και πολλά αξεσουάρ σε green απόχρωση, καθώς -όπως καλά γνωρίζουμε- οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά! Αυτό το χρώμα θα χαρίσει στιλ κι αισιοδοξία στις εμφανίσεις σας, αφού προκαλεί μια τάση για υπεροχή κι εκκεντρικότητα. Μπορείτε να το συνδυάσετε με ουδέτερους τόνους, αλλά και να δημιουργήσετε το απόλυτο και πολύ fashionable color blocking, ταιριάζοντάς το με μπλε, κίτρινο ή και κόκκινο.

Dress to Impress

alberta-ferretti-spring-summer-2022-campaign03.jpg
Alberta Ferretti

Εννοείται ότι ένα total green look ή ένα outfit με κομμάτια σε δύο ή περισσότερες χροιές του πράσινου θα θεωρηθεί “statement”. Ανακαλύψτε τους τόνους που σας αρέσουν και βγάλτε τον στιλίστα που κρύβετε μέσα σας! Ένα κοστούμι σε αυτόν τον χρωματισμό είναι ιδανικό για τα πρωινά στο γραφείο, αλλά και για την απογευματινή σας βόλτα ή την έξοδό σας με φίλους το βράδυ, και μάλιστα σε χυτές γραμμές και άνετες φαρδιές φόρμες, που κυριαρχούν στην γκαρνταρόμπα της νέας εποχής. Επιλέγοντας αυτές τις αποχρώσεις, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μαγνητίσετε τα βλέμματα και δε θα είναι λίγοι αυτοί που θα εμπνευστούν από το στιλ σας!

Home Sweet Home

4639053-1427397-0-375-4500-2454-2200-1200rc.jpg
Hotel Les Deux στο Παρίσι


Αυτή η εμπνευσμένη από τη φύση χρωματική παλέτα δεν πρέπει να λείπει από το σπίτι σας! Για αρχή, ξεκινήστε με πολλά φυτά. Φροντίστε τη βεράντα, το μπαλκόνι ή τον κήπο σας και γεμίστε τους με πράσινο, δημιουργώντας outdoor σκηνικά δροσιάς και χαλάρωσης. Διακοσμήστε με ωραία έπιπλα εξωτερικού χώρου και απολαύστε τις πιο αγαπημένες στιγμές της καθημερινότητάς σας σε μια προσωπική όαση.

Color of the Season

loewe-spring-2022-ready-to-wear-fashion-show.jpg
Loewe

To “Beach Glass” της Pantone είναι φέτος ένα από τα πιο χαρακτηριστικά και hot χρώματα, που έρχεται να δείξει τον κυρίαρχο χαρακτήρα του. Αναμειγνύοντας τη φωτεινότητα ενός μπλε “Tiffany” με την απαλότητα ενός πιο ανοιχτού πράσινου, τονώνει τη διάθεση, αποτελεί μια ιδιαίτερη επιλογή, ενώ χαρίζει ένταση σε κάθε outfit. Ιδανικά μπορεί να «μπερδευτεί» με αποχρώσεις του σμαραγδί ή να ταιριάξει τέλεια με τα nudes. Ένας ακόμη χρωματισμός που απολαύσαμε στις πασαρέλες ήταν το “Kelly Green” - πλούσιο, παιχνιδιάρικο, τολμηρό! Ιδιαίτερα στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου κυριάρχησε! Τέλος, το έντονο lime έκανε κι αυτό την εμφάνισή του για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2022, καθώς το είδαμε στους Prabal Gurung και Christian Siriano. Τολμήστε το σε total outfits ή συνδυάστε το με λευκές ή μαύρες λεπτομέρειες.

personal style

T-shirt, Converse

Φούστα Emme Marella, Blanchette  

Δερμάτινη τσάντα, Callista Crafts

Μενταγιόν Petit Beetle σε χρυσό 14Κ και τσαβορίτη, Danai Giannelli

Φόρεμα ‘S Max Mara, Max Mara Boutique

Δαχτυλίδι της Candy Collection από χρυσό 18Κ με καφέ διαμάντια και πολύτιμο λίθο, Katerina Ioannidis

Πέδιλο by Far, Kalogirou

Ρολόι, Swatch

Άρωμα Black Opium Illicit Green, Hondos Center Apollonia Politia & apolloniapolitia.gr

Κεντρική φωτογραφία: αριστερά Chanel, δεξιά Valentino 

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022