fbpixel

Search icon
Search
Floral Obsession: Έτσι θα φορέσετε το πιο φωτεινό και trendy μοτίβο
STYLING TIPS

Floral Obsession: Έτσι θα φορέσετε το πιο φωτεινό και trendy μοτίβο

O εορτασμός της Πρωτομαγιάς είναι ιδανικός γι' αυτήν την επιλογή


Αυτό, το οποίο είναι σήμα κατατεθέν την ημέρα της Πρωτομαγιάς είναι χωρίς δεύτερη σκέψη τα λουλούδια. Το Μαγιάτικο στεφάνι κυριαρχεί, ενώ η είσοδος προς το καλοκαίρι, την πιο φωτεινή περίοδο του χρόνου έρχεται όλο και πιο κοντά μας. Το στοιχείο αυτό, δε θα μπορούσε να λείπει και από τις εμφανίσεις μας κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας. Για καλή μας τύχη, το floral pattern αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες τάσεις, γεγονός που μας βοηθάει να βρούμε σχέδια για όλα τα γούστα και σε μία τεράστια ποικιλία.

Είτε αποφασίσετε να εντάξετε ένα λουλουδάτο κομμάτι στην εικόνα σας είτε αποφασίσετε να τολμήσετε και να δοκιμάσετε ιδιαίτερους και εκκεντρικούς συνδυασμούς, το floral design δεν πρέπει να λείπει από την εμφάνισή σας. Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε όλα τα trendy styling tips για να το εντάξετε στα σύνολά σας.

Dress

53a4b77d6076338410029ad30f89efe3.jpeg
Image source: @whowhatwear

Τα floral φορέματα ανήκουν στην κατηγορία των σχεδίων που δεν πρέπει να λείπουν από καμία γυναικεία γκαρνταρόμπα. Πολύχρωμα, παιχνιδιάρικα και με πολύ στιλ, θα απογειώσουν την εικόνα σας με μία μόλις κίνηση. Θα το συναντήσετε σε όλα τα σχέδια και μήκη, ανάλογα με τον προσωπικό σας χαρακτήρα, το σωματότυπο και την αισθητική σας. Όποια κι αν είναι στο τέλος η επιλογή σας, κινηθείτε σε χρωματιστές εκδοχές με φωτεινούς τόνους και συνδυάστε το φόρεμα σας με τα αθλητικά σας υποδήματα για μεγαλύτερη ευελιξία και μία πιο «χαλαρή» διάθεση.

Skirt

7201590736b6d662ac2eca6cf8ed255c.jpeg

Αν ψάχνετε το κομμάτι εκείνο που έχει απασχολήσει ιδιαίτερα ειδικούς και fashion lovers το τελευταίο διάστημα και το οποίο έχει εκτοξεύσει τη δημοτικότητα του μέσα σε πολύ λίγο καιρό, τότε αναμφίβολα αυτό είναι οι φούστες. Από mini μέχρι maxi κι από A-line γραμμή μέχρι πιο oversized, τα σχέδια που κυριαρχούν είναι πολλά και υπέροχα. Εμείς σας προτείνουμε να προτιμήσετε μία slip skirt που θα χαρίσει ιδανική κίνηση στη σιλουέτα σας. Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα floral prints που μπορείτε να επιλέξετε είναι οι μαργαρίτες. Συνδυάστε την με μονόχρωμο one shoulder ή halter top και είστε έτοιμη για all day long εμφανίσεις.

Tops

d56683e396a65bd652ac6516eb9f9007.jpeg
Image source: @stylist.co

Λατρεύουμε να βλέπουμε αλλά και να φοράμε λουλουδένια top μαζί με το τζιν παντελόνι. Ειδικά αν τα χρώματα των λουλουδιών είναι πολύ έντονα δημιουργείται μία εξαιρετική αντίθεση. Συνδυάστε περισσότερες από μία τάσεις στο ίδιο κομμάτι για να εντυπωσιάσετε. Στη συγκεκριμένη περίπτωση μπορείτε να «παντρέψετε» το floral print μαζί με τα puff sleeves. Καθώς η άνοδος της θερμοκρασίας είναι ιδιαίτερα αισθητή τις τελευταίες ημέρες αντί για τζιν παντελόνι, μπορείτε να προτιμήσετε ένα denim Bermuda shorts και να ολοκληρώσετε την εικόνα σας με strappy sandals ή με την απόλυτη τάση των υποδημάτων στον κόσμο του street style, τα fisherman sandals.

Total floral

e2daa7ba8f1ef284d33956279e3c10cf.jpeg
Image source: @stylecaster

Ένα σύνολο που θα αποτελείται από λουλουδένια κομμάτια, head to toe θα είναι το ελάχιστο εντυπωσιακό. Κατανοούμε πως πολλές από εσάς ισώς φοβάστε να το τολμήσετε για να μην υποπέσετε σε τυχόν λάθη, αλλά υπάρχουν ασφαλείς τρόποι για να το πετύχετε. Ένας από αυτούς είναι τα sets ή αλλιώς τα co-ords, όπως είναι ένα κοστούμι ή ένα top με μία φούστα. Το μόνο που έχετε να κάνετε στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι να δώσετε λίγο παραπάνω προσοχή στα αξεσουάρ, τα οποία είναι οι λεπτομέρειες που θα κάνουν τη διαφορά. Από την άλλη πλευρά αν σας αρέσουν οι πειραματισμοί, έχετε τη δυνατότητα να ταιριάξετε δύο διαφορετικά λουλουδάτα σχέδια, μαγνητίζοντας τα βλέμματα και κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Print on print

0276dcd6f707ce35d7ad62f35ae441b0.jpeg

Αν ανήκετε στην κατηγορία των τολμηρών κι αυτών που δε διστάζουν να πειραματίζονται με το στιλ και την εικόνα τους, τότε σίγουρα πρέπει να δοκιμάσετε ένα print on print looks και το ένα μοτίβο να είναι το floral. Για μεγαλύτερη ευκολία χρησιμοποιείστε και από την οικογένεια των ουδέτερων prints, όπως είναι οι ρίγες ή το πουά. «Παίξτε» με τα χρώματα και απογειώστε τόσο την ψυχολογία και τη διάθεση σας όσο και την εικόνα σας.