fbpixel

Search icon
Search
Γνωρίζετε το GetHarley; Είναι αυτό ακριβώς που ψάχνετε αν λατρεύετε το skincare
FACE & BODY

Γνωρίζετε το GetHarley; Είναι αυτό ακριβώς που ψάχνετε αν λατρεύετε το skincare

Ανακαλύψτε ένα νέο κόσμο


Αν θέλετε ρούχα το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μπείτε στα αγαπημένα σας fashion websites και να βρείτε τα σύνολα και τις συμβουλές που χρειάζεστε. Μάλιστα, δεν είναι λίγα και αυτα που προσφέρουν συμβουλές για το μέγεθος ή ακόμη και προτάσεις για το πως να συνδυάσετε όλα όσα επιλέξατε. Παρόλα αυτά, όταν η συζητηση έρχεται στο skincare κανείς δεν είναι υπεύθυνος -online- για να σας πει τι ακριβως σας ταιριάζει και πως η καταναλωτικές σας συνήθειες θα γίνουν μια ουσιαστική επένδυση που θα υποστηρίξει την επιδερμίδα σας.

H Charmaine Chow, λοιπόν, βρήκε αυτό το κενό στην αγορά και γύρω στα 30 της αποφάσισε να αλλάξει τον τροπο με τον οποίο αντιλαμβάνεται τη skincare ρουτίνα της. Δοκίμασε δεκάδες ακριβές κρέμες, και serums για να καταλάβει τελικά πως χειροτέρευαν τα ξεσπάσματα της ακμής της χωρίς να της δίνουν ένα όμορφο αποτέλεσμα. 

charmaine-chow.jpg
Charmaine Chow

Η σκέψη πίσω από το GetHarley

Η Charmaine μην ξέροντας αν πρέπει να απευθυνθεί σε δερματολόγο, σε πλαστικό χειρουργό ή απλώς σε ένα κέντρο αισθητικής αποφάσισε να πλαισιώσει το θέμα συνολικά. Με τις επιλογές στο internet να είναι δεκάδες και σίγουρα όχι πιστοποιημένες, δημιούργησε τη δική της πλατφόρμα που ονομάζεται GetHarley και ορκίστηκε στο να δώσει ένα υγιέστερο και πιο χαρούμενο δέρμα σε όλες τις γυναίκες. Εκεί, με έναν κομψό τρόπο προσεγγίζει την εξατομικευμένη φροντίδα και δημιουργεί έναν online κόσμο όπου η κοσμετολογία προσφέρεται σαν ένα προνόμιο όλων όσων λατρεύουν την αισθητική δερματολογία. 

Η λειτουργία του είναι απλή, αφού συμπληρώσετε τα στοιχεία σας και όλα όσα σας απασχολούν στην καθημερινή σας ρουτίνα αλλά και στην εμφάνιση του δέρματος σας το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανεβάσετε μερικές φωτογραφίες. Όλα αυτά σε συνδυασμό θα βοηθήσουν τους ειδικούς να προσεγγίσουν το πρόβλημα σας ολιστικά και θα σας δώσουν το κατάλληλο assist. Το εκπληκτικό είναι πως για κάθε ξεχωριστό πρόβλημα υπάρχει διαθέσιμη μια διαφορετική ομάδα specialists. 

face-1.jpg

Ξεκινώντας με τη νέα εμπειρία

Στο Net-a-Porter της δερματολογίας η πρώτη συνάντηση θα διαρκέσει 30 λεπτά και θα γίνει μέσω video. Σε αυτήν οι ειδικοί θα απαντήσουν στις δικές σας ανησυχίες και θα σας εξηγήσουν, λεπτομερώς, πως θα πρέπει να χρησιμοποιείτε τα καλλυντικά σας, προτείνοντας σας παράλληλα νέες προσεγγίσεις. Μην εκπλαγείτε αν δείτε να έχουν ως αρχή τα brands που είναι βασισμένα στην ιατρική. Γνωρίζουν πως οι πιο fancy επιλογές δε σημαίνει πως είναι πάντα και οι καλύτερες. 

Φυσικά, για όσες από εσάς σκέφτεστε να ξεκινήσετε με τις ενέσιμες θεραπείες αλλά θεωρείτε αυτό τον κόσμο ανεξερεύνητο και τρομακτικό, εδώ θα βρείτε την απάντηση. Θα σας προταθούν θεραπείες που βελτιώνουν την εμφάνιση του δέρματος και μάλιστα θα σας γίνει επίδειξη των συγκεκριμένων σημείων στα οποία θα πρέπει να τολμήσετε ένα injection. Άλλωστε, όλοι όσοι εργάζονται πίσω από αυτό το μαγικό site είναι κάτι παραπάνω από ειδικοί για να σας προτείνουν τις top λύσεις στο θέμα της εμφάνισης. 

true-botanicals-glowy-winter-skin-4-face-oils-for-fall-homepage-1280x720.jpg

Θέμα εμπιστοσύνης

Σε όλα αυτά -ίσως- το σημαντικότερο ρόλο να παίζει η αφοσίωση που έδωσαν όσοι βρίσκονται πίσω από αυτό το εγχείρημα στο να κάνουν τον κάθε πελάτη να νιώσει εμπιστοσύνη. Κανείς δε μπορεί να αντικαταστήσει την φυσική επαφή με το γιατρό που επιλέγετε εδώ και χρόνια αλλά μέσα από τα tools όλων όσων δουλεύουν εδώ θα έχετε την ευκαιρία να χτίσετε κάτι πραγματικά μοναδικό. Δεν είναι λίγοι, άλλωστε, αυτοί που έχουν ξεκινήσει για μια αναγνωριστική συνεδρία και κατέληξαν να γίνουν fans και να συνεχίσουν να εξερευνούν και άλλες προοπτικές. Μην ξεχνάτε, πως αν δείτε ουσιαστικά αποτελέσματα στο δέρμα σας τότε σίγουρα θα θέλετε να ανακαλύψετε ακόμη παραπάνω αυτό το μοναδικό κόσμο που σας προσφέρεται. 

Τέλος, σε όλα αυτά το live chat που προσφέρεται είναι ένα feature που θα σας κάνει να λατρέψετε ακόμη παραπάνω αυτό το site και να νιώσετε πως οι άνθρωποι του GetHarley είναι συνεχώς εκεί για εσάς.