fbpixel

Search icon
Search
GLOW 200 Anniversary: 20 πρόσωπα που έχουν φιλοξενηθεί περισσότερες φορές στις σελίδες μας στην πορεία των 200 τευχών
GLOW 200 ANNIVERSARY

GLOW 200 Anniversary: 20 πρόσωπα που έχουν φιλοξενηθεί περισσότερες φορές στις σελίδες μας στην πορεία των 200 τευχών

Σας αποκαλύπτονται παρακάτω...


Όλα αυτά τα χρόνια, ηχηρά ονόματα μας έχουν δώσει αφορμές να τα ξανασυναντήσουμε για να γνωρίσουμε κάθε νέο μοναδικό επίτευγμά τους. Αυτά είναι τα 20 πρόσωπα που έχουν φιλοξενηθεί περισσότερες φορές στις σελίδες μας στην πορεία αυτών των 200 τευχών. Για τις επιτυχίες τους, τις απόψεις τους, το ταλέντο τους, το πνεύμα τους. Μαζί τους συνδεθήκαμε, κι αυτό ήταν φυσικά αμφίδρομο!

Presented IN 6 out of 200 issues

Τζένη Μπαλατσινού, επιχειρηματίας

balatsinou.jpg

Ανήσυχη και επιτυχημένη περιφέρει με δυναμισμό τη θηλυκότητά της, ενώ παράλληλα ισορροπεί ανάμεσα στους απαιτητικούς ρόλους της ζωής της. Μια αυτόφωτη προσωπικότητα που μεταμορφώνεται διαρκώς μέσα από κάθε νέο εγχείρημά της.

Χριστίνα Μαρτίνη, founder Ancient Greek Sandals

martini.jpg

Με βάση της την Κέρκυρα κι ένα success story συγκλονιστικό, που αποκτά όλο και πιο συναρπαστικά κεφάλαια παγκοσμίως, είναι η designer που αξίζει όλα τα εύσημα, για το γεγονός ότι έκανε μόδα τα αρχαιοελληνικά σανδάλια.

Μάρα Δεσύπρη, φωτογράφος

74-desipri.jpg

Την ιντριγκάραμε να αποτυπώσει μια σειρά από ανεπανάληπτες λήψεις, αλλά και τη θαυμάσαμε ως μοντέλο στα πιο σαγηνευτικά εξώφυλλα. Η μούσα που έγινε καλλιτέχνιδα έχει κάτι από το αισθητικό μας σύμπαν!

Presented IN 5 out of 200 issues

Σία Κοσιώνη, δημοσιογράφος

siaa.jpg

Η ankorwoman του κεντρικού δελτίου αποτελεί φαινόμενο με τη σταθερή τηλεοπτική της παρουσία και πρότυπο. Πορεύεται μόνο με το «ασυμβίβαστο» της δημοσιογραφικής δεοντολογίας και ξεχωρίζει.

Δήμητρα Κολοτούρα, founder Zeus + Δione

139-kolotoura.jpg

Οδήγησε το παραδοσιακό στιλ και την Τέχνη του χειροποίητου σε ταξίδια ανά τον κόσμο. Καθώς «υφαίνει» το μέλλον της ελληνικής μόδας, οι συναντήσεις μας γίνονται όλο και πιο δελεαστικές.

Λένα Παπαληγούρα, ηθοποιός

95-papaligoura.jpg

Συνδεδεμένη με δυνατές ερμηνείες και αποθεωτικά σχόλια, μεταμορφώνεται σε κάτι εξωπραγματικό, το οποίο αναζητάμε να «ξεσκεπάσουμε» εκ νέου. Κάθε φορά μάς επιφυλάσσει και μία καινούρια έκπληξη!

Presented IN 4 out of 200 issues

Θοδωρής Αθερίδης, ηθοποιός

atheridis.jpg

Πέρα από το επιβεβαιωμένο άστρο του στην υποκριτική, είναι ένας άνθρωπος που έχει μια τόσο ιδιαίτερη ματιά, που σε κάνει να επιδιώκεις να επιστρέψεις για να συζητήσεις μαζί του τα πάντα.

Μαίρη Συνατσάκη, επιχειρηματίας

145-sinatsaki.jpg

Από το δροσερό κορίτσι με την απίθανη διάθεση, στην υπέροχη γυναίκα που, διατηρώντας την αθωότητά της, αγαπά με νέο τρόπο τη ζωή, βρισκόμαστε να παρακολουθούμε με ενδιαφέρον την εξέλιξή της.

Κίμων Φραγκάκης, εκδότης andro.gr 

191-fragkakis-c.jpg

Λάτρης της γαστρονομίας, έχει ξεσκονίσει τόμους για την ποιότητα της ζωής. Ο guru των media έχει λόγο πάνω στο lifestyle και τους καλούς τρόπους, ενώ η φίνα αισθητική του μας ταιριάζει απόλυτα.

Κατερίνα Λέχου, ηθοποιός

147-lexou.jpg

Με εκλεπτυσμένη αύρα, έντονο πάθος και βαθιά ανθρώπινη αίσθηση, ξέρει να κλέβει πάντα την παράσταση. Μια γυναίκα που δεν περνά ποτέ απαρατήρητη, ούτε για το ταλέντο ούτε με την παρουσία της.

Ιλεάνα Μακρή, jewel designer

ileana-makri-pic.jpg

Τα πολύτιμα σχέδια της διέπονται από μια ποθητή θηλυκότητα. Ανήκει στην ομάδα αυτή των δημιουργικών ανθρώπων που είναι πραγματικά ασταμάτητοι, προβάλλοντας την Ελλάδα παντού.

Γιώργος Νανούρης, ηθοποιός

167-nanouris.jpg

Ένας φωτεινός άνθρωπος του θεάτρου που ξεχωρίζει για την ευρηματικότητά και το πολύπλευρο ταλέντο του, που συνεχίζει να δημιουργεί και να εξελίσσεται σταθερά.

Κατερίνα Μισιχρόνη, ηθοποιός

148-misixroni.jpg

Η ομορφιά της μαγνητίζει, ενώ η αφοσίωσή της στην υποκριτική τη μετατρέπει σ’ ένα λαμπερό αστέρι. Ως εκπρόσωπος της νέας γενιάς καλλιτεχνών, έχει μια φρεσκάδα που μας εντυπωσιάζει πάντα!

Ευγενία Σαμαρά, ηθοποιός

dsc-7329.jpg

Με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, αφιερώθηκε σε αυτό που αγαπά, κυνηγώντας τις φιλοδοξίες της με τρόπο που μας ενέπνευσε. Το χάρισμά της την οδηγεί σε αλλεπάλληλες επιτυχίες!

Χρήστος Λούλης, ηθοποιός

3.jpg

Μέσα από υποκριτικές εμφανίσεις που μας άγγιξαν, μας έπειθε να γυρνάμε συνέχεια κοντά του. Όμως, είναι και αυτός ο χαρισματικός χαρακτήρας του που μας γοητεύει πάντα!

Κωνσταντίνος Κακανιάς, καλλιτέχνης

139-kakanias.jpg

Μια έξυπνη, παιχνιδιάρικη και αβίαστη πολυπλοκότητα κάνει το έργο του τόσο ελκυστικό. Φιγουράρει on top στον παγκόσμιο χάρτη της Τέχνης, με νέα οράματα να τον φέρνουν διαρκώς στο προσκήνιο.

Κατερίνα Κατώπη, επιχειρηματίας

160-katopi.jpg

Τα ταξίδια είναι ζωή της και, μέσα από τις εμπειρίες της, ξετυλίγονται χιλιάδες ιστορίες, που λατρεύουμε να μαθαίνουμε. Έχει επισκεφτεί κι έχει φωτογραφίσει τόσα μέρη όσα χωρούν στα όνειρά μας!

Ηλιάνα Παπαγεωργίου, μοντέλο

iliana-papageorgiou2cover.jpg

Από την Αμερική ως τη στιγμή που οπλίστηκε με θάρρος να επιστρέψει στη χώρα μας, το buzz που δημιουργεί το όνομά της μας οδηγεί να ανακαλύπτουμε μοναδικές πτυχές της ξανά!

Μιχάλης Συριόπουλος, ηθοποιός

mosxosanagn.jpg

Η δημιουργική του ενέργεια ασκεί μία απίστευτα θετική επιρροή σε όλους. Έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και να κερδίσει τη θαυμαστή εκτίμησή μας για όλα όσα είναι.

Νίκος Αλιάγας, δημοσιογράφος

141-aliagas.jpg

Μας προκαλεί να επιστρέφουμε σε αυτόν και οι λόγοι είναι φυσικά ευνόητοι! Είναι τόσο πολυπράγμων, που όλο και μία νέα, συναρπαστική ιδέα έχει εισχωρήσει ξαφνικά στη ζωή του.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ GLOW 200 ANNIVERSARY