fbpixel

Search icon
Search
Dress & boots: Οι φθινοπωρινοί συνδυασμοί που λειτουργούν πάντα
STYLING TIPS

Dress & boots: Οι φθινοπωρινοί συνδυασμοί που λειτουργούν πάντα

Ανακαλύψτε το ιδανικό στιλ για το μεταβατικό καιρό!


Υπάρχουν τόσες πολλές τάσεις στα φορέματα για να ενθουσιαστείτε με αυτή τη σεζόν - από τα mini pieces μέχρι τα μινιμαλιστικά maxis σε στιλ '90s. Αρκεί μια ματιά στα στο street style αλλά και στα catwalks για να καταλάβετε πως τα slip dresses από τη μια πλευρά και οι oversized πλεκτές σιλουέτες από την άλλη, έχουν την τιμητική τους.

Φυσικά, θα χρειαστείτε τα κατάλληλα υποδήματα για να συνδυάσετε τα νέα σας φορέματα. Και δεδομένου ότι οι θερμοκρασίες θα αρχίσουν να πέφτουν, οι μπότες είναι η προφανής επιλογή. Έτσι, είναι τυχερό που μπότες + φόρεμα = match made in heaven! Αν και δεν υπάρχει μεγάλο περιθώριο λάθος με αυτόν τον συνδυασμό, υπάρχουν ορισμένα combos που είναι ιδιαιτέρως κομψά.

Κάντε scroll on για να δείτε τα αγαπημένα μας σύνολα φορέματος με μπότες όσο περιμένουμε το φθινόπωρο..

Mini dress & knee high boots

heartofsun.jpeg
Image source: Heart of Sun

Αυτός ο κομψός συνδυασμός θυμίζει πάντα τη δεκαετία του '60. Φορέστε το little black dress σας (ή οποιοδήποτε άλλο χρώμα) με knee high boots με block heel. Όχι μόνο θα αναδείξει τη σιλουέτα σας, αλλά θα αποτελέσει ένα ιδανικό και effortless night look. Προτιμήστε ένα μυτερό αντί για τετράγωνο toe, αν θέλετε μια πιο μοντέρνα εμφάνιση.

Slip dress & cowboy boots

288918060-1429727464131219-3562621772472128619-n.jpg
Image source: @pigmamiii

Σε περίπτωση που δυσκολεύεστε να φορέσετε τα slip dresses το Φθινόπωρο - έχει διαπιστωθεί ότι η η εκκεντρικότητα των cowboy boots προσδίδει ένα μοναδικό essence. Συνδυάστε με ένα σακάκι από πάνω για να νικήσετε την ψύχρα.

Neutral knit dress & ankle boots

vikilefevre.jpg
Image source: @vikilefevre

Αντί να προτιμάτε σκούρους τόνους αυτή την εποχή του χρόνου, διαλέξτε ουδέτερα χρώματα από πάνω μέχρι κάτω. Οι λευκές μπότες είναι φρέσκιες και ταιριάζουν τόσο καλά με μπεζ, αμμώδεις και υπόλευκες αποχρώσεις. Άλλωστε, οι τόνοι του λευκού αποτελούν go-to για την επερχόμενη σεζόν.


Ruffle dress & pointy boots

free-people.jpeg
Image source: Free People

Τα ruffle φορέματα προσδίδουν ένα boho chic aesthetic στις εμφανίσεις σας. Σε συνδυασμό με ένα ζευγάρι ψηλά ankle boots θα δημιουργήσει μια άρτια αντίθεση που θα αναδείξει τον πιο fashionable εαυτό σας. 

Slouchy boots & preppy dress

dresses-with-boots-london-282520-1568715462787-image900x0c.jpg
Image source: Shutterstock

Τα midi φορέματα και οι slouchy μπότες μέχρι το γόνατο θα αποτελέσουν ίσως τον πιο πολυφορεμένο συνδυασμό της φετινής σεζόν. Πρόκειται για το boot style που επιστρέφει φέτος και μπορεί να φορεθεί με κάθε φόρεμα της συλλογής σας. Αυτό το look, συγκεκριμένα, είναι ένα από τα αγαπημένα μας για τις πιο ψυχρές μέρες, ειδικά όταν συνδυάζεται και με ένα μακρύ παλτό. 

Chunky boots & midi dress

the-style-stalker.jpg
Image source: The Style Stalker

Τα chunky ankle boots αποτελούν σύμμαχο τους φθινοπωρινούς μήνες αφού μπορούν να σας στηρίξουν σε κάθε σας έξοδο, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Πρόκειται για την ιδανική επιλογή για την τρέχουσα μεταβατική περίοδο, αφού φτάνουν μέχρι τον αστράγαλο. Συνδυάστε τα με τα πάντα από minis μέχρι midis, δίνοντας έμφαση στα εμπριμέ midis αφού δημιουργούν μια φανταστική ισορροπία. 

Εσείς ποιο συνδυασμό θα επιλέξετε;

Feature image source: @alexisforeman, Reformation