fbpixel

Search icon
Search
THE LOOK

Festive Mode On: Οι handbags που πρέπει να αποκτήσετε τις γιορτές

Staples & statement σχέδια που θα σας συνοδεύουν σε όλες σας τις εμφανίσεις


Festive Mode On: Οι handbags που πρέπει να αποκτήσετε τις γιορτές

Η γιορτινή περίοδος πλησιάζει κι εμείς έχουμε ξεκινήσει να ετοιμάζουμε όλα μας τα festive outfits. Είτε ετοιμάζεστε για cocktails parties με φίλους, για gatherings στο σπίτι είτε για after work drinks με τους συναδέλφους σας, βασικό στοιχείο των συνόλων σας δεν είναι άλλο από μία πλήρως updated τσάντα, την οποία θα μπορείτε να την κρατήσετε από το πρωί μέχρι το βράδυ. Εδώ και μερικές σεζόν, έχουμε παρατηρήσει την πολύ έντονη κυριαρχία των smaller bags, οι οποίες έχουν κερδίσει μία πολύ σημαντική θέση σε όλες τις περιστάσεις, all day long. Είναι κομψές, λειτουργικές και διαθέτουν αρκετό χώρο για να έχουμε μαζί μας τα απαραίτητα. Από την άλλη πλευρά, τα κλασικά σχέδια έχουν κάνει ένα πολύ δυναμικό come back, αποδεικνύοντας μας με τον καλύτερο τρόπο, πως όσα χρόνια κι αν περάσουν δεν θα σταματήσουν να είναι ποτέ out of fashion. 

Είτε λοιπόν είστε λάτρεις των staples είτε των statement designs, δεν έχετε παρά να συνεχίσετε να διαβάζετε παρακάτω και να ανακαλύψετε τις πιο μοντέρνες και απαραίτητες τσάντες, που θα απογειώσουν τα γιορτινά σας σύνολα κι όχι μόνο. 

Let's take a look!

S for Staples

258247554-1078597222877653-8510686860818356762-n.jpg
Image source: @emilisindlev

Η μόδα έχει αποδείξει πως η διαχρονικότητα είναι το παν και πολύ σημαντική για τη δημιουργία μιας ολοκληρωμένης γκαρνταρόμπας. Τα κλασικά σχέδια θα αποτελούν πάντοτε μία ασφαλή επιλογή για τα καθημερινά μας σύνολα, καθώς ταιριάζουν με όλα μας τα κομμάτια. Σε περίπτωση που θέλετε να έχετε μία πλήρως ενημερωμένη συλλογή, αυτά τα στοιχεία δεν πρέπει να λείπουν. Από τα πρωινά στο γραφείο μέχρι after work X-mas parties, τα basic staples θα γίνουν ο καλύτερός σας «σύμμαχος». 

 Leather bag

Leather bag

Michael Kors, Kalogirou

BUY HERE
 Shoulder bag

Shoulder bag

GIANNI CHIARINI Firenze, karida 1912

BUY HERE
 Crossbody bag

Crossbody bag

Pinko, Atticadps.gr

BUY HERE
 Deerskin leather mini-bag

Deerskin leather mini-bag

MaxMara

BUY HERE
 Leather bag

Leather bag

Adelebag, Blanchette Concept Store

BUY HERE
 Blue mini cloud

Blue mini cloud

Christina Malle Bags, christinamalle.gr

BUY HERE

Statement is the Key 

258881590-2895466437430061-5856310092273832062-n.jpg
Image source: @despi_naka

Αν ψάχνετε έναν τρόπο για να απογειώσετε ακόμα και την πιο απλή σας εμφάνιση και παράλληλα να μαγνητίσετε όλα τα βλέμματα και να «κλέψετε» την προσοχή, τότε η επένδυση τουλάχιστον μίας stratement bag είναι μονόδρομος. Ειδικά κατά τη διάρκεια της γιορτινής περιόδου, που όλα είναι στην υπερβολή τους, έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε εμφανίσεις που θα θυμάστε για καιρό. Ό,τι κι αν επιλέξετε να φορέσετε, προσθέστε το πιο it bag design και θα ξετρελαθείτε με το αποτέλεσμα. 

1

Le Frond

Jacquemus, Kalogirou BUY HERE

2

Loop mini Intrecciato leather bag

Bottega Veneta, Luisaworld.com BUY HERE

3

Bracelet convertible leather shoulder bag

Loewe, Mytheresa.com BUY HERE

4

Woman Cross Bag

Chiara Ferragni, Intervista BUY HERE

5

Saturday glittered leather clutch

The Attico, Net-a-porter.com BUY HERE

6

Ring Tote Animal Print Brown

Kooreloo.com BUY HERE