fbpixel

Search icon
Search
Feeling Festive: Πώς θα φορέσετε το κόκκινο τη γιορτινή περίοδο
STYLING TIPS

Feeling Festive: Πώς θα φορέσετε το κόκκινο τη γιορτινή περίοδο

Τα πιο trendy styling tips για να το εντάξετε στις εμφανίσεις σας


Όπως έχουμε αντιληφθεί όλες οι γυναίκες, οι έντονες αποχρώσεις έχουν «για τα καλά» τόσο στις ζωές μας όσο και στη γκαρνταρόμπα μας κι όπως όλα δείχνουν δεν θα τις αποχωριστούμε τόσο εύκολα. Με τις γιορτές να βρίσκονται προ των πυλών, δεν υπάρχει καλύτερο bold colour από το κόκκινο που να ταιριάζει σ’ αυτήν την περίοδο. Εκτός του στιλ θα λειτουργήσει και πολύ θετικά στην ψυχολογία αλλά και στη διάθεσή μας.

Λόγω της τεράστιας φήμης που έχουν αποκτήσει τα bold colours τις τελευταίες σεζόν, δε θα δυσκολευτούμε να βρούμε μία μεγάλη ποικιλία από red designs, τα οποία θα απογειώσουν όλες μας τις εμφανίσεις, ανεξαρτήτως περίστασης. Από παλτό μέχρι εκκεντρικά αξεσουάρ, το κόκκινο είναι μία πολύ δυναμική επιλογή για όλα τα festive looks -κι όχι μόνο.

Ανακαλύψτε μικρά μυστικά, ώστε να το εντάξετε στην καθημερινότητά σας!

1. Coat 

670f7bae65f8714b518dd7c0828dd141.jpg
Image source: @whowhatwear

Αγαπημένος μας χειμερινό item είναι χωρίς δεύτερη σκέψη τα παλτό. Καταλαμβάνει τη μεγαλύτερη επιφάνεια της εικόνας μας κι είναι αυτό που κάνει την πρώτη εντύπωση σ' ένα winter outfit. Το κόκκινο σας εγγυάται σίγουρη επιτυχία. Έχετε τη δυνατότητα να το φορέσετε all day long, και να δημιουργήσετε πολλά και διαφορετικά outfits ανάλογα τη διάθεσή σας. Είτε επιλέξετε ένα maxi coat είτε puffer jacket, το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό.

2. Loungewear style 

56a6f0ba83c7940480a366ec7d209088.jpg

Ένα από τα πολλά «μαθήματα» που πήραμε τον τελευταίο καιρό είναι πως η άνεση αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό των επιτυχημένων συνόλων. Το loungewear style έχει γίνει must κι αυτό σημαίνει ότι όλες έχουμε τουλάχιστον ένα ζευγάρι φόρμες στην κατοχή μας για τις εμφανίσεις μας εντός αλλά και εκτός σπιτιού. Χαρίστε ανανέωση σ’ αυτά τα κομμάτια, επιλέγοντας τη φλογερή κόκκινη εκδοχή τους. Συνδυάστε την με λευκές αθλητικές κάλτσες πάνω από το παντελόνι σας, για το απόλυτο casula looks αλλά μη διστάσετε να την ταιριάξετε μ' ένα ζευγάρι κόκκινες γόβες, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να συνδυάσετε με άρτιο τρόπο δύο διαφορετικά στιλ που θα σας μετατρέψουν σε πραγματικές fashionistas. 

3. Leather item 

56593b0bfe5de6b48fbbad5289fd70f5.jpg

Μη διστάζετε να αναδείξετε ακόμα περισσότερο τις τάσεις που κυριαρχούν με τις χρωματικές σας επιλογές. Τα δερμάτινα ανήκουν στην κατηγορία με τα hot winter trends, διότι προσφέρουν απαράμιλλο στιλ αλλά και την απαραίτητη ζεστασιά. Η γιορτινή περίοδος είναι η κατάλληλη στιγμή για να το επιλέξετε all the way. Φορέστε ένα δερμάτινο total red σύνολο και παρουσιάστε μία εικόνα που δύσκολα θα ξεχαστεί. Αν θέλετε να προσθέσετε παραπάνω λάμψη, χρησιμοποιήστε χρυσά κοσμήματα, όπως μία αλυσίδα στο λαιμό.

4. Print it up 

260503424-299396028750322-2839222331834310703-n.jpg
Image source: @polliani

Ψάχνετε τρόπους για να απογειώσετε τη δυναμική των συνόλων σας. Τα prints θα γίνουν ο καλύτερός σας σύμμαχος. Ξεφύγετε από τα συνηθισμένα και επιλέξτε μοτίβα, τα οποία κρύβουν μέσα τους το κόκκινο. Ιδανική επιλογή και για όλες εσάς που δυσκολεύεστε να επιλέξετε ένα κατακόκκινο κομμάτι. Πολλά patterns «κρύβουν» μέσα του αυτό το χρώμα. Πιο συγκεκριμένα, το zebra έχει κάνει έντονη την παρουσία του τον τελευταίο καιρό. Ξεφύγετε από το συνηθισμένο ασπρόμαυρο και διαλέξτε το red & white combo. Ένας εύκολος τρόπος ανανέωσης.

5. Knitwear is the key 

ee51a34402244c4eb02af0b6664138f8.jpg
Image souce: @elle

Τα πουλόβερ ανήκουν στα must have items του χειμώνα. Αυτό σημαίνει ότι καλό θα ήταν να έχουμε μία μεγάλη ποικιλία στη ντουλάπα μας, που θα μας προσφέρει ευελιξία αλλά και ανανέωση. Προτιμήστε ένα κόκκινο πουλόβερ ή cardigan, το οποίο θα ανεβάσει τη διάθεση σας στα ύψη. Παραμείνετε ζεστές και άνετες καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

6. A for Accessories

254422277-4411704688946129-3285407427701182256-n-1.jpg
Image3 source: @tesshell

Είναι γνωστό πλέον ότι τα αξεσουάρ «παίζουν» πολύ σημαντικό ρόλο σε όλα τα σύνολα. Μάλιστα σας δίνουν την δυνατότητα να μετατρέψετε μία απλή εμφάνιση σε statement μόνο από τα accessories που θα επιλέξετε. Είναι λογικό και κατανοητό πολλές γυναίκες να μην επιλέγουν έντονα χρώματα στα στα βασικά κομμάτια του συνόλου τους αλλά να θέλουν να ακολουθούν τις τάσεις. Κινηθείτε σε κόκκινη it bag ή leather boots αλλά και πιο διακριτικά όπως scrunches κι άλλα head pieces.