fbpixel

Search icon
Search
Fall staples: Τα must-haves της νέας σεζόν που θα ανανεώσουν κάθε εμφάνιση σας
THE LOOK

Fall staples: Τα must-haves της νέας σεζόν που θα ανανεώσουν κάθε εμφάνιση σας

Δημιουργήστε την ιδανική φθινοπωρινή capsule wardrobe


Είναι η ντουλάπα σας έτοιμη για τη νέα σεζόν; Μπορεί οι θερμοκρασίες να μην έχουν πέσει ακόμα, όμως μην ξεχνάτε - το φθινόπωρο είναι just around the corner, μαζί με τις δύσκολες ενδυματολογικές αποφάσεις που συνοδεύουν την άφιξη μιας new season. Αν οι ψυχρότερες μέρες σας φέρνουν μια δυσκολία στην επιλογή του outfit, ήρθε η ώρα να επενδύσετε σε μερικά staple pieces που θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπους, χωρίς να θυσιάζετε το στιλ για την άνεση.

Καθώς παρακολουθούσαμε, λοιπόν, τους σχεδιαστές να παρουσιάζουν τις φθινοπωρινές/χειμωνιάτικες συλλογές τους τον Φεβρουάριο συγκρατήσαμε τα κομμάτια που θα γίνονταν απαραίτητα για την γκαρνταρόμπα μου όταν θα έφτανε πραγματικά η σεζόν. Από νέα και βελτιωμένα βασικά κομμάτια, μέχρι τα μοντέρνα πανωφόρια, κοσμήματα και υποδήματα, σας παρουσιάζουμε τα fashion pieces που θα κυριαρχήσουν στα φθινοπωρινά σας look.

Δείτε παρακάτω και εμπνευστείτε ελεύθερα...

The leather jacket

emitaz.jpeg
Image source: @emitaz

Κομψό, με μια αβίαστη ανεμελιά που το κάνει άμεσα ελκυστικό, το δερμάτινο jacket είναι ο ορισμός του effortlessly cool. Αυτή τη σεζόν, επιλέξτε τα κομψά κοψίματα και τις χρηστικές λεπτομέρειες, ταιριάζοντας το δικό σας με οτιδήποτε, από φαρδιά παντελόνια μέχρι mini skirts. 

The denim maxi skirt

331143835-589790499346411-8333393098604686830-n.jpg
Image source: @icones_mode

Η τζιν maxi φούστα έχει μπει δυναμικά στη fashion σκηνή τις τελευταίες σεζόν και χαρακτηρίζεται για το wearability, την ευελιξία και η μακροζωία της. Ανατρέξτε στη δεκαετία του '90 και συνδυάστε την με ένα oversized δερμάτινο biker jacket και ένα vintage-type μπλουζάκι, ή φορέστε την με ένα βραδινό top και μια τσάντα ώμου.

The utility pants

utility-pants.jpeg
Image source: @thenyblonde

Το κλασικό Y2K επέστρεψε, αλλά όχι όπως το ξέραμε κάποτε. Αυτές τις μέρες, τα παντελόνια cargo έχουν μεγαλώσει - με λιτή και απαλή δομή, αποτελώντας το τέλειο κόψιμο για να συνδυαστεί με  μποτάκια με τακούνι. Προτιμήστε χαλαρές σιλουέτες από μαλακό βαμβάκι που μπορούν να γίνουν dresses up or down.

The sweater dress

sheer-luxe.jpeg
Image source: SheerLuxe

Είτε επιλέγετε μαλακό βαμβάκι είτε μείγματα κασμίρ, τα πιο κομψά φορέματα της φετινής σεζόν είναι αδιαμφισβήτητα τα πλεκτά, καθώς οι σχεδιαστές αναμειγνύουν το κλασικό φόρεμα από πουλόβερ με έντονα χρώματα σε στενές και A-line σιλουέτες. Συνδυάστε το δικό σας με ankle boots και μια υπερμεγέθη τσάντα στο γραφείο, ή με heeled sandals στην πιο formal έξοδο.

The knitted top

ciao-lucia.jpeg
Image source: Ciao Lucia

Το πλεκτό πόλο, ένα σταθερό ρετρό αγαπημένο, είναι ένα αόρατο κειμήλιο του στιλ που θα φοράτε για χρόνια. Αυτό το κλασικό πλεκτό αποτελεί elevated basic που θα αναβαθμίσει τα καθημερινά σας outfits με denim ή με work pants και loafers. Φοριέται άψογα και πάνω από slip dress κατά τη διάρκεια του μεταβατικού καιρού. 

The Mary Janes

annelauremais-ARnBE.jpg
Image source: @annelauremais

Το ενδυματολογικό μυστικό των παπουτσιών είναι η ισορροπία μεταξύ άνεσης και στιλ. Για αυτό, λοιπόν, ήρθε η ώρα να εισάγετε τα Mary Janes στη φθινοπωρινή σας γκαρνταρόμπα. Μια δομημένη εκδοχή των μπαλαρίνων που βρίσκεται στην κορυφή των wishlists για αρκετές σεζόν, το στιλ είναι εξαιρετικά άνετο, αβίαστα κομψό και πραγματικά ευέλικτο.


Feature image source: @camillecharriere, @josefinehj