fbpixel

Search icon
Search
Fall radar: Οι φθινοπωρινές τάσεις μόδας που μπορείτε να υιοθετήσετε από τώρα
THE LOOK

Fall radar: Οι φθινοπωρινές τάσεις μόδας που μπορείτε να υιοθετήσετε από τώρα

Ενσωματώστε τα πιο on trend κομμάτια της Fall/Winter σεζόν στις μεταβατικές σας εμφανίσεις


Το φθινόπωρο είναι just around the corner, αλλά να θυμάστε ότι μια νέα σεζόν σημαίνει ένα πολύ συναρπαστικό πράγμα: νέες τάσεις. Πήραμε μια γεύση από αυτές που πρόκειται να κυριαρχήσουν για το φθινόπωρο 2023 τον Φεβρουάριο και τώρα, ήρθε επιτέλους η ώρα να προγραμματίσουμε τα go-to σύνολα μας. Είδαμε τον μινιμαλισμό της δεκαετίας του '90 να επανέρχεται στο επίκεντρο σε πολυαγαπημένα brands όπως The Row και Miu Miu και μια εστίαση στα elevated basics (ίσως η επιρροή που είχε το καλοκαίρι η Sofia Richie να μετέβει και στο φθινόπωρο), καθώς και μια αναβίωση των επιβλητικών power suits στους Chloé, Bottega Veneta και Ferragamo. 

Παρακάτω, αναλύουμε τις κορυφαίες τάσεις της μόδας για το Φθινόπωρο 2023 που μπορείτε να ενσωματώσετε ήδη στη μεταβατική σας γκαρνταρόμπα

Red hot

red-trends.jpg
The Row Pre-Fall 2023, Prada AW23

Το ροζ της Barbiecore έχει θεωρηθεί το χρώμα του καλοκαιριού, όμως το φλογερό κόκκινο έρχεται να το αντικαταστήσει αυτό το φθινόπωρο. Το χρώμα εντοπίστηκε αμέτρητες φορές στις πασαρέλες του Fall 2023, από statement κόκκινα παλτό στον Ferragamo μέχρι casual εκδοχές της statement απόχρωσης στην Tory Burch. Ενσωματώστε το ήδη στο στιλ σας επιλέγοντας ένα little red dress. Φορέστε ένα μίνι ή μάξι σε αυτή την εντυπωσιακή απόχρωση και θα τραβήξετε εγγυημένα τα βλέμματα.

Unconventional shapes

screenshot-2023-08-16-at-12135-pm.png
Alaia SF23

Έχετε παρατηρήσει τάσεις που προηγουμένως προορίζονταν για την πασαρέλα να περνούν στο streetwear; Ευτυχώς, δεν πρόκειται να επιβραδυνθεί σύντομα, γιατί το φθινόπωρο του 2023 μας σερβίρει αντισυμβατικά, πρωτοποριακά σχήματα για να τα φοράμε κάθε μέρα. Θα το δούμε αυτό σε μεγάλο βαθμό με την άνοδο των denim με avant-garde σχήματα, αλλά οι μάρκες ενσωματώνουν επίσης την τάση σε φορέματα, παπούτσια. Επιλέξτε ένα ultra oversized denim παντελόνι και συνδυάστε το με ένα λευκό tank ή crop top για μια πιο toned down εμφάνιση.

Power dressing

nyfw-fw23-brandon-maxwell-13.jpg
Brandon Maxwell Fall 2023 Ready to wear, Image source: Filippo Fior / Gorunway.com

Το power-dressing για το φθινόπωρο του 2023 φαίνεται λίγο διαφορετικό από ό,τι στο παρελθόν. Βλέπουμε υπερμεγέθη tailored blazers, με ριγέ γραμμές και κοστούμια με σορτς από κορυφαίους σχεδιαστές όπως ο Brandon Maxwell. Ακόμα κι αν αυτά τα κομμάτια μπορεί να φαίνονται λίγο αντισυμβατικά όσον αφορά το κοστούμι, η καλή ραπτική μπορεί να κάνει οτιδήποτε βασικό στοιχείο της ντουλάπας.

Quiet luxury staples

gucci.webp
Gucci Fall 2023

Μέχρι τώρα, είμαστε έτοιμοι να ξεπεράσουμε τον όρο «ήσυχη πολυτέλεια», αλλά το ήθος της αγαπημένης τάσης του TikTok που θυμίζει Succession φαίνεται ότι ήρθε για να μείνει για το φθινόπωρο. Τα αναβαθμισμένα staples και ο μινιμαλισμός της δεκαετίας του '90 είναι στο επίκεντρο της επερχόμενης σεζόν, όπως είδαμε στις πασαρέλες των The Row, Gucci, Miu Miu και άλλων. Συνολικά, το wearability και η ευελιξία φαίνεται να βρίσκεται στον πυρήνα όλων αυτών των εμφανίσεων.

Voluminous skirts

00006-prada-fall-2023-ready-to-wear-credit-gorunway.webp
Prada Fall 2023 Ready-to-wear

Οι ογκώδεις φούστες κατέλαβαν την πασαρέλα του φθινοπώρου 2023 στην Prada και την Bottega Veneta, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι επιστρέφουμε εντελώς στα '50s. Δοκιμάστε μια μοντέρνα εκδοχή του look συνδυάζοντας τη φούστα σας με ένα απλό top και όταν ζεστάνει περισσότερο ο καιρός με ένα oversized blazer.

Feature image source: @thefrankieshop