fbpixel

Search icon
Search
EDITORS' CHOICE

Eyes on you: Οι μάσκες ματιών που θα πάρουν κάθε ίχνος κούρασης από το πρόσωπό σας

12 eye masks που πρέπει να δοκιμάσετε


Eyes on you: Οι μάσκες ματιών που θα πάρουν κάθε ίχνος κούρασης από το πρόσωπό σας

Σίγουρα, οι μάσκες προσώπου αποτελούν ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ρουτίνα περιποίησης της κάθε γυναίκας, δεν είναι όμως οι μόνες απαραίτητες για να περιποιηθείτε το δέρμα σας. Υπάρχουν και οι θαυματουργές μάσκες ματιών, από eye patches και eye gels μέχρι σε κρεμώδη μορφή, αφού φροντίζουν την πιο ντελικάτη περιοχή του προσώπου, δηλαδή τα μάτια. Εάν θέλετε να αποκτήσετε ξεκούραστη όψη, να απαλλαγείτε μια και καλή από τους μαύρους κύκλους και το πρήξιμο που δημιουργείται εκεί λόγω αϋπνίας ή κούρασης ή και να μειώσετε τις λεπτές γραμμές σε μόλις 15 λεπτά -τόσο διαρκεί κατά μέσο όρο η εφαρμογή τους-, καλό είναι να ρίξετε μια ματιά στα παρακάτω προϊόντα, που θα σας χαρίσουν το πιο φωτεινό και ξεκούραστο βλέμμα στη στιγμή!

Eyes on them!

The eye masks

Patch Gels Regeneration, Patchology: Επιθέματα τζελ για νυχτερινή αναγέννηση ματιών, που απελευθερώνουν ενυδατικά συστατικά για αποτελέσματα σε βάθος χρόνου και λιγότερο κουρασμένο βλέμμα.

Μάσκα Ματιών για Μαύρους Κύκλους και Σημάδια Κούρασης, APIVITA: Η μάσκα ματιών EXPRESS BEAUTY με ginkgo biloba, το πιο παλιό δέντρο στον κόσμο, γνωστό και ως «βότανο της μνήμης» καταπραΰνει και αντιμετωπίζει τα σημάδια κούρασης στην περιοχή γύρω από τα μάτια. Το νερό της σύνθεσης έχει αντικατασταθεί με ένα αντιοξειδωτικό έγχυμα από άγριο τριαντάφυλλο.

Tulasara Brightening Eye Sleeping Masque, Aveda: H εξαιρετικά πλούσια 97% φυσικής προέλευσης* μάσκα κάνει την περιοχή γύρω από τα μάτια να φαίνεται πιο φωτεινή και σφριγηλή μέσα σε μια νύχτα. Είναι εμπνευσμένη από την τελετή Haldi της Αγιουβέρδας, μια παράδοση πριν τον γάμο κατά την οποία η νύφη και ο γαμπρός εφαρμόζουν μια μάσκα από κουρκουμά το βράδυ ώστε να έχουν λαμπερό δέρμα την ημέρα του γάμου τους!

 Must-try

Must-try

Patch Gels Regeneration, Patchology, Sephora

Buy me
 Amazing eyes

Amazing eyes

Μάσκα Ματιών για Μαύρους Κύκλους και Σημάδια Κούρασης, APIVITA

Buy me
 Hot right now

Hot right now

Tulasara Brightening Eye Sleeping Masque, Aveda, Sephora

Buy me
 Love it

Love it

Caffeine eye masks, Sephora Collection, Sephora

Buy me
 Relaxing eyes

Relaxing eyes

Moodpatches happy place, Patchology, Sephora

Buy me
 Bye bye dark circles

Bye bye dark circles

360° Hydrogel Eye Mask, Lancome, Sephora

Buy me

Caffeine eye masks, Sephora Collection: Δρουν κατά του πρηξίματος και των μαύρων κύκλων, ενυδατώνουν, λειαίνουν... Αυτά τα επιθέματα βιο-κυτταρίνης θα ομορφύνουν το βλέμμα σας, χάρη στη σύνθεσή τους που περιέχει 91% συστατικά φυσικής προέλευσης και είναι εμπλουτισμένη με φυτικά εκχυλίσματα. Τα επιθέματα για τα μάτια δρουν αποτελεσματικά μέσα σε 5 λεπτά. Οι μάσκες ματιών SEPHORA COLLECTION περιέχουν βιο-κυτταρίνη που προέρχεται από τη ζύμωση νερού καρύδας. 

Moodpatches happy place, Patchology: Με σύνθεση από φυσικά πέταλα και αιθέρια έλαια από εσπεριδοειδή και λουλούδια για την ενίσχυση της δημιουργικότητας, της θετικής ενέργειας και των ευχάριστων ονείρων. Ο πλούσιος σε αντιοξειδωτικά ιβίσκος, το καταπραϋντικό εκχύλισμα καρύδας και το επιδιορθωτικό λουλούδι λωτού αφήνουν το δέρμα υπέροχα ενυδατωμένο. Εμπλουτισμένο με ένα ευχάριστο μείγμα αιθέριων ελαίων εσπεριδοειδών και λουλουδιών με εμπνευσμένες ιδιότητες, αυτά τα τζελ ματιών θα ενισχύσουν τη διάθεσή σας και θα απελευθερώσουν το δημιουργικό σας πνεύμα.

360° Hydrogel Eye Mask, Lancome: Η νέα 360° Hydrogel Eye Mask περιέχει την ίδια ποσότητα εκχυλίσματος bifidus όσο μισό μπουκάλι ορός ματιών Advanced Génifique Yeux Light-Pearl™. Με πρωτοποριακό σχήμα 360° και υφή υδρογέλης που λιώνει καθώς έρχεται σε επαφή με την επιδερμίδα, η μάσκα αυτή μειώνει άμεσα τις σακούλες, τους μαύρους κύκλους και αναζωογονεί την περιοχή των ματιών. Μετά από 20 λεπτά, το περίγραμμα των ματιών φαίνεται λείο, ανακτά τη φρεσκάδα του, και γίνεται ορατά πιο φωτεινό και πιο νεανικό.

Cellular Performance Extra Intensive 10 Minute Revitalising Pads 10 Sachets x 2 Patches, Sensai: Αυτά τα εμποτισμένα επιθέματα (pads) με αντιγηραντική λοσιόν μπορούν να τοποθετηθούν είτε κάτω από την περιοχή του ματιού κι έως την εξωτερική γωνία του, είτε γύρω από το στόμα για άμεση αναζωογόνηση, έντονη ενυδάτωση και λάμψη.

 Anti-aging now

Anti-aging now

Cellular Performance Extra Intensive 10 Minute Revitalising Pads 10 Sachets x 2 Patches, Sensai, notos

Buy me
 Cool eyes

Cool eyes

Cool Eyes Liquid Eye Patches, Beauty Jar, Cherrybox

Buy me
 10 minutes only

10 minutes only

Stress Relief Eye Mask, Estee Lauder, Hondos Center

Buy me
 New entry

New entry

Vital Perfection Uplifting And Firming Express Eye Mask, Shiseido, Hondos Center

Buy me
 Lift & Firm

Lift & Firm

Peptides Spring Hydra-Gel Eye Patches Μονοδόση, Youthlab, Hondos Center

Buy me
 For all skin types

For all skin types

Revitalization Hydrogel eye patch, Frezyderm

Buy me

Cool Eyes Liquid Eye Patches, Beauty Jar: Το Gel κατά των μαύρων κύκλων θα σας δροσίσει και θα σας κάνει να ξυπνήσετε. Η καφεΐνη από Πράσινο Καφέ ενεργοποιεί τη μικροκυκλοφορία και βοηθάει στη μείωση των μαύρων κύκλων και του πρηξίματος στη περιοχή των ματιών. Το έλαιο Άγριας Τριανταφυλλιάς είναι το Νο1 σε περιεκτικότητα βιταμίνης C. Θα δώσει λάμψη και θα κάνει το βλέμμα σας εκθαμβωτικό. Το εκχύλισμα Αγγουριού θα δώσει ενυδάτωση. How to: Διατηρήστε το gel στο ψυγείο ή βάλτε το στη κατάψυξη για 10 λεπτά πριν από τη χρήση του. Απλώστε κάτω από τα μάτια και κρατήστε το για 10 λεπτά. Αφαιρέστε με ένα βαμβακερό δισκάκι ντεμακιγιάζ.

Stress Relief Eye Mask, Estee Lauder: Μια αναζωογονητική περιποίηση μάσκας 10 λεπτών για την περιοχή κάτω από τα μάτια. Νωπά μαξιλαράκια ενυδατώνουν και καταπραΰνουν το δέρμα με στοχευμένα αντι-στρες, ενάντια της κόπωσης, συστατικά όπως Aloe Vera και Αγγούρι. 

Vital Perfection Uplifting And Firming Express Eye Mask, Shiseido: Μάσκα ματιών, που αναζωογονεί άμεσα την περιοχή γύρω από τα μάτια. Αναδείξτε τον πιο λαμπερό εαυτό σας και επανεφοδιάστε την επιδερμίδα γύρω από τα μάτια με την ReNeura Technology++™ για άμεσα αντιγηραντικά αποτελέσματα, και με τη Ρετινόλη (Βιταμίνη A). Το κάθε eye patch, ειδικά σχεδιασμένο για την ευρύτερη περιοχή γύρω από τα μάτια, εφαρμόζει τέλεια στις περιοχές που χρησιμοποιούνται πιο έντονα στις εκφράσεις του προσώπου, όπου εμφανίζονται πιο συχνά ρυτίδες.

Peptides Spring Hydra-Gel Eye Patches Μονοδόση, Youthlab: Κατασκευασμένη από πρωτοποριακό υλικό υδροτζέλ, προκειμένου να εφάπτεται τέλεια στο δέρμα, εξασφαλίζει την πλήρη αναδόμηση της περιοχής των ματιών σε μόλις 20 λεπτά... από την 1η κιόλας εφαρμογή! Μια πραγματική "Πηγή Πεπτιδίων", όπως υποδηλώνει και το όνομά της, ενυδατώνει και επανορθώνει τις φθορές στο λεπτό κι εύθραυστο δέρμα της περιοχής των ματιών, βελτιώνοντας άμεσα την όψη των λεπτών γραμμών και ρυτίδων, το «πόδι της χήνας» και τους μαύρους κύκλους.

Revitalization Hydrogel eye patch, Frezyderm: Αναζωογονητική μάσκα ματιών υδρογέλης για το κουρασμένο κι ευαίσθητο δέρμα της περιοχής κάτω από τα μάτια με ευχάριστη αίσθηση δροσιάς. Η καινοτόμα σύνθεσή της εξασφαλίζει ελεγχόμενη απελευθέρωση των ενεργών συστατικών για μέγιστη διάρκεια δράσης και αποτελεσματικότητα. Επαναφέρει και ανανεώνει την επιδερμίδα, ενυδατώνει για 8 ώρες, λειαίνει πρώτες ρυτίδες & λεπτές γραμμές και το βλέμμα δείχνει πιο φωτεινό και ξεκούραστο.