fbpixel

Search icon
Search
Expert Approved: Οι τάσεις στα μαλλιά της σεζόν από τους ειδικούς
MAGAZINE

Expert Approved: Οι τάσεις στα μαλλιά της σεζόν από τους ειδικούς

Γνωρίστε τα καλύτερα autumn hair trends


Όλοι θα θέλαμε να μείνει το καλοκαίρι λίγο ακόμη, κι ευτυχώς στην Ελλάδα το φθινόπωρο είναι εδώ για να μας το θυμίζει τουλάχιστον. Με πιο ήπιες θερμοκρασίες και πιο δημιουργική διάθεση, αυτή η νέα εποχή είναι και η καλύτερη για ανανέωση. Εσείς τι σχήμα, χρώμα και styling θα τολμήσετε φέτος;

Keep it classy

shutterstock-2152411205.jpg

Τα μεσαία μήκη είναι αυτά που κυριαρχούν στις γραμμές για τη φετινή σεζόν. Κι ανάμεσα στα διάφορα στιλ ξεχωρίζουν αυτά που:

1. Έχουν αυστηρά ίσια περίμετρο, δηλαδή μαλλιά που ακουμπούν στους ώμους σε ευθεία γραμμή και χαρίζουν ένα πιο σοφιστικέ ή professional look.

2. Δημιουργούν κίνηση στο πλάι -side flick- για ένα πιο ρομαντικό και αέρινο αποτέλεσμα.

3. Προσφέρουν τέλειο «καδράρισμα» στα ωραιότερα χαρακτηριστικά του προσώπου σας.

4. Είναι τύπου Botticelli cut: πρόκειται για ένα κούρεμα με στρογγυλεμένο τριγωνικό σχήμα εμπρός και κυματιστές άκρες. Ταιριάζει σε στρογγυλά πρόσωπα, δίνοντας ισορροπία λόγω του τριγώνου, αλλά και σε όσα έχουν γωνίες, γιατί έχει κυκλικό τελείωμα στις άκρες.

Ένα προς ένα, όλα τα νέα κουρέματα έρχονται να σας χαρίσουν με τον κομψό χαρακτήρα τους μια υπέροχα ανανεωμένη εικόνα.

Say “Cheers!”

Και ναι, ήρθε η στιγμή της απόλυτης επικράτησης του Champaign Blond! Το χρώμα της σαμπάνιας είναι η πιο hot & cool επιλογή το φετινό φθινόπωρο. Οι τόνοι του βρίσκονται ανάμεσα στο super ξανθό του καλοκαιριού και το ανοιχτό καστανό του χειμώνα. Διαθέτει όλες τις γλυκές αποχρώσεις μιας σαμπάνιας - από μπεζ καραμελέ έως ροζέ και ανοιχτό κεχριμπαρί. Μια απόλυτα γλυκιά πρόταση για την after summer εποχή!

shutterstock-600197099.jpg

Moisturize & Treat

Επιστροφή στην ποιότητα, λοιπόν! Όλοι απολαύσαμε την ανεμελιά του καλοκαιριού και, φυσικά, τα μαλλιά μας το ίδιο. Τώρα, έχουν ανάγκη για ενυδάτωση και επιστροφή στη λάμψη και τη μεταξένια ποιότητά τους, που παραμελήθηκε. Αυτό σημαίνει πρακτικά πως ήρθε ο καιρός για βαθιά ενυδάτωση. Ένα hair spa θα είναι το καλύτερο δώρο για τα μαλλιά σας!

bxatzixristodoulou.jpg


Facebook: Yianni Hair Spa

Instagram: @yiannihairspa

Yianni Hair Spa, Κούσκουρα 2, Θεσσαλονίκη 54622, Τηλ. 2310 222 839, www.yianni.gr

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022