fbpixel

Search icon
Search
Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη: Το νέο office look όπως το δείχνουν οι μεγάλοι οίκοι
TRENDS & CATWALKS

Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη: Το νέο office look όπως το δείχνουν οι μεγάλοι οίκοι

Οι οίκοι Tory Burch, Brandon Maxwell και Gabriela Hearst απέδειξαν ότι η μόδα της επόμενης άνοιξης είναι γυναίκεια υπόθεση


H New York Fashion Week καλά κρατάει και τα μεγαλύτερα ονόματα του Big Apple παρουσιάζουν τα trends της επόμενης άνοιξης στις πασαρέλες. Tory Burch, Brandon Maxwell και Gabriela Hearst έθεσαν τη γυναικεία δυναμική και πάλι στο προσκήνιο, παρουσιάζοντας looks που υμνούν τη θηλυκή σιλουέτα αλλά παράλληλα εκφράζουν τις ανησυχίες και τις δυνατότητές της. Υπέροχα σύνολα με blazers, pencil φούστες αλλά και πιο βραδινά εντυπωσιακά κομμάτια, αποδεικνύουν ότι το νέο office look είναι εδώ και εμείς ανυπομονούμε να το δοκιμάσουμε! 

Tory Burch

1-uBHeO.jpg
Tory Burch ss23

Η Tory Burch έχει ένα νέο στόχο: να «αποφορτίσει» τις γυναίκες. Και ποιος καλύτερος τρόπος για να το κάνει; Μα φυσικά μέσα από τη γκαρνταρόμπα τους. Η designer παρουσίασε το show της σε μια τεράστια προβλήτα στον Hudson με τον ήλιο να δύει πάνω από το New Jersey, ένα αεράκι να φυσάει από το ποτάμι και τα φώτα της πόλης να αναβοσβήνουν. Τα μοντέλα περπατούσαν με flat slingbacks ή mules, γιατί όπως εξομολογείται η ίδια, «εάν το παπούτσι σε πονάει, πέταξέ το!» Τα κομμάτια της συλλογής απέπνεαν σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Υπέροχες εφαρμοστές - αλλά όχι αποπνιχτικές - φούστες και φορέματα, με ανδρικά σακάκια από πάνω, χρυσά παλτό και ιδιαίτερα αδιάβροχα. Τα πιο βραδινά σύνολα αναδείκνυαν μια ανεπιτήδευτη γοητεία που προβάλλει άνεση αλλά και sexyness μέσα από παγιέτες, διακριτικές διαφάνειες και μαλακές δαντέλες. Το new sexy άλλωστε είναι σίγουρα πολύ πιο δυναμικό! 

Παρακολουθήστε το βίντεο εδώ. 

Brandon Maxwell

1-MRMLe.jpg
Brandon Maxwell ss23

Μπαίνοντας στο Christie's για το spring/summer '23 show του Brandon Maxwell ήταν σαν να κατεβαίνεις σε ένα λαμπερό νυχτερινό club: λευκά βελούδινα χαλιά, το όνομα του σχεδιαστή σε neon επιγραφές να σε υποδέχεται και οι χώροι να «λάμπουν» με ένα απόκοσμο μπλε φως. Ταιριάζει σε έναν σχεδιαστή που είναι γνωστός για τα party looks του! Ο designer που πλέον εξομολογείται ότι έχει ωριμάσει και αυτό φαίνεται και στα σχέδιά του, φρόντισε να κρατήσει την πολυτελή διάθεσή του αλλά να τη συνδυάσει αυτήν τη φορά με τη λειτουργικότητα και την άνεση. Ισορροπία επικρατούσε σε κάθε σύνολο που ήταν λες και ξεπήδησε από τη δεκαετία του '80 και '90. Διαφάνειες, έντονα χρώματα, αλλά προσαρμοσμένα σε μια πιο cool αισθητική. Mini φούστες με λευκά t-shirts, πουκάμισα και blazers σε έντονα χρώματα, στάμπες και αυτή η girly γοητεία αποκτά άλλο νόημα μέσα από εμφανίσεις που μπορούν να φορεθούν από το πρωί έως το βράδυ!

Gabriela Hearst

1-DSJgg.jpg
Gabriela Hearst ss23

Έχοντας ενσωματώσει την ενδυνάμωση των γυναικών στο DNA του brand της, η Hearst γίνεται συχνά ο «συνδετικός κρίκος» ανάμεσα σε γυναίκες που ξεχωρίζουν. Φέτος, έκανε αυτές τις προθέσεις πιο σαφείς στα ρούχα. Τα κομμάτι της collection ήταν μαύρα, με ένα χρυσό bold jewellery body, που εκτείνονταν πέρα από το σχήμα του κορμό. Παραπέμποντας σε αρχαίες πολεμίστριες, οι χρυσοί αυτοί θώρακες ήταν ένα νεύμα προς τις σύγχρονες πολεμίστριες της καθημερινότητας. Πλεκτά κομμάτια σε φλογερές αποχρώσεις, περνούσαν πάλι το κρυφό νόημα της μάχης κάθε μιας από εμάς. 

Παρακολουθήστε το βίντεο εδώ.