fbpixel

Search icon
Search
NYFW: O Tommy Hilfiger επέστρεψε στη Νέα Υόρκη και η Carolina Herrera πρότεινε τα χρώματα της επόμενης άνοιξης
TRENDS & CATWALKS

NYFW: O Tommy Hilfiger επέστρεψε στη Νέα Υόρκη και η Carolina Herrera πρότεινε τα χρώματα της επόμενης άνοιξης

Όλα τα highlights από τον μήνα μόδας


Η NYFW προσέφερε μοναδικό θέαμα, εμπνευσμένα designs και ιδιαίτερες εμφανίσεις με δυναμικούς καλεσμένους. Ο Tommy Hilfiger εντυπωσίασε με ένα show - ωδή στην αμερικάνικη κουλτούρα, η Carolina Herrera επέστρεψε στα κλασικά μονοπάτια της ρομαντικής ανεμελιάς των ανοιξιάτικων χρωμάτων και λουλουδιών και η Coach ανέδειξε ξεβαμμένα δέρματα κι εντυπωσιακά αξεσουάρ. Παρακάτω, σας παρουσιάζουμε όσα ξεχωρίσαμε από τα τελευταία shows των μεγάλων οίκων. 

Tommy Hilfiger 

1-Nwv8w.jpg
Tommy Hilfiger aw23

Αν αναρωτηθήκατε ποτέ πώς θα έμοιαζε το παιδί του Tommy Hilfiger και του Richard Quinn, ρίξτε μια γρήγορη ματιά στο φαντασμαγορικό runway του Hilfiger στη Νέα Υόρκη. Από την Kris Jenner και τη Lisa Rinna στο κοινό, ο Αμερικανός βασιλιάς και ο Βρετανός πρίγκιπας ανέδειξαν την πιο hot συνεργασία για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2023! Τα looks που παρουσιάστηκαν «ένωσαν» την κολεγιακή γκαρνταρόμπα με τα φετίχ floral μοτίβα του Quinn σε δερμάτινα μπουφάν, μπότες με καρφιά, καθώς και μπουφάν και πλεκτά που κοσμούνταν με prints λουλουδιών και κλασικά οικόσημα. «Ο συγχρονισμός είναι το παν», δήλωσε ο Hilfiger. «Νομίζω ότι είναι λίγο ανατρεπτικό και ο κόσμος αυτό θέλει. Δεν επιθυμούν να κάθονται σε μια επίδειξη μόδας και να βλέπουν μοντέλα να περπατούν απλώς μπρος-πίσω. Θέλουν να διασκεδάσουν. Μου αρέσει να πειραματίζομαι, να εξερευνώ και να στηρίζομαι σε άλλους δημιουργούς για νέες ιδέες.» Το show, που πραγματοποιήθηκε στο Brooklyn, αψήφησε τη βροχή και παρουσίασε τη solo συλλογή του Hilfiger για τη νέα σεζόν: ένας φόρος τιμής στο Factory του Andy Warhol. Για τη δική του συμβολή, ο Quinn είπε ότι η collection αυτή αποτέλεσε μια μελέτη στην Tommyology!

Παρακολουθήστε το βίντεο εδώ. 

Carolina Herrera

1-1-x3Bqz.jpg
Carolina Herrera ss23

«Ο στόχος μου είναι να φτιάχνω όμορφα, χαρούμενα ρούχα και να μην απολογούμαι γι' αυτό. Αυτή η αίσθηση της χαράς είναι το συστατικό, για το οποίο οι πελάτες μας έρχονται σε εμάς», αυτά ήταν τα λόγια του creative director του οίκου, Wes Gordon, που πλέον μπορεί να πει με το χέρι στην καρδιά ότι ανήκει στην Carolina Herrera. Ο designer φρόντισε να τυπώσει λουλούδια σε διάφορα υλικά, από μεταξωτά φορέματα μέχρι ιδιαίτερες καμπαρντίνες. Για να ολοκληρώσει τη συλλογή, έδειξε ριγέ και μονόχρωμα κομμάτια από ελαστικό πλεκτό, σκουρόχρωμα τζιν φορέματα, με φαρδιές ζώνες στη μέση αλλά και εντυπωσιακές ολόσωμες φόρμες. 

Παρακολουθήστε το βίντεο εδώ. 

Coach 

1-qLaMX.jpg
Coach ss23

Η Coach παρουσιάζει μια ss23 collection με γνώμονα την αυθεντικότητα. Η τελευταία τους συλλογή προσεγγίζει την υψηλή μόδα με τα πολυπόθητα αξεσουάρ τους να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή. Η επίδειξη άνοιξε με διαφορετικά μοντέλα να στέκονται στην προβλήτα. Όταν τελικά η σκηνή άναψε τα φώτα της, τα μοντέλα του οίκου ανέβηκαν on stage με ισχυρή αυτοπεποίθηση. Υπέροχα oversized blazer και αξεσουάρ που εκφράζουν μοναδική δυναμική, το show συνεχίστηκε με εντυπωσιακές εμφανίσεις σε μια τολμηρή, αλλά συγκρατημένη παλέτα φυσικών χρωμάτων: από κομψά babydoll φορέματα μέχρι «χαλασμένα» πλεκτά. Μέσα σε μια θάλασσα από καφέ, πράσινα και nude χρώματα, κάθε κομμάτι ξεχώριζε σημαντικά. Κλείνοντας την πασαρέλα του Coach, ο σούπερ σταρ της ραπ, Lil Nas X, βγήκε με ένα δερμάτινο γιλέκο patchwork και μακριές πλεξούδες.

Παρακολουθήστε το βίντεο εδώ.