fbpixel

Search icon
Search
Έτσι θα περάσετε ένα απόλυτο Σαββατόβραδο με ένα θεσπέσιο δείπνο & τις πιο premium γευστικές προτάσεις
LET'S BOOST YOU UP

Έτσι θα περάσετε ένα απόλυτο Σαββατόβραδο με ένα θεσπέσιο δείπνο & τις πιο premium γευστικές προτάσεις

Το Canteen γίνεται ο πιο υπέροχος προορισμός που καλύπτει όλα τα γούστα


Όπως σας υποσχεθήκαμε σας φτιάχνουμε τη διάθεσή βγαίνοντας έξω και τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας. Τaste experts, chefs και ιδιοκτήτες χώρων εστίασης της πόλης μιλούν για τη νέα κατάσταση και τις συνθήκες που επικρατούν, επισημαίνοντας το δικό τους γευστικό ιδίωμα.

Ποια είναι η μεγαλύτερη πρόκληση σε αυτό το νέο status προσαρμογής στην εστίαση; Να παρέχουμε την ίδια ποιότητα προϊόντων και το ίδιο επίπεδο υπηρεσιών, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα τη βιωσιμότητα της επιχείρησης.

Γιατί κάποιος να επιλέξει το Canteen τη νέα σεζόν; Γιατί η all day φιλοσοφία του έχει τον τρόπο να καλύπτει αβίαστα από τις casual έως τις πιο επίσημες στιγμές του.

111.jpg

Ποια είναι τα μέτρα που ακολουθείτε, ώστε να εμπιστευτούν και φέτος οι πελάτες τον χώρο και τις υπηρεσίες σας; Από την πρώτη μέρα το Canteen τηρεί απαρέγκλιτα το υγειονομικό πρωτόκολλο και προσαρμόζεται άμεσα σε όλα τα νέα μέτρα, δημιουργώντας ένα διάχυτο αίσθημα ασφάλειας τόσο στους πελάτες, όσο και στο προσωπικό του.

Ποια είναι τα πιο δυνατά σας «χαρτιά» αυτήν τη στιγμή και πώς διαφοροποιείστε από τον ανταγωνισμό; Είμαστε συνεχώς σ’ εγρήγορση. Αναζητούμε και προσαρμοζόμαστε στις σύγχρονες τάσεις της μαγειρικής, το food styling και τη γενικότερη εμπειρία εστίασης, διατηρώντας αναλλοίωτο τον διαχρονικό χαρακτήρα του μαγαζιού.

Έχετε αλλάξει τις προτάσεις στο μενού σας, κι αν ναι, με τι προσανατολισμό; Το μενού του Canteen, όλα αυτά τα 8 χρόνια λειτουργίας του, διαφοροποιείται δύο φορές τον χρόνο, ώστε να χρησιμοποιούμε πάντα εποχικά προϊόντα και, ταυτόχρονα, να εκφράζουμε τη δημιουργικότητά μας.

Το take away είναι μια ιδέα που διαμορφώθηκε βάσει των νέων δεδομένων. Με ποιον τρόπο επενδύσατε σε αυτό το κομμάτι; Το take away υπήρχε πάντα ως επιλογή για τους πελάτες. Αυτό που σύντομα θα είναι διαθέσιμο είναι η υπηρεσία του delivery μέσω συνεργαζόμενων εταιριών.

Ένα από τα πράγματα που ενισχύθηκαν την περίοδο αυτήν είναι... η αγάπη μας γι’ αυτόν τον χώρο, το «σπίτι» μας, και η διάθεσή μας να τον περιφρουρήσουμε και να συνεχίσουμε να τον εξελίσσουμε μέρα με τη μέρα.

1-4Z04S.jpg

Θεωρείτε ότι η πανδημία αποτελεί εφαλτήριο για θετικές αλλαγές, κι αν κάναμε ένα σύντομο highlight, τι θα θέλατε να βελτιωθεί στον τομέα της εστίασης; Η πανδημία, στην πιο ρεαλιστική προσέγγισή της, αποτέλεσε ένα ισχυρό χτύπημα στην οικονομική και κοινωνική ζωή του τόπου. Οι αρμόδιοι φορείς ίσως ήρθε η ώρα να δώσουν στον κλάδο της εστίασης τη σημασία που του πρέπει, ώστε να διορθωθούν οι παθογένειες προς όφελος όλων.

Το καλύτερο που συμβαίνει ή ετοιμάζεται αυτήν τη στιγμή στο Canteen... Από τον περασμένο Φεβρουάριο έχουμε ξεκινήσει το Canteen Gastronomy Festival, φιλοξενώντας μια φορά τον μήνα κορυφαίους έλληνες σεφ. Είναι μία δράση που αφορά σε όλη την πόλη και για την οποία αισθανόμαστε πολύ περήφανοι.

Υπάρχουν γεύσεις που κάνουν focus στην υγεία -για boost-άρισμα ενός ισορροπημένου lifestyle- στο μενού σας; Τα μενού του Canteen διαμορφώνονται βάσει των απαιτήσεων και των αναγκών όλων των κατηγοριών πελατών, γι' αυτό και υπάρχουν επιλογές (vegan, super food, κ.λπ.) που καλύπτουν όλο το φάσμα διατροφής.

Boost you up tip of the day: Its dinner time: Απογειώστε το Σαββατόβραδό σας με ένα απολαυστικό δείπνο με premium γευστικές προτάσεις, που θα εξιτάρουν τον ουρανίσκο σας!
canteen2.jpg

Αbout

Ένα από τα all time classic spots της Θεσσαλονίκης, το Canteen, κατάφερε να έχει σταθερά μια θέση στη local γαστρο-σκηνή. Οι ιδιοκτήτες πίσω από το άκρως επιτυχημένο All Day Bar - Restaurant, οι επιχειρηματίες Γρηγόρης Κουτσιβίτης, Γεράσιμος Φιόρος και Νίκος Τζηρίνης, μιλούν για την ιδιαίτερη φετινή σεζόν.

Info

Διεύθυνση: Δημ. Γούναρη 7, Tηλ. 2310 228520

Facebook: Canteen

Instagram: canteen_skg