fbpixel

Search icon
Search
Έτσι θα κάνετε τους χώρους του σπιτιού σας expensive looking
INTERIORS

Έτσι θα κάνετε τους χώρους του σπιτιού σας expensive looking

Αναβαθμίζουμε την εσωτερική διαμόρφωση της κατοικία μας με τις πιο έξυπνες κινήσεις


Είναι πολλές οι φορές, στις οποίες πέφτουμε σε ατοπήματα, ταυτίζοντας το πολυτελές με κάτι το πολύ ακριβό. Ειδικά στην περίπτωση του σχεδιασμού και της στιλιστικής διαμόρφωσης της κατοικίας μας, αναζητούμε συνεχώς τους τρόπους εκείνους, με τους οποίους θα εξασφαλίσουμε μια eclectic εικόνα, ξεχνώντας τη φαντασία και την έμπνευση που διαθέτουμε, αλλά εστιάζοντας αποκλειστικά στον τελικό στόχο. Με αυτόν τον τρόπο, ξεφεύγουμε από ένα δημιουργικό και αυθεντικό concept και καταλήγουμε σε κακής αισθητικής υπερβολές, οι οποίες δυστυχώς δεν συμβαδίζουν αρμονικά με τις αρχές της δικής μας εκλεπτυσμένης αισθητικής. Για να αγγίξουμε το ιδανικό για εμάς expensive looking design, είναι σημαντικό να δώσουμε έμφαση στις λεπτομέρειες εκείνες, οι οποίες θα μας οδηγήσουν στην πιο updated εκδοχή του σπιτιού μας. 

Ας δούμε μαζί τις κατάλληλες κινήσεις, τις οποίες μπορούμε να ακολουθήσουμε για να φτάσουμε στην επιθυμητή luxurious προσωπικότητα της κατοικίας μας. 

An elegant entrance 

1ace75bf742faa3006e01906e45de013.jpg

Είναι γεγονός ότι η είσοδος του σπιτιού μας έχει αποκτήσει για τους περισσότερους μια διαφορετική χρησιμότητα, η οποία απέχει πολύ από την αρχική της θέση. Πλέον, είναι γεμάτη από προσωπικά αντικείμενα, τα οποία δεν έχουν λόγο να βρίσκονται στο συγκεκριμένο σημείο. Παπούτσια, σχολικές τσάντες και λογαριασμοί έχουν καταλάβει το μεγαλύτερο μέρος της, προκαλώντας αισθητικό "πονοκέφαλο". Προτεραιότητά μας στη διαδικασία αναβάθμισης των χώρων μας είναι μια καθαρή, περιποιημένη και προσεγμένη είσοδος, η οποία θα κάνει εμάς και τους προσκεκλημένους μας να αισθανόμαστε άνετα και όμορφα σε μια εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα. Αφού την οργανώσουμε, συνεχίζουμε με ιδιαίτερες αισθητικές πινελιές, όπως ένα περίτεχνο φωτιστικό ή ένα chic βάζο με φρέσκα λουλούδια. 

Linen chicness 

8d01525509e544ddb7ff80c023870921.jpg

Δεν ξεχνάμε ποτέ να εντάξουμε στο "παιχνίδι" της κομψής αποπλάνησης τη διακόσμηση της τραπεζαρίας μας. Είναι σημαντικό το τραπέζι μας να είναι προσεγμένο με απλές, αλλά exclusive λεπτομέρειες. Ας επενδύσουμε σε ένα καλαίσθητο σετ από ασορτί τραπεζομάντιλα και λινές πετσέτες, τα οποία θα δημιουργήσουν την ιδανική βάση για τα υπόλοιπα accessories για το δείπνο μας. 

The soft scent 

de9ab2e40bf3f104eaa1e48b9233b566.jpg

Για να χαρίσουμε έναν exclusive χαρακτήρα στα ιδιωτικά δωμάτια, με πρωταγωνιστή το μπάνιο μας ή το WC, μια διαχρονικά classy ιδέα είναι να τοποθετήσουμε αρωματικά κεριά. Στο σημείο αυτό, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή της μυρωδιάς, καθώς για να μπορέσουμε να αγγίξουμε τον exclusive αέρα που επιθυμούμε, είναι καλό να κυριαρχούν απαλές και διακριτικές νότες, οι οποίες να ολοκληρώνουν με άρτιο και αρμονικό τρόπο το κύριο concept των χώρων. 

The fresh twist 

4b3f11f7caba05ae213e5e91a94a7218.jpg

Ο εσωτερικός κήπος είναι μια υπέροχη πανδαισία δροσιάς και χρωμάτων, που σίγουρα αποπνέει τη ζωντάνια, την οποία έχουμε ανάγκη. Το να επιμεληθούμε με φροντίδα τα φυτά, που θα προσθέσουμε στην κατοικία μας, πέρα από τα όμορφα συναισθήματα, τα οποία μας δημιουργεί, εξασφαλίζει το super refined αποτέλεσμα που αναζητούμε. Τολμήστε να κινηθείτε με έξυπνα και δημιουργικά βήματα προς τη συγκεκριμένη κατεύθυνση και θα παρατηρήσετε ότι η τελική εικόνα θα σας ανταμείψει. 

The gentle lighting 

2732213319763c26d901a5a0aaf7a3fc.jpg

Η ποιότητα του φωτισμού στους εσωτερικούς μας χώρους μπορούμε να πούμε ότι έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο. Και αυτό γιατί καθορίζει τη διάθεση, τη γενικότερη ατμόσφαιρα και συνολικό θεματικό πλαίσιο. Σε καμία περίπτωση δεν είναι καλό να επιλέξουμε έναν φωτεινό και σκληρό φωτισμό, καθώς στόχος μας είναι να κυριαρχούν οι θερμές αποχρώσεις για να συμβάλουν ενεργά στη φιλική υποδοχή και φιλοξενία.

Stay classy!