fbpixel

Search icon
Search
Εσείς γνωρίζετε τα πραγματικά benefits της πρεσσοθεραπείας;
WELLNESS

Εσείς γνωρίζετε τα πραγματικά benefits της πρεσσοθεραπείας;

Αφιερώστε στο σώμα σας το χρόνο που του αξίζει!


Το καλοκαίρι είναι εδώ, και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να αφιερώσετε λίγο extra χρόνο στον εαυτό σας και να προετοιμάσετε το σώμα σας για τις summer vacations που ακολουθούν. Η αλήθεια είναι πως -παραδοσιακά- πλησιάζοντας προς το καλοκαίρι, όλοι έχουμε την τάση να φροντίζουμε λίγο περισσότερο το σώμα και τη διατροφή μας, ωστόσο, η αλήθεια είναι πως μερικές φορές αυτό δεν είναι αρκετό για να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ειδικά στην περίπτωση των γυναικών, τα πρηξίματα και η κατακράτηση αποτελούν μεγάλο «πονοκέφαλο» ωστόσο, υπάρχει λύση!

Συνεχίστε να διαβάζετε, για να μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την πρεσσοθεραπεία, που αξίζει να έχει μία θέση στη ζωή σας και πραγματικά, θα μεταμορφώσει το σώμα σας.

Φροντίστε τον εαυτό σας!
shutterstock-1020578929.jpg

Τι είναι η πρεσσοθεραπεία;

Πρόκειται για μια μη-επεμβατική θεραπεία ομορφιάς που βοηθάει στην καλή φυσική κατάσταση και την ευεξία, ιδανική για όλους όσους θέλουν να δουν το σώμα τους στην καλύτερη εκδοχή του. Η καθιστική ζωή ή ακόμη και η υπερβολική ορθοστασία, μπορεί να προκαλέσουν έντονα πρηξίματα στην περιοχή των ποδιών -κι όχι μόνο- και κυτταρίτιδα, που ταλαιπωρούν πολλές γυναίκες. Η πρεσσοθεραπεία, χαρίζει άμεση αναζωογόνηση, καθώς βοηθά στη λεμφική αποσυμφόρηση και τη λεμφική παροχέτευση, βοηθώντας στην αποβολή των τοξινών. To make the long story short, πρόκειται για ένα μηχάνημα ιατρικής τεχνολογίας που αποτελείται από 8 ζώνες διοχέτευσης αέρα που ασκούν σταδιακή πίεση στις διάφορες μυϊκές ομάδες, προσφέροντας -ουσιαστικά- όλα τα benefits του λεμφικού μασάζ, μαζί με επιπλέον τόνωση του κυκλοφορικού συστήματος, χαρίζοντας αναζωογόνηση και φρεσκάδα από μέσα προς τα έξω. 

Η πρεσσοθεραπεία είναι μία ανώδυνη αποτοξινωτική θεραπεία, που δίνει ώθηση στις φυσικές λειτουργίες του σώματος, ενεργοποιεί την κυκλοφορία του αίματος που συμβάλλει στη διάσπαση του περιττού λίπους και είναι ιδανική επιλογή για ανθρώπους κάθε ηλικίας, ενώ ενδείκνυται για γυναίκες που έχουν σπασμένα αγγεία ή ευρυαγγείες, γιατί δεν αναπτύσσεται θερμότητα. Mε την επαναλαμβανόμενη συστολή και διαστολή, αυξάνει το οξυγόνο στο σώμα και βοηθά στην αποβολή των μεταβολικών αποβλήτων, με αποτέλεσμα να ενεργοποιείται ο μεταβολισμός και να αυξάνονται οι καύσεις. Παράλληλα, πρόκειται για μία χαλαρωτική θεραπεία, η οποία καταπολεμά το άγχος και το stress, καθώς μειώνει την ένταση των νεύρων και των μυών, ενώ ο χρόνος της κάθε συνεδρίας διαρκεί 30 έως και 45 λεπτά, ανάλογα με το πρόγραμμα που θα επιλέξετε. Όσοι τη δοκιμάζουν, αποκτούν ένα αίσθημα ευφορίας και ευεξίας, σε συνδυασμό με μία εντυπωσιακή λάμψη, γι' αυτό κι αποκτά συνεχώς όλο και περισσότερους fans. 

shutterstock-1819971572.jpg

The benefits

Η θεραπεία αυτή, μπορεί να πραγματοποιείται όλο το χρόνο χωρίς κανέναν περιορισμό και χαρίζει -μεταξύ άλλων- χαλάρωση και ξεκούραση. Μετά από την λεμφική αποσυμφόρηση, χρειάζονται περίπου 24 έως και 48 ώρες για την πλήρη αποτοξίνωση, οπότε το σώμα μπορεί να αλλάξει από την αμέσως επόμενη ημέρα. Θέλετε να μάθετε τα πραγματικά οφέλη της μεσσοθεραπείας; Τα βασικά benefits είναι τα εξής:

  • Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στα άκρα, μειώνοντας το αίσθημα βάρους και πόνου 
  • Διατηρεί τη λεμφική ροή με συνεχή κυκλοφορία, εμποδίζοντας τη συσσώρευση της λέμφου και τη δημιουργία λεμφοιδήματος, με αποτέλεσμα το σώμα να διατηρείται σε εξαιρετική κατάσταση όταν οι τοξίνες και τα μεταβολικά απόβλητα αποβάλλονται με συνέπεια μέσω της λεμφικής ροής
  • Χαρίζει χαλάρωση και ανακούφιση από τους πόνους
  • Συμβάλλει στη μείωση του οιδήματος, καθώς με τη μείωση του υγρού που συσσωρεύεται στα πόδια και το σώμα, αυξάνεται η κινητικότητα και προστατεύονται οι μύες
  • Τονώνει το δέρμα, καθώς διεγείρει τον μεταβολισμό των λιποκυττάρων, συμβάλλει στην διάσπαση της κυτταρίτιδας κι ενισχύει τον συνδετικό ιστό
  • Οι βελτιώσεις στο λεμφικό και κυκλοφορικό σύστημα οδηγούν στην ταχεία αποβολή μειώνουν τον όγκο και τα πρηξίματα, με αποτέλεσμα το περίγραμμα του σώματος να είναι αισθητά πιο βελτιωμένο
shutterstock-1751330246.jpg

Σε ποιες περιπτώσεις αποτελεί ιδανική επιλογή:

  • Καθιστική ζωή
  • Καθιστική δουλειά
  • Δουλειά με έντονη ορθοστασία
  • Πρόσφατο χειρουργείο κι αποκατάσταση
  • Άσκηση υψηλής έντασης, με φόντο την αποφυγή τραυματισμών των μυών
  • Εγκυμοσύνη και προβλήματα πρηξιμάτων στα άκρα 
  • Απώλεια βάρους
  • Κλιμακτήριος με έντονες εναλλαγές στις ορμόνες και πρηξίματα σε όλο το σώμα

Σίγουρα η διατροφή παίζει πολύ σημαντικό ρόλο και είναι το Νο1 πράγμα που πρέπει να προσέξετε, με φόντο το απόλυτο summer-body, όπως και η άσκηση, ωστόσο, όλα αυτά σε συνδυασμό με την πρεσσοθεραπεία θα σας οδηγήσουν πραγματικά στο αποτέλεσμα που θέλετε. Βάλτε την στη ζωή σας και σίγουρα, μέσα σε ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα τα αποτελέσματα θα είναι κάτι περισσότερο από θεαματικά!