fbpixel

Search icon
Search
Enjoy Life: 6 απαραίτητα apps, τέλεια για κάθε ώρα της ημέρας
LIFE & CAREER

Enjoy Life: 6 απαραίτητα apps, τέλεια για κάθε ώρα της ημέρας

Κατεβάστε τα asap στο κινητό σας


Έχετε σίγουρα βρεθεί κι εσείς στη θέση του απόλυτου control freak, που ψάχνει συνεχώς νέους τρόπους να ανανεωθεί και να επιλέξει με σωστό προγραμματισμό τα βήματά του σε ό,τι αφορά πολύπλευρους τομείς της ζωής του. Ένας εύκολος και γρήγορος τρόπος για να το κάνετε, δεν είναι άλλος παρά μέσα από το αγαπημένο σας gadget, το smartphone σας. Με χιλιάδες επιλογές σε applications και υπηρεσίες είναι ξεκάθαρο ότι το μέλλον βρίσκεται στο κινητό μας, το οποίο αποδεικνύεται χρήσιμο εννιά στις δέκα φορές που προστρέχουμε σε αυτό.

Έτσι, λοιπόν κι εμείς συγκεντρώσαμε τα απόλυτα apps και τις πιο απαραίτητες υπηρεσίες υποστήριξης, που πρόκειται να αποτελέσουν τα must haves των επόμενων μηνών. Από ειδικές εφαρμογές που θα σας βοηθήσουν να έχετε μια τάξη στη ζωή σας μέχρι και χρηστικά apps που θα σας κρατήσουν fit και up-to-date στο επόμενο πρόγραμμα γυμναστικής σας, αυτές είναι οι καλύτερες επιλογές σε applications, που μπορείτε να κατεβάσετε τώρα στο κινητό σας!

1-xakxg.jpg

The apps

Τik Tok

Αυτή η εφαρμογή είναι η εμμονή των it girls απανταχού. Το TikTok είναι όσο διασκεδαστικό χρειάζεται, καθώς μέσω αυτού μπορείτε να παρακολουθείτε και να δημιουργείτε εξαιρετικά βίντεο υψηλής ποιότητας. Στο app θα βρείτε νέους τρόπους και ιδέες για να κάνετε editing τα βίντεο που θέλετε να ανεβάσετε στα social media, είτε επαγγελματικά ή κι ερασιτεχνικά. Θα εντυπωσιαστείτε από τη μεγάλη βιβλιοθήκη του με special effects!

Bookly

Αν η ανάγνωση περισσότερων βιβλίων είναι ένας από τους στόχους σας για φέτος αλλά και τη νέα χρονιά, τότε αυτή η εφαρμογή είναι κατάλληλη για εσάς! Βοηθάει στην ανάγνωση, κάνοντάς την ευκολότερη και πιο γρήγορη, ενώ παράλληλα σας δείχνει τον τρόπο για να διαχειρίζεστε καλύτερα τα βιβλία σας -εντός κι εκτός application- και να χτίζετε τις καινούριες συνήθειές σας με συνέπεια. Μέσα στην εφαρμογή μπορείτε να θέσετε στόχους διαβάσματος (reading goals), αλλά και να παίξετε chill μουσική στο background! Amazing!

Class Pass

Αν σας αρέσει να γυμνάζεστε, αλλά δε σας αρέσει να δεσμεύεστε αποκλειστικά σε έναν και μόνο τύπο γυμναστικής, τότε θα αγαπήσετε το Class Pass! Είναι βασικά μια εφαρμογή μέλους, που σας δίνει credits για διαφορετικές τάξεις προπόνησης γύρω από την περιοχή σας -από τη yoga μέχρι και το αγαπημένο αερόβιο μάθημά σας. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να δοκιμάζετε διάφορες διασκεδαστικές και νέες τάξεις που υπό άλλες συνθήκες μπορεί να μην επιλέγατε.

3-c9rfb.jpg

Tezza

Η @Tezza, αυτή η εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών και βίντεο, διαθέτει τα πιο cool φίλτρα στη στιγμή. Είναι σχεδόν το μόνο app επεξεργασίας φωτογραφιών που δε βαριόμαστε να χρησιμοποιούμε ξανά και ξανά! Διατίθεται δωρεάν για λήψη, αλλά υπάρχουν και αγορές εντός εφαρμογής για να ξεκλειδώσετε με πιο συγκεκριμένα και upgraded φίλτρα.

Todoist

Αυτό το κοινόχρηστο app-list είναι η νέα εμμονή όλων των control freaks! Σας βοηθά να θυμάστε τις ημερομηνίες από σημαντικά ραντεβού και συναντήσεις σας, συγκρατεί επίσης όλες τις επαναλαμβανόμενες ημερομηνίες από λογαριασμούς και πληρωμές, ενώ παράλληλα οργανώνει απόλυτα τη ζωή σας, καθώς μπορεί να συνδεθεί με το Gmail και το Google Calendar.

Splitwise

Αυτή η εφαρμογή «διαίρεσης» χρημάτων ουσιαστικά λύνει το αιώνιο ερώτημα «ποιος χρωστάει σε ποιον», τόσο εύκολα! Εάν πηγαίνετε συχνά για δείπνο με όλους τους φίλους σας ή απλώς το απολαμβάνετε από την άνεση του σπιτιού σας και δυσκολεύεστε να χωρίσετε το κόστος της εξόδου σας, τότε αυτό το app είναι ιδανικό για εσάς. Κάνει όλα τα απαιτητικά μαθηματικά και τις περίπλοκες πράξεις, ενώ εξασφαλίζει με δίκαιο τρόπο το μερίδιο του καθενός, χωρίς να έρχεται κανένας σε δύσκολη θέση.