fbpixel

Search icon
Search
Ένα μαγευτικό καταφύγιο στη Θηρασιά, ιδανικό για στιγμές πολυτέλειας και χαλάρωσης
MAGAZINE

Ένα μαγευτικό καταφύγιο στη Θηρασιά, ιδανικό για στιγμές πολυτέλειας και χαλάρωσης

Στο Santa Irini Retreat μπορεί κανείς πραγματικά να «αναπνεύσει» ξανά


Αναζητάτε έναν προορισμό που θα σας χαρίσει στιγμές χαλάρωσης και πλήρους ιδιωτικότητας; Στο γοητευτικό νησί της Θηρασιάς απέναντι από την Οία και, συγκεκριμένα, στο Santa Irini Retreat μπορεί κανείς πραγματικά να «αναπνεύσει» ξανά και να ξεφύγει από τους γρήγορους αστικούς ρυθμούς.

5-star Luxury

Με έντονο το στοιχείο της προσωπικής φροντίδας, το οποίο είναι και το όραμα των ιδιοκτητών του -του Δημήτρη Κριεζή και του Πάρη Σαββίδη-, το Santa Irini Retreat είναι ένα αυθεντικά πολυτελές «καταφύγιο», που προσφέρει φιλοξενία σε όσους αναζητούν στις διακοπές τους την αίσθηση της απόλυτης ανεμελιάς. Αποτελείται από τρεις ξεχωριστές σουίτες -σύντομα θα προστεθεί ακόμη μία- και δύο δωμάτια, ενώ διαθέτει μια παραδοσιακή, κυκλαδίτικη αυλή στο κέντρο του - ένα σημείο συνάντησης για όλους. Τα χρώματα, οι υφές, η αισθητική, προκύπτουν από το γύρω τοπίο, από την κυκλαδική γη.

sa708471.jpg

Modernism meets Tradition

Στην κεντρική τραπεζαρία σερβίρεται το πρωινό με αγνά προϊόντα που προέρχονται από το νησί. Στο βορινό τμήμα του retreat, βρίσκεται η πέτρινη πισίνα - ιδανικό σημείο για να χαλαρώσει κανείς απολαμβάνοντας την απεριόριστη θέα 360 μοιρών στην Καλντέρα και την Οία, αλλά και στην Ίο, τη Σίκινο και τη Φολέγανδρο, τα κοντινά Κυκλαδονήσια. Το Santa Irini Retreat περιβάλλεται από έναν νεαρό αμπελώνα, δίπλα του βρίσκεται η Αγία Ειρήνη. Η εκκλησία χτίστηκε το 1867 και θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα μνημεία ολόκληρης της Σαντορίνης, ενώ σχετίζεται και με το ίδιο το όνομα του νησιού.

Gastronomy on Top

Με μια γαστρονομική φιλοσοφία που στηρίζεται στις αυθεντικές ελληνικές γεύσεις, φέτος θα λειτουργήσει για πρώτη φορά ο ξυλόφουρνος στον εξωτερικό χώρο του Santa Irini, δίνοντας έτσι στους επισκέπτες την ευκαιρία να απολαύσουν περισσότερες επιλογές γεύσεων με βάση τις παραδοσιακές, ανόθευτες τεχνικές της ελληνικής κουζίνας. Στο Santa Irini Retreat διοργανώνονται ιδιαίτερα γεύματα γύρω από την ελληνική κουζίνα και τον ελληνικό αμπελώνα σε συνεργασία με ορισμένους από τους σημαντικότερους Έλληνες σεφ.

sa705085.jpg


Info:
Θηρασιά, Κυκλάδες, τηλ.: 6975400059, santairini.gr

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΜΑΙΟΥ 2024