fbpixel

Search icon
Search
Ένα γιορτινό γαστρονομικό «ταξίδι» σάς περιμένει στο ξενοδοχείο με την ωραιότερη θέα στη Θεσσαλονίκη
CITY VIBES

Ένα γιορτινό γαστρονομικό «ταξίδι» σάς περιμένει στο ξενοδοχείο με την ωραιότερη θέα στη Θεσσαλονίκη

Ο λόγος για το 5 αστέρων Mediterranean Palace δίπλα στα παραδοσιακά Λαδάδικα


Συγκεντρώνοντας τα ομορφότερα χαρακτηριστικά της Θεσσαλονίκης, το Mediterranean Palace ξεχωρίζει για την παραδοσιακή, ζεστή φιλοξενία που προσφέρει, διαθέτοντας νότες ζωντανής κοσμοπολίτικης ατμόσφαιρας και αποπνέοντας μια εκλεπτυσμένη αίσθηση γαλήνης. Εδώ θα ζήσετε αξέχαστες γιορτινές στιγμές! Τα εστιατόριά του παρουσιάζουν εξαίσιες γαστρονομικές προτάσεις, φορούν τα γιορτινά τους και μας περιμένουν με την πιο χαρούμενη διάθεση και με ειδικά μενού για τις λαμπερές μέρες που έρχονται. Η πολυτέλεια και το στιλ, σε συνδυασμό με τη στρατηγική του θέση στην καρδιά του εμπορικού και οικονομικού κέντρου της πόλης, το έχουν εξελίξει σ’ έναν ανεπανάληπτο προορισμό γεύσεων! 

mediterannean-palace-christmas-21.jpg


24/12 Christmas Eve Dinner

Με welcome drinks, υπό τους ήχους εκλεπτυσμένης live μουσικής με σαξόφωνο και τραγούδι θα ξεκινήσουν οι εορτασμοί στο Mediterranean Palace, με τον executive chef Βασίλη Τσόντζο να έχει ετοιμάσει ένα δείπνο 5 πιάτων, με highlight τη noisette καραβίδας, με φρέσκια τρούφα και ψητά κάστανα.

25/12 Christmas Lunch στο Cookoo Restaurant

Το γεύμα των Χριστουγέννων θα λάβει χώρα στη μία το μεσημέρι στο Cookoo Restaurant. Από το γεύμα αυτό δε θα μπορούσε να λείπει η κλασική γαλοπούλα των ημερών, με παραδοσιακή γέμιση, gravy κάστανου και πουρέ δαμάσκηνου.

31/12 New Year's Eve Dinner στην αίθουσα Δίας

Ένα δείπνο 7 πιάτων έχει ετοιμάσει για φέτος η ομάδα των σεφ, με τον pastry chef Κυριάκο Νικολαΐδη να προτείνει μια χιονισμένη σφαίρα λευκής σοκολάτας Valrhona με σορμπέ καρύδας και κουλί βατόμουρου. Το δείπνο θα σερβιριστεί στον 7ο όροφο του ξενοδοχείου με μαγευτική θέα και την Ιόλη Πενταρά να συνοδεύει τη βραδιά με το τραγούδι της.

01/01 New Year's Day Lunch στο Cookoo Restaurant

Υπό τους εορταστικούς ήχους ακουστικής μουσικής θα πραγματοποιηθεί το φετινό πρωτοχρονιάτικο γεύμα. Στο μενού, το τρυφερό κότσι μαύρου χοίρου με σπαράγγια, γλυκοπατάτα και άγρια μανιτάρια, μαγειρεμένο σε ελληνική μπίρα, θα κλέψει την παράσταση.

Highlights των μενού των ρεβεγιόν:

Δοκιμάστε το βασιλικό χτένι με καβουρδισμένο φουντούκι και λάδι μάραθου, τη σούπα οστρακοειδών με ταρτάρ αστακού και τον κορμό με τραγανή πραλίνα και αλμυρή καραμέλα.

ΔΕΙΤΑ ΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΜΕΝΟΥ ΕΔΩ.

Last But Not Least

mediterannean-palace-christmas-15.jpg

Η εορταστική ατμόσφαιρα, φτάνει στην άνεση του σπιτιού σας με ευχές και δημιουργική διάθεση από το Mediterranean Palace, με όλη τη μαγεία των εορτών για να προσφέρετε ικανοποίηση και χαμόγελα 5*. Η ομάδα των σεφ του ξενοδοχείου, έχουν εμπνευστεί τέσσερα μοναδικά μενού για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, που θα σας προσφέρουν μια ανεπανάληπτη γαστρονομική εμπειρία. Με την υπηρεσία Mediterranean Palace at home, έχετε τη δυνατότητα να παραλάβετε την παραγγελία σας την ώρα που επιθυμείτε στο χώρο σας.

Παρακάτω τα links των μενού:

Κυριακή, 24 Δεκεμβρίου 2023
Δευτέρα, 25 Δεκεμβρίου 2023
Κυριακή, 31 Δεκεμβρίου 2023
Δευτέρα, 1 Ιανουαρίου 2024


Info: Σαλαμίνος 3 & Καρατάσου, τηλ.: 2311240400, mediterranean-palace.gr