fbpixel

Search icon
Search
Ένα φανταστικό Christmas dinner στη Θεσσαλονίκη με επίσημη προσκεκλημένη την Άννα Διαμαντοπούλου
PEOPLE & MOMENTS

Ένα φανταστικό Christmas dinner στη Θεσσαλονίκη με επίσημη προσκεκλημένη την Άννα Διαμαντοπούλου

Ο Σύλλογος Φίλων του Κολλεγίου Ανατόλια διοργάνωσε ένα λαμπερό δείπνο


Σε μία εορταστική, λαμπερή βραδιά, τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα κατά του Covid-19, διοργανώθηκε το επίσημο χριστουγεννιάτικο δείπνο του Συλλόγου των Φίλων του Κολλεγίου Ανατόλια. Στο υπέροχα στολισμένο εστιατόριο του Μακεδονία Palace με συνθέσεις από έλατο και λουλούδια σε πορφυρούς τόνους και διακριτικές χρυσές λεπτομέρειες, η πρόεδρος του Συλλόγου, κυρία Πετιούλα Κατσάρκα και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, υποδέχθηκαν με χαρά φίλους και αποφοίτους του Κολλεγίου, οι οποίοι με την παρουσία τους ενίσχυσαν το Πρόγραμμα Υποτροφιών για τα αριστούχα παιδιά, ώστε να βιώσουν την μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία του Ανατόλια. 

cover-tkccr.jpg
Τάσος και Πετιούλα Κατσάρκα

Ο Σύλλογος των Φίλων του Κολλεγίου Ανατόλια ιδρύθηκε το 1985 και είναι ένα κοινωφελές σωματείο, το οποίο με την οργάνωση εκδηλώσεων κοινωνικού, πολιτιστικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα, καθώς και με την προσπάθεια εξασφάλισης δωρεών και χορηγιών, προσπαθεί να παρέχει ηθική και οικονομική συνδρομή προς το Κολλέγιο Ανατόλια και να συμβάλει στη συνέχιση της εκπαιδευτικής και κοινωνικής προσφοράς του σχολείου, καθώς και στην ενίσχυση του ταμείου των υποτροφιών. Τα μέλη του Συλλόγου - γονείς, καθηγητές ή και απλώς φίλοι - συνεργάζονται και προσφέρουν εδώ και 36 χρόνια γενναιόδωρα πολύτιμο χρόνο και οικονομική υποστήριξη, για να βοηθήσουν την προσπάθεια του Συλλόγου.

makedoniapalace-glow-0012-bcd.jpg
Πετιούλα Κατσάρκα, Νανώ Κουγιουμτζόγλου, Γεωργία Γκιούλα & Σοφία Χατζηνικολάου

Επίσημη προσκεκλημένη και ομιλήτρια της βραδιάς ήταν η Άννα Διαμαντοπούλου η οποία ανέπτυξε την 4η βιομηχανική επανάσταση και τη θέση της Ελλάδας σε αυτήν. Μεταξύ άλλων τοποθετήθηκε για τις θεμελιώδεις αλλαγές που επέρχονται στη δημοκρατία, την κοινωνία και την οικονομία και πώς επηρεάζεται η θέση του ανθρώπου στη νέα εποχή με συνέπεια την αλλαγή και τις απαιτήσεις της εκπαίδευσης. Το εξαιρετικό μενού επιμελήθηκε ειδικά για τη βραδιά ο βραβευμένος chef Σωτήρης Ευαγγέλου, το οποίο συνοδεύτηκε από κρασιά των Κτήμα Βιβλία Χώρα, Κτήμα Κυρ Γιάννη και Κτήμα Δύο Ύψη. Την κομψή διακόσμηση και το art de la table προσέφερε η Χρυσούλα Θύμνιου της CT Event Planning, ενώ δώρο σε όλες τις κυρίες δόθηκε το γούρι της χρονιάς του κοσμηματοπωλείου GOFAS jewelry. Την εκδήλωση στήριξαν η Κλινική Άγιος Λουκάς, ο πλαστικός χειρουργός Σταμάτης Σαπουντζής, η βιομηχανία Elvial, η Max&CO και η Tzimas Cosmetics.

makedoniapalace-glow-0019-sos-sos.jpg
Αθηνά Γιαννοπούλου & Άννα Διαμαντοπούλου
Aνακαλύψτε στη gallery περισσότερες φωτογραφίες!
Φωτογραφία Εξωφύλλου: Πάνος Βλάχος, Πετιούλα Κατσάρκα

Φωτογραφία: Studio Dimitris Andritsos