fbpixel

Search icon
Search
Emily in Paris: Τα looks που ξεχωρίσαμε από την 3η σεζόν
STYLE PEOPLE

Emily in Paris: Τα looks που ξεχωρίσαμε από την 3η σεζόν

Οι πρωταγωνιστές εντυπωσίασαν για ακόμα μία φορά με τις στιλιστικές τους επιλογές


Εδώ και περίπου δύο χρόνια το Emily in Paris έχει μετατραπεί στο απόλυτο guilty pleasure μας. Μετά από μία άκρως επιτυχημένη 2η σεζόν, η σειρά που δημιούργησε ο Darren Star, το Netflix ζήτησαν από τους δημιουργούς να πάρει παράταση για άλλους δύο κύκλους. Έτσι πριν από μερικές ημέρες, η 3η season έκανε πρεμιέρα και εμείς χρειαστήκαμε λιγότερο από ένα Σαββατοκύριακο για να παρακολουθήσουμε και τα δέκα επεισόδια. Για ακόμα μία φορά, η Emily επέστρεψε με ξεχωριστές ιστορίες, ερωτικά μπερδέματα και φυσικά με μοναδικά και εντυπωσιακά σύνολα, τα οποία δεν μας άφηναν να πάρουμε τα μάτια μας από πάνω μας, ενώ παράλληλα αποτέλεσαν και έμπνευση για τις επόμενες εμφανίσεις μας. 

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και γνωρίστε τα fashionable outfits των πρωταγωνιστών που ξεχωρίσαμε!

1. Metallic touch 

Τα κομψά πλεκτά είναι όντως ένα παριζιάνικο staple, αλλά η Emily κατάφερε να ανατρέψει τους κανόνες συνδυάζοντας το με μία  μεταλλική ιριδίζουσα skirt και πράσινες μπότες μέχρι το γόνοτας από το brand Maison Skorpios. Το συγκεκριμένο look είναι η καλύτερη επιλογή όταν επιθυμείτε να κάνετε styling a lá Emily. Το πολύχρωμο knit που επέλεξε η πρωταγωνίστρια ήταν του οίκου Essentiel Antwerp ενώ η φούστα του αγαπημένου σχεδιαστή Dundas. Για να ολοκληρώσει την εμφάνισή της επέλεξε την τσάντα Petite Malle της Louis Vuitton


2. Iconic Camille 

Δύο πράγματα έγιναν ξεκάθαρα για τον χαρακτήρα τηςCamille στην 3η σεζόν. Πρώτον, ότι δεν είναι πραγματικά καλή φίλη και δεύτερον; Η σχέση της με την μόδας είναι άψογη. Το στιλ της βασίζεται στον συνδυασμό των γαλλικών αρχών της μόδας με τα μοντέρνα στοιχεία που κυριαρχούν. Οι εμφανίσεις της τα είχαν όλα από oversized Jacquemus σακάκια και εντυπωσιακά αξεσουάρ αλλά αυτό που μαγνήτισε τα βλέμματα ήταν το λευκό tweed co-ord του Schiaparelli. Ήταν η επιτομή της κομψότητας. 


3. Chicness overload 

Αν θέλετε να μιλήσουμε για Γαλλική φινέτσα, τότε θα πρέπει να παρατηρήσετε προσεκτικά ένα προς ένα τα σύνολα της Sylvie, της επικεφαλής της του Savoir Agency. Σαν χαρακτήρας επιθυμεί να παίρνει ρίσκα τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική της ζωή κι αυτό γίνεται ξεκάθαρο και μέσα από τα looks της. Τα εντυπωσιακά φορέματα και κοστούμια είναι σίγουρα το δυνατό της σημείο, αλλά εμείς λατρέψαμε το πόσο fashionable μπορεί να γίνει ένα minimal, tailored outfit. Το πορτοκαλί πουκάμισο μαζί με την λευκή παντελόνια Maison Alaïa, μας έκανε να θέλουμε να υιοθετήσουμε αυτό στο στιλ στην καθημερινότητά μας, από σήμερα κιόλας. 


4. Mixed prints 

Η αναποφασιστικότητα είναι αυτή που κυριεύει την Emily σε μεγάλο βαθμό σ' αυτόν τον κύκλο. Παρόλα αυτά τα πολύχρωμα και «παιχνιδάρικα» κομμάτια που επιλέγει την βοηθούν να το ξεπεράσει, Η αλήθεια είναι πως μας έχει αποδείξει από την πρώτη στιγμή, το ταλέντο στο print on print. Το παστέλ σακάκι Mira Mikati ταίριαξε καταπληκτικά με την μαρινιέρα και το γαλάζιο ψηλόμεσο παντελόνι της.


5. Τhe zebra jacket 

Μία από τις πιο fashionable στιγμές της τρίτης σεζόν. Όπως έχει αποκαλύψει και η ίδια η πρωταγωνίστρια, LIlly Collins, το zebra jacket των Dolce & Gabbana ήταν από τα αγαπημένα της. H Emily το συνδύασε με ένα ζευγάρι από εντυπωσιακές πλατφόρμες Louboutin και μαύρο shorts. 


6. Lovely Lavender

Κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης με το Maison Lavaux και τη McLaren, η Emily φοράει ένα mini dress Giuseppedi Morabito με ένα ογκώδες σακάκι λεβάντας για να καλωσορίσει τους καλεσμένους στο πάρτι. H στιλίστρια της σειράς Marylin Fitoussi δήλωσε πως το φόρεμα υπήρχε την 1η σεζόν, αλλά δεν μπορούσε ποτέ να βρει τα κατάλληλα κομμάτια για να το συνδυάσει μέχρι που εμφανίστηκε το πανέμορφο ογκώδες μοβ σακάκι από τη συνεργασία της Iris Apfel με την H&M