fbpixel

Search icon
Search
Emily in Paris: Ποια είναι η Ελληνίδα που θα παρακολουθήσουμε στην 3η σεζόν της σειράς;
#GREEKSDOITBETTER

Emily in Paris: Ποια είναι η Ελληνίδα που θα παρακολουθήσουμε στην 3η σεζόν της σειράς;

Η ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός Melia Kreiling ήταν η cover star του GLOW Δεκεμβρίου-Ιανουαρίου 2020


Βρισκόμαστε εν αναμονή της 3ης σεζόν της δημοφιλούς σειράς Emily in Paris, και τα νέα που θέλουν την ελληνικής καταγωγής ηθοποιό Melia Kreiling να εντάσσεται στο cast του show του Netflix μας γέμισαν με χαρά. Η Melia έχει υπάρχει cover girl του GLOW Δεκεμβρίου-Ιανουαρίου 2020, μιλώντας για τη ζωή της στο εξωτερικό, την ελληνική της καταγωγή αλλά και τη μέχρι τώρα πορεία της στο Hollywood. 

Εμείς ποντάραμε στο άστρο της πριν από περίπου δύο χρόνια όταν εκείνη πρωταγωνιστούσε στο πλευρό της Kim Catrall στη σειρά Filthy Rich, και φέτος η ίδια κερδίζει το στοίχημα, λαμβάνοντας μέρος σε ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα sitcomes παγκοσμίως αυτήν τη στιγμή.  
cover-su27y.jpg
Από τη φωτογράφηση για το GLOW Δεκεμβρίου-Ιανουαρίου 2020 | Φόρεμα από κεντημένη μεταξωτή οργάντζα Dries Van Noten, Grigio | Φωτογραφία: Νικόλ Μπαρτζώκα 

Στα 30 της, η ελληνικής καταγωγής καλλονή έχει κατακτήσει μεγάλο μέρος του ονείρου της. Ζει μόνιμα στο Los Angeles, λατρεύει να κάνει μεγάλες ή μικρές οδικές διαδρομές στην Καλιφόρνια, «εκεί που η ματιά μπορεί απλά να περιπλανηθεί απρόσκοπτα σε μίλια λόφων, ερήμων, βουνών και θάλασσας». Εξηγεί πως δεν επισκέπτεται την Ελλάδα όσο συχνά θα ήθελε, λόγω υποχρεώσεων, ότι της λείπει η οικογένειά της και η ευκολία να εμφανίζεται στην πόρτα τους χωρίς προειδοποίηση - «ο ελληνικός αυθορμητισμός, αυτό που δεν έχουν άλλοι πολιτισμοί», είχε δηλώσει στο GLOW.

Η Melia είναι μισή Ελληνίδα και μισή Αμερικανίδα -κόρη του Αμερικανού Randall Arthur Kreiling και της Ελληνίδας δημοσιογράφου Κάτιας Δημοπούλου. Πέρασε τα παιδικά της χρόνια στην Αθήνα και μετέπειτα συνέχισε τις σπουδές της στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Λονδίνο, όπου και ολοκλήρωσε τη σχολή της υποκριτικής. Λίγο αργότερα, συμμετείχε σε μεγάλες παραγωγές του εξωτερικού όπως μεταξύ άλλων Οι Βοργίες, Guardians of the Galaxy, The Last Tycoon, Tyrant και το Filthy Rich, που προείπαμε. 

Τη φετινή χρονιά, πρωταγωνιστεί στη σειρά Mammals στο πλευρό του James Corden, ενώ αναμένουμε τη μεγάλη της guest εμφάνιση στη νέα σεζόν της Emily in Paris! Ο ρόλος που πρόκειται να τη δούμε είναι αυτός της καλλιτέχνιδας, Sofia Sideris, η οποία θα βρεθεί στην Πόλη του Φωτός με αφορμή τη συνεργασία της με την Camille. 

extra1.jpg
Από τη φωτογράφηση για το GLOW Δεκεμβρίου-Ιανουαρίου 2020 | Φόρεμα κεντημένο με παγιέτες, Alice McCall, NoMa Concept Store Κρεμαστά σκουλαρίκια με ζιργκόν, Bejewel by Thalia Exarchou | Φωτογραφία: Νικόλ Μπαρτζώκα

Η συγκεκριμένη σειρά έχει τραβήξει το ενδιαφέρον των fashion lovers, γι' αυτό κι εμείς θυμόμαστε τι μας είχε πει η Melia για τη σχέση της με τη μόδα. «Δεν βρίσκεται ψηλά στην every day ατζέντα μου, καθώς επιμελούμαι περισσότερο το στιλ μου με αφορμή κάποιο προσωπικό ραντεβού ή επαγγελματική της υποχρέωση, ωστόσο ο καθημερινός μου ενδυματολογικός κώδικας περιγράφεται με 2-3 λέξεις: τζιν και μπλούζα, ίσως κι ένα εύκολο φόρεμα»!

Θέτοντας από νεαρή ηλικία την καριέρα σε πρώτο πλάνο, η ίδια έδειξε σίγουρη για τα επαγγελματικά της βήματα από νωρίς, ενώ απολαμβάνει κάθε στιγμή της επιτυχίας της. Κι αν τα όνειρα αλλάζουν μορφή με τα χρόνια, όπως είχε εξομολογηθεί στη δημοσιογράφο Σόνια Ταλαντινού το όνειρο μιας οικογένειας έχει αρχίσει να πρωταγωνιστεί πλέον στις σκέψεις της. «Νομίζω ότι κάθε στάδιο της καριέρας έχει απίστευτες ευκαιρίες για προσωπική ανάπτυξη. Στην αρχή, ήμουν γεμάτη ενθουσιασμό κι αυτό ήταν αρκετό. Τώρα, δουλεύω με περισσότερη εμπιστοσύνη στις επιλογές μου, δε χρειάζεται να πω πια “ναι” σε όλα, μπορώ να κατευθύνω την καριέρα μου με πιο συνειδητό τρόπο. Και νομίζω ότι τα όνειρά μας αλλάζουν από καιρό σε καιρό για να εξυπηρετήσουν την ανάπτυξή μας. Τα δικά μου σήμερα περιλαμβάνουν την οικογένεια, κάτι που πριν από έναν χρόνο δεν είχα καν σκεφτεί».