fbpixel

Search icon
Search
Emily in Paris: Τι αλλάζει στο ενδυματολογικό κομμάτι της 3ης σεζόν της σειράς
ARTS & CULTURE

Emily in Paris: Τι αλλάζει στο ενδυματολογικό κομμάτι της 3ης σεζόν της σειράς

Όλα όσα αποκάλυψαν οι συμπρωταγωνιστές της Lily Collins για τη season 3 που κάνει πρεμιέρα σήμερα


Πρόκειται για τη σειρά που τα τελευταία χρόνια φιγουράρει στις πιο κορυφαίες στην πλατφόρμα του Netflix. Το "Emily in Paris" κατάφερε να κάνει πολλούς από εμάς να ταυτιστούμε και να «κολλήσουμε» και με τις δύο σεζόν που έχουν παιχτεί έως τώρα στην πολυσύχναστη streaming platform, συγκεντρώνοντας εκατομμύρια fans ανά τον κόσμο που δε βλέπουν την ώρα να την απολαύσουν ξανά στις οθόνες τους - ανανεωμένη αυτήν τη φορά.

Και είναι γεγονός: Η 3η σεζόν της αγαπημένης σειράς είναι πιο κοντά από ποτέ, καθώς σήμερα είναι η μεγάλη πρεμιέρα για την οποία δε βλέπαμε την ώρα. Να αναφέρουμε στο σημείο αυτό, πως η σειρά έχει σκηνοθετηθεί από τον διάσημο Darren Bennett Star, στον οποίο οφείλουμε τις επιτυχίες Sex and the City, Beverly Hills 90210 και Melrose Place. 

Οι περιπέτειες της Emily Cooper στην Πόλη του Φωτός συνεχίζονται!

Τι καινούριο, όμως, φέρνει η νέα σεζόν και ποιες οι αλλαγές που πρόκειται να δούμε στα επεισόδια αυτού του κύκλου σε ό,τι αφορά στο στιλ; Δεν ξεχνάμε, άλλωστε, πως το Emily in Paris έχει γίνει γνωστό παγκοσμίως για το στιλ των πρωταγωνιστών του, τα υπέροχα looks και τον παριζιάνικο αέρα του. Παρακάτω, καταγράψαμε όλα όσα θα δούμε από σήμερα στην πλατφόρμα του Netflix, αλλά και ποιες αποκαλύψεις έχουν γίνει μέχρι στιγμής σχετικά με τα νέα δεδομένα.

ca385d790a7752dc47021b469bfc7db1-750x500.png


Ο Lucien Laviscount, ο Alfie της σειράς, μίλησε στο Page Six για τη νέα σεζόν και αποκάλυψε πως η επερχόμενη season 3 θα είναι «μεγαλύτερη, καλύτερη και εντονότερη από την προηγούμενη». Μάλιστα, αναφέρθηκε και στα looks της Emily, λέγοντας συγκεκριμένα: «Έβλεπα τη Lily να έρχεται στο σετ και μου κοβόταν η ανάσα για μερικά δευτερόλεπτα», δηλώνοντας εντυπωσιασμένος με τα λεγόμενά του για το στιλ της πρωταγωνίστριας, με τα funky looks, τα έντονα prints, τα ιδιαίτερα αξεσουάρ και -κυρίως- την έντονη προσωπικότητά της και το λαμπερό της χαμόγελο.

Με τη σειρά του, ο Antoine (a.k.a. William Abadie), αποκάλυψε πως η ενδυματολόγος της σειράς, Marylin Fitoussi, είχε σκοπό να δώσει χώρο σε νέους fashion designers σε αυτήν τη σεζόν, ενώ μεγάλη θα ήταν η βάση που θα έδινε σε vintage κομμάτια από second hand καταστήματα. Η δήλωση αυτή αφορά τόσο στην ίδια την πρωταγωνίστρια όσο και τους υπόλοιπους ηθοποιούς.

lipsis-4fuHI.jpg


Πιο αναλυτικά, ο Abadie είπε: «Όλοι περάσαμε αρκετό χρόνο στα καμαρίνια και η Fitoussi ήθελε να αναδείξει νέους σχεδιαστές στην 3η σεζόν της σειράς. Είναι σημάδι των καιρών να "αναμειγνύεις" μεγάλους fashion designers με νέους, vintage κομμάτια και ρούχα από thrift-stores. Βοηθάει στην αναβάθμιση της σειράς και φέρνει τη διαφορετικότητα στο τραπέζι».

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως όσο τα χρόνια περνούν και η μόδα εξελίσσεται ολοένα και περισσότερος κόσμος στρέφεται σε τέτοιου είδους ρούχα, τόσο για λόγους ηθικής όσο και για το αισθητικό κομμάτι και τις τάσεις. Πλέον, σπάνια ανακαλύπτει κανείς στην αγορά κομμάτια μοναδικά, όπως αυτά που σχεδιάζονταν στο παρελθόν, ιδίως αν αναλογιστούμε την επικράτηση των fast fashion αλυσίδων.

emily-in-paris-113022-1-166a45333c2a4ddbb1f579e92c095724.jpg


«Οι ενδυματολογικές επιλογές της Fitoussi βοήθησαν στη διαμόρφωση των χαρακτήρων περισσότερο από οτιδήποτε. Απλώς αντιλαμβάνεται κάθε χαρακτήρα και ξέρει πως να τον φέρει στη ζωή μέσω της γκαρνταρόμπας. Όλοι είναι τόσο διαφορετικοί μεταξύ τους»
, είπε ο Samuel Arnold και ολοκλήρωσε τη συνέντευξη, δίνοντας ακόμη μια πληροφορία σχετικά με τις ιδέες τής Fitoussi.

Info: Η 3η σεζόν του Emily in Paris κάνει πρεμιέρα σήμερα στο Netflix. Stay tuned!