fbpixel

Search icon
Search
WELLNESS

Elixir Gym Network: To success story μιας από τις πιο δραστήριες ομάδες νέων επιχειρηματιών της πόλης

Μια δυνατή ομάδα που επένδυσε στην εμπειρία του fitness απαντάει σε 6+1 ερωτήσεις μας


Elixir Gym Network: To success story μιας από τις πιο δραστήριες ομάδες νέων επιχειρηματιών της πόλης

Σε μια εποχή με τόσες ιδιαιτερότητες σε επίπεδο κοινωνίας και οικονομίας, δεν είναι καθόλου εύκολο να μιλάμε για επιχειρηματικά success story. Συμφωνείτε; Όταν όμως ψάχνεις και βρίσκεις ομάδες νέων ανθρώπων της πόλης που έχουν να σου διηγηθούν όνειρα ζωής, ή ακόμη και να σου μιλήσουν για το πως η καλύτερή τους «αποτυχία» τούς οδήγησε στις πιο πετυχημένες τους προσπάθειες, είναι πολύ ωραίο. Ειδικά όταν αυτές αφορούν στο κεφάλαιο-γυμναστική που είναι ανεξάντλητο. Αλλά σίγουρα ενδιαφέρον, και σίγουρα πολύ θετικό για τις ζωές μας. 

Για ορισμένους είναι αναπόσπαστο κομμάτι. Δε ζουν χωρίς αυτή! Για κάποιους άλλους πάλι είναι πολυτέλεια, διέξοδος, εκτόνωση, περιστασιακή ρουτίνα, ευχαρίστηση, αλλά και… καταπίεση. Και εξίσου ενδιαφέρον είναι πως όλα αυτά επηρεάζουν και επηρεάζονται από τους νόμους της αγοράς στην οποία κινούνται οι επιχειρηματίες. Τα στοιχήματα είναι πολλά: συνέπεια, υποδομές, εξέλιξη, εμπειρία, ανταγωνισμός. Το Elixir Gym Network είναι ένα τέτοιο «οικοσύστημα». Και πέρα από το brand name είναι μια ομάδα νέων ανθρώπων που επένδυσαν σε έναν κοινό στόχο: Στο να χτίσουν μια ολιστική εμπειρία. Ένα «οικοδόμημα» με ξεκάθαρη τοποθέτηση.

mg-2717.jpg

mg-2671.jpg

Ο Χρήστος, η Κωνσταντίνα, ο Σίμος, η Κυριακή, ο Μάκης, ο Απόστολος, o Στέφανος, η Βασιλική και η Μαρία μας ξενάγησαν στα γυμναστήρια τους, και μας εξήγησαν πώς βιώνουν την συμμετοχή τους σε αυτήν την ομάδα, και τι σημαίνει τελικά να έχεις έναν κοινό στόχο. Και πράγματι είχε πολύ ενδιαφέρον. Για πάρτε μια ιδέα:

Χρήστος Χατζηγιαννίδης, 35 ετών

Γυμναστήριο: Elixir Gym Network, Κρυστάλλη 3, Μετέωρα. 

1. Το μεγαλύτερο στοίχημα για ένα γυμναστήριο…. Νομίζω είναι το να διατηρήσει την ποιότητα και τον ενθουσιασμό, γενικά την εικόνα που είχε από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε. Πρέπει να είσαι πάντα ειλικρινής σε όσα προσφέρεις ή υπόσχεσαι στους ανθρώπους που εμπιστεύονται εσένα και τον χώρο σου. 

2. Η πιο «εναλλακτική» γυμναστική και οι τάσεις σήμερα… Η γυμναστική έχει πλέον «ανοίξει» πάρα πολύ, τόσο σε είδη προπόνησης όσο και σε ανθρώπους που την εφαρμόζουν ή την επιδεικνύουν, σε βαθμό που πλέον θεωρώ ως πιο εναλλακτικό τον παραδοσιακό τρόπο προπόνησης, αυτόν δηλαδή που βασίζεται σε προπονητικές αρχές, με ανάλογη προσαρμογή κι εφαρμογή στον καθένα. Παράλληλα, δείχνουν να αποβάλλονται κάποια λανθασμένα στερεότυπα του παρελθόντος. Όσο για τις τάσεις, τα τελευταία χρόνια έχουν σχεδόν κυριαρχήσει οι ασκήσεις με ελεύθερα βάρη, σχετικά μεγάλες εντάσεις και γενικότερα η πιο «αθλητική» και λειτουργική προπόνηση. Στο μέλλον πιστεύω πως θα υπάρχει ακόμα μεγαλύτερη ζήτηση για εξατομίκευση και στοχευμένη αθλητική προπόνηση.

3. Το Elixir στη συνείδησή μου... Η εικόνα που είχα πριν γίνω κομμάτι του ήταν συνυφασμένη με την ποιότητα, τον χαρακτήρα και την ουσία της γυμναστικής, πράγματα που δυστυχώς έχουν συρρικνωθεί ή τείνουν να χαθούν εντελώς. Με αυτές τις συνθήκες έγινε ακόμα πιο ελκυστική η ιδέα του να είσαι ενεργό μέλος σε ένα τέτοιο οικοδόμημα και να συμμετέχεις στο να ξεχωρίσει ακόμα περισσότερο.

4. Είμαστε «πρωτοπόροι»… Πέραν των απτών υπηρεσιών προσφέρουμε και κάτι που δε φαίνεται άμεσα άλλα μένει στο τέλος της ημέρας, θέλουμε και προσπαθούμε να είμαστε κοντά στον κόσμο τόσο στο γυμναστικό όσο και στο ανθρώπινο κομμάτι. 

5. Απολαμβάνω... Το ότι συνεργάζομαι άμεσα με ανθρώπους που εμπιστεύομαι πρωτίστως σε προσωπικό επίπεδο, ενώ παράλληλα έχουμε τα ίδια επαγγελματικά πιστεύω και στόχους. 

6. 3 λόγοι που θα σου πρότεινα να έρθεις στο Elixir... Να δοκιμάσεις κάτι εντελώς καινούριο σαν εμπειρία, να βελτιώσεις υγεία και την ποιότητα ζωής σου, να γνωρίσεις ένα κομμάτι του εαυτού του που πιθανόν αγνοούσες. 

7. Κίνηση ματ για εμάς... μπορεί να χαρακτηριστεί το στήσιμο του γυμναστηρίου αυτό καθ'αυτό, αφού η εικόνα που μας δίνει ο κόσμος είναι ότι υπήρχε χώρος και ανάγκη για ένα τέτοιο μέρος στην περιοχή  και η επιλογή των σωστών συνεργατών.

Ταυροπούλου Κωνσταντίνα, 29 χρόνων

Γυμναστήριο: Elixir Gym Network, Καρακάση 14, Μαρτίου. 

1. Το μεγαλύτερο στοίχημα για ένα γυμναστήριο… Είναι η διάρκεια του στον χρόνο και να είναι ποιοτικό προς τον κόσμο. Για να καταφέρεις να είσαι ανταγωνιστικός,αποτελεσματικός ευέλικτος και να προσφέρεις ένα άριστο περιβάλλον πρέπει να είσαι αυθεντικός και τίμιος προς τον ασκούμενο και να υπάρχει εξέλιξη προσωπική κι επαγγελματική. 

2. Η πιο «εναλλακτική» γυμναστική και οι τάσεις σήμερα... Δε μπορώ να το πω εναλλακτικός τρόπος εκγύμνασης, αλλά η πρακτική της yoga προσφέρει σωματική αλλά και ψυχική υγεία! Και ειδικά στις μέρες μας είναι ένας τρόπος εκγύμνασης που όλο και περισσότεροι άνθρωποι το προτιμούν. Από την άλλη, το πιο δημοφιλές πρόγραμμα που παρατηρώ να έχει απήχηση, είναι η μέθοδος του Pilates και κυρίως του Studio Pilates με όλο τον σχετικό εξοπλισμό. Όσον αφορά στις τάσεις θεωρώ πως 
τα ολιστικά προγράμματα όπως το "Pilates Yoga Stretch", είναι αυτά που κερδίζουν έδαφος!

3. Το Elixir στη συνείδησή μου.. Είναι το σπίτι μου. Έχω μπει σε μια ομάδα που μου ταιριάζει ο τρόπος λειτουργία της και με έχει βελτιώσει και σε όλα τα επίπεδα. Γενικά, έχω αν θες, «εθιστεί» με τo Elixir. Με αυτό που είμαστε, με αυτό που έχουμε χτίσει.

4. Είμαστε «πρωτοπόροι»... Εκτιμώ ότι η πρωτοποριακή υπηρεσία μας είναι τo VIRTUAGYM, η εφαρμογή που παρέχουμε στους πελάτες για να έχουν άμεση επαφή με το γυμναστήριο. Είναι ένα πολυεργαλείο που βελτιώνει την εξυπηρέτηση και την προπόνηση.

5. Απολαμβάνω... το ότι κάνω αυτό που αγαπώ με ανθρώπους που με εμπνέουν και θαυμάζω!

6. 3 λόγοι που θα σου πρότεινα να έρθεις στο Elixir... Για να ξεκινήσεις τη γυμναστική! Τόσο απλά! Για να δεις αυτή τη σωματική και ψυχική βελτίωση που βλέπει ένας άνθρωπος που γυμνάζεται. Και τρίτον: Για να προνοήσεις. Κοινώς, να μη χρειαστεί να αναγκαστείς για οποιονδήποτε λόγο που μπορεί να αφορά την υγεία σου.

7. Κίνηση ματ για εμάς… Είναι ότι είμαστε αυθεντικοί τίμιοι και κυρίως είμαστε ΟΜΑΔΑ!

mg-2677.jpg

Σίμος Πέτσης 30 ετών

Γυμναστήριο: Elixir Gym Network, Λασκαράτου 15. 

1. Το μεγαλύτερο στοίχημα για ένα γυμναστήριο… Θεωρώ πως είναι η δουλειά και η ομαδικότητα για έναν κοινό στόχο.

2. Η πιο «εναλλακτική» γυμναστική και οι τάσεις σήμερα… Όλο αυτό εξαρτάται από το τι θεωρεί ο καθένας μας ως «εναλλακτικό». Για παράδειγμα, εάν κάποιος συνήθισε να γυμνάζεται με έναν διάδρομο, λίγα όργανα ή βάρη, εναλλακτικό θα μπορούσε να θεωρηθεί ένα ολιστικό πρόγραμμα όπως η Yoga ή η μέθοδος Pilates. Από την άλλη, θεωρώ πως αφήνουμε πίσω μας την μονοδιάστατη προπόνηση. Λαμβάνοντας υπόψη, πως στο διαδίκτυο υπάρχουν πολλές αναζητήσεις για εύκολο και γρήγορο αδυνάτισμα θεωρώ πως θα κερδίσουν έδαφος οι μορφές προπόνησης που περιλαμβάνουν 3 παράγοντες φυσικής κατάστασης, αεροβική, ενδυνάμωση, διάταση.

3. Το Elixir στη συνείδησή μου... Είναι το περιβάλλον που μου έμαθε πολλά, με βοήθησε να εξελιχθώ και εκπληρώνει πολλές από τις προσδοκίες μου. Θεωρώ πως είναι η καλύτερη επιλογή που έχω κάνει στην επαγγελματική μου σταδιοδρομία.

4. Είμαστε «πρωτοπόροι»... Θεωρώ πως τα Pilates Studio είναι μια πρωτοποριακή υπηρεσία που δίνει στον κόσμο μας τη δυνατότητα να γυμναστεί σε μικρά τμήματα 6 - 8 ατόμων. Να ενισχύσει και να σταθεροποιήσει το κέντρο του, να δυναμώσει μικρούς και μεγάλους μύες, δίνοντας παράλληλα έμφαση στη σωστή αναπνοή.

5. Απολαμβάνω… Αυτό το αίσθημα του να προσφέρεις στην κοινωνία μια υπηρεσία, πόσο μάλλον μια υπηρεσία του «προλαμβάνειν». Προλαμβάνεις τις όποιες αρνητικές συνέπειες για το σώμα, καταπολεμάς το καθισιό, την αδράνεια. Την αποχή. “Sitting is the New smoking”. Έτσι δε λένε;

6. 3 λόγοι που θα σου πρότεινα να έρθεις στο Elixir ... Ποιοτική υπηρεσία, φιλικό περιβάλλον, καθαριότητα.

7. Κίνηση ματ για εμάς... Η επιλογή κατάλληλων συναδέλφων. Καλός χαρακτήρας, ικανότητες και όρεξη για περισσότερη γνώση. Καλός σχεδιασμός από το κεντρικό managment. Πολλές ώρες δουλειάς που αφιερώνουμε για το κάτι παραπάνω. Υπομονή και στήριξη στα δύσκολα.

Ματάκια Κυριακή, 33 χρόνων

Γυμναστήριο: Elixir Gym Network, Λασκαράτου 15. 

1. Το μεγαλύτερο στοίχημα για ένα γυμναστήριο... Είναι να έχει πιστούς και ευχαριστημένους ασκούμενους και διάρκεια στο χρόνο. Το να καταφέρνεις να είσαι ανταγωνιστικός, με ομαδική εργασία, να επενδύεις σε ανθρώπινο δυναμικό με γνώσεις και όρεξη για δουλειά, και να έχεις διάθεση για εξέλιξη και ανανέωση των υποδομών σου.  

2. Η πιο «εναλλακτική» γυμναστική και οι τάσεις σήμερα… Ο πιο εναλλακτικός τρόπος εκγύμνασης είναι το Pilates, ενώ σίγουρα η χρονιά που έρχεται θα είναι μια χρονιά όπου θα κυριαρχήσουν ακόμη περισσότερο μορφές ασκήσεων που δουλεύουν συνολικά σώμα και μυαλό, όπως το Pilates και η Yoga. 

3. Το Elixir στη συνείδησή μου… Είναι η αγάπη για την άσκηση, ο σεβασμός προς τους ασκούμενους και η εξαιρετική εξυπηρέτησή τους.

4. Είμαστε «πρωτοπόροι»… σε επίπεδο σύνδεσης και επαφής με τον πελάτη. Προσφέρουμε μια από τις πιο πρωτοποριακές εφαρμογές-«εργαλεία» το VIRTUAGYM.

5. Απολαμβάνω... το ότι είμαι σε ένα περιβάλλον που χαίρομαι να δουλεύω. Ένα περιβάλλον, μέσα στο οποίο μαθαίνω και εξελίσσομαι τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επιχειρηματικό επίπεδο.

6. 3 λόγοι που θα σου πρότεινα να έρθεις στο Elixir... Η εξαιρετική εξυπηρέτησή μας, οι ενημερωμένοι γυμναστές με διάθεση για εξέλιξη, η θετική διάθεση και όρεξη για αυτό που κάνουμε.

7. Η κίνηση ματ για εμάς... Η ομαδική εργασία, η καλή επικοινωνία και η σωστή κατανομή ρόλων.

mg-2693.jpg

Απόστολος Μαυρονάνος, 33 χρονών

Γυμναστήριο: Elixir Gym Network, Λασκαράτου 15.

1. Το μεγαλύτερο στοίχημα για ένα γυμναστήριο… Είναι να μπορέσει να δώσει αυτό που υπόσχεται και να κρατήσει την κουλτούρα του ακέραια. Με την ενημέρωση και την επικοινωνία που έχουμε στην ομάδα μας και με την επαφή με τους πελάτες μας.

2. Η πιο «εναλλακτική» γυμναστική και οι τάσεις σήμερα… Θα σου έλεγα πως δεν υπάρχει εναλλακτικός τρόπος εκγύμνασης. Η γυμναστική εξελίσσεται όπως τα πάντα στο σύμπαν, και ο καλύτερος τρόπος είναι η προσαρμογή των αναγκών πάνω στους στόχους και τα θέλω του κάθε ανθρώπου. Όσο για τις τάσεις, εκτιμώ πως πια αφήνουμε πίσω μας τα μαθήματα τύπου αερόμπικ και step και πως πλέον κερδίζουν έδαφος μαθήματα ολιστικής άσκησης όπως το Pilates Yoga Stretch.

3. Το Elixir στη συνείδηση μου... Είναι η μέγιστη προσπάθεια που γίνεται μέσα από την ομάδα αυτή, για να κρατήσουμε την υπόσχεση που δίνουμε στον κόσμο που μας επιλέγει. “Amazing service for amazing people”.

4. Είμαστε «πρωτοπόροι»... Σε επίπεδο οργάνωσης-επικοινωνίας. Πάρτε για παράδειγμα την εφαρμογή VIRTUAGYM.

5. Απολαμβάνω... Την ανάπτυξή μας, που μεταφράζεται σε ηθικές αλλά και καλύτερες οικονομικές απολαβές.

6. 3 λόγοι που θα σου πρότεινα να έρθεις στο Elixir… Θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε τις ανάγκες σου μέσω της κουλτούρας μας. Ήμαστε καθαροί κι έχουμε πολλές επιλογές.

7. Κίνηση μας για εμάς...  Είμαστε ομάδα και έχουμε όλοι έναν στόχο χωρίς να βάζουμε τα εγώ μας πάνω από αυτό.

mg-0521.jpg

Κούττης Στέφανος, 41 ετών

Γυμναστήριο: Elixir Gym Network, Ρόδος

1. Το μεγαλύτερο στοίχημα για ένα γυμναστήριο…Η σωματική άσκηση όταν γίνεται τακτικά με τον σωστό τρόπο μπορούν να μας προσφέρουν μακροζωία με υγεία και καλύτερη ποιότητα ζωής Αν κατορθώσουμε με την ποιότητα της δουλειάς μας να προσελκύσουμε όλο και περισσότερο κόσμο ο οποίος θα κάνει την άσκηση τρόπο ζωής τότε είμαστε στη σωστή κατεύθυνση.

2. Η πιο «εναλλακτική» γυμναστική και οι τάσεις σήμερα…Όλο και περισσότερες καινούργιες μόδες δημιουργούνται όσον αφορά την εναλλακτική γυμναστική .Η νέα τάση θέλει την μίξη παραδοσιακών τρόπων γυμναστικής με νέες μεθόδους, το οποίο δεν είναι καθόλου κακό αρκεί βέβαια αυτό να στηρίζεται σε προπονητικές αρχές και να εφαρμόζεται από επαγγελματίες με τις ανάλογες γνώσεις.

3. Το Elixir στη συνείδηση μου... Όραμα, όνειρα,στόχοι!

4. Είμαστε «πρωτοπόροι»... Γιατί δεν επαναπαυόμαστε αλλά συνεχώς προσπαθούμε να παρέχουμε όσο το δυνατόν ποιοτικότερες υπηρεσίες.

5. Απολαμβάνω.. Την αγάπη και την εμπιστοσύνη του κόσμου που πετυχαίνει τους στόχους του και βελτιώνει τον τρόπο ζωής του και την καθημερινότητα του.

6.3 λόγοι που θα σου πρότεινα να έρθεις στο Elixir… Βελτίωση της αυτοπεποίθησης και της ποιότητας ζωής. Γιατί η γυμναστική μπορεί να γίνει ευχάριστο κομμάτι της ημέρας μας και όχι βαρετή ρουτίνα.Γιατί θα πετύχεις τη διατήρηση και ελάττωση του σωματικού βάρους σου μέσω των εξειδικευμένων προγραμμάτων μας!

7. Κίνηση μας για εμάς... Κοινός στόχος ,εξειδίκευση ,συνεχής ενημέρωση και εκπαίδευση.

69811531-2383753648565526-7419500164970184704-n.jpg

Αθανασιάδης Μάκης, 34 ετών

Γυμναστήριο ELIXIR, Κρυστάλλη 3, Μετέωρα.

1. Το μεγαλύτερο στοίχημα για ένα γυμναστήριο … Θα σου πω πως ο σύγχρονος τρόπος ζωής δυστυχώς οδηγεί σε μυοσκελετικά, παθολογικά και καρδιαγγειακά προβλήματα, άρα η προσέλκυση κόσμου στο γυμναστήριο γίνεται για την πρόληψη και την αντιμετώπιση τέτοιων καταστάσεων είναι το ζητούμενο και στοίχημα. Η ατομική μας κατάρτιση, η ανάθεση των ρόλων και ο συντονισμός με τους συναδέλφους συντελεί στο να είμαστε συνεπείς στον ρόλο μας.

2. Η πιο «εναλλακτική» γυμναστική και οι τάσεις σήμερα... Οι outdoor δραστηριότητες κερδίζουν ολοένα και περισσότερο έδαφος εκεί όπου το δίκτυο ELIXIR πρωτοπορεί εδώ και χρόνια. Σχετικά με τις τάσεις  δε μπορώ να ισχυριστώ ότι αναδεικνύεται κάτι πρωτοποριακό και ελκυστικό, παρόλα αυτά, εμείς  φροντίζουμε να τελειοποιούμε και να εξελίσσουμε τις δραστηριότητες του fitness.

3. Το Elixir στη συνείδηση μου… Το μότο μας είναι η ιδανική απάντηση: "Amazing service for amazing people". Βρίσκομαι στον χώρο του fitness και ειδικότερα στην ομάδα του ELIXIR ακριβώς γιατί ο σκοπός μας είναι η εξυπηρέτηση του ασκούμενου με τρόπο που να καλύπτει τους στόχους, τις δυνατότητες και τις απαιτήσεις του. 

4. Είμαστε «πρωτοπόροι»...  Πρωτοποριακή είναι η εφαρμογή VIRTUAGYM, που διαθέτουμε δωρεάν στους ασκούμενους μας. Κυριολεκτικά ένα πολύτιμο εργαλείο τόσο για τον γυμναστή όσο και για τον ασκούμενο.

5. Απολαμβάνω... Την καθημερινή επικοινωνία με τον κόσμο και τους συναδέλφους, και φυσικά το γεγονός ότι θεωρώ τη δουλειά μου ως την καλύτερη του κόσμου έχοντας την τύχη να την εξασκώ επαγγελματικά.

6. 3 λόγοι που θα σου πρότεινα να έρθεις στο Elixir... Κοντά μας θα ανακαλύψεις ότι το γυμναστήριο και η άσκηση δεν είναι αγγαρεία. Γιατί εδώ υπάρχει ποικιλία δραστηριοτήτων και ευρύ ωράριο λειτουργίας ώστε να ενσωματώσεις το είδος και τον χρόνο της άσκησης στην καθημερινότητα σου, και επίσης γιατί οι γυμναστές μας είναι στη διάθεσή σου για να ανακαλύψετε μαζί τα παραπάνω και να σε κατευθύνουν μεθοδικά και με ασφάλεια.

7. Η κίνηση μας για εμάς... T.E.A.M: “T.ogether E.veryone A.chieves M.ore”. Αυτό τα απαντάει όλα στο τι είναι «ματ» κίνηση για εμάς. Το ίδιο επίπεδο παροχών σε κάθε γυμναστήριο και studio, η ταυτόχρονη και συνεχής κατάρτιση μας, η ομοιόμορφη ένδυση, η τακτική επικοινωνία μεταξύ μας όπου χαράσσονται στρατηγικές επικοινωνίας και μάρκετινγκ, συμβάλλει στην ευχαρίστηση και ικανοποίηση των ασκουμένων που μας προτιμάνε.

Φραντζανά Βασιλική, 27 ετών

Γυμναστήριο: Elixir Gym Network, Γιάννη Αγγέλου 30, Χαριλάου.

1. Το μεγαλύτερο στοίχημα για ένα γυμναστήριο… Θα σου πω πως είναι το να αφουγκράζεται τις ανάγκες του κόσμου ενώ ταυτόχρονα να συμβαδίζει με τα ελληνικά δεδομένα και τις συνθήκες της αγοράς. Για να είσαι επίσης ανταγωνιστικός και ευέλικτος πρέπει να είσαι επίκαιρος και το προσωπικό σου να εκπαιδεύεται συνεχώς. Το άριστο περιβάλλον μπορεί να επιτευχθεί με πολύ δουλεία πάνω στο κομμάτι της εξυπηρέτησης.

2. Η πιο «εναλλακτική» γυμναστική και οι τάσεις σήμερα... Χαίρομαι που βλέπω ότι ο κόσμος έχει αρχίσει να αντιλαμβάνεται τη γυμναστική σαν ένα μέσο για την βελτίωση της καθημερινότητάς του. Οι μέθοδοι άσκησης που προσομοιάζουν τις καθημερινές, λειτουργικές μας κινήσεις στην προπόνηση φαίνεται να κερδίζουν έδαφος σε αντίθεση με πιο παραδοσιακούς τρόπους άσκησης. Βλέπω μια ανάγκη και μια κατεύθυνση προς τη θεραπευτική άσκηση. Είναι κάτι που θα έπρεπε να θεωρείται δεδομένο αλλά είχε αμεληθεί από τον κόσμο τα προηγούμενα χρόνια. Στην Αμερική η θεραπευτική άσκηση κατατάσσεται έκτη στα fitness trends για το 2020.

3. To Elixir στη συνείδησή μου... Είναι ομάδα. Μια ομάδα με βασικό σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασκουμένων που μας επιλέγουν. Όραμά μας είναι η ανάπτυξη του δικτύου μας σε κάθε γειτονιά της Θεσσαλονίκης και της Β. Ελλάδας. Και αν θες, challenge είναι ξεκάθαρα, η μετάδοση του "fitness" ως κουλτούρα και η βελτίωση της καθημερινότητας των ασκουμένων μας.

4. Είμαστε «πρωτοπόροι»… Φέτος στα γυμναστήρια μας εντάχθηκε ένα καινούριο μάθημα που δένει αρμονικά τη μέθοδο Pilates, τη Yoga και το κλασσικό χορό. To X-Barre που απευθύνεται σε όλα τα επίπεδα ασκουμένων και στόχο έχει την ενδυνάμωση και τόνωση όλου του σώματος.

5. Απολαμβάνω… Σε επίπεδο δουλειάς την επαγγελματικά εμπιστοσύνη που βλέπω στα μάτια των συνεργατών αλλά και του κόσμου. Προσωπικά η χαρά, η ενέργεια που έχω αλλά και το ότι είμαι ευτυχισμένη.

6. 3 λόγοι για να έρθεις στο Elixir... Θα βελτιώσεις την ποιότητα της ζωής σου. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό; Ότι θα έχεις περισσότερη αυτοπεποίθηση και θα το εκφράζεις σε πολλούς τομείς της ζωής σου. Θα αισθάνεσαι πιο δυνατός και θα έχεις περισσότερη ενέργεια.

7. Η ματ κίνηση για μας... Η συνεχείς εκπαιδεύσεις και τα σεμινάρια που κάνουμε για να δέσουμε και να λειτουργούμε καλύτερα σαν ομάδα. Εκπαιδεύσεις που έχουν σχέση με το fitness αλλά και το team building.

mg-0548.jpg

Φραντζανά Μαρία, 26 ετών.

Γυμναστήριο: Elixir Gym Network, Γιάννη Αγγέλου 30, Χαριλάου.

1. Το μεγαλύτερο στοίχημα ενός γυμναστηρίου... Είναι οι ικανοποιημένοι πελάτες- ασκούμενοί του. Εκτιμώ επίσης ότι είσαι ανταγωνιστικός, ακολουθώντας τις νέες τάσεις. Είσαι αποτελεσματικός μένοντας πιστός στις βασικές αρχές της άσκησης, είσαι ευέλικτος έχοντας προστασίες που απευθύνονται σε ευρύ κοινό και προσφέρεις ένα άριστο περιβάλλον όχι μόνο μέσω της επιφανειακής-οπτικής πλευράς αλλά χτίζοντας μαζί με τα άτομα που βρίσκονται μέσα σε αυτό!

2. Η πιο «εναλλακτική» γυμναστική και οι τάσεις σήμερα... Θα έλεγα το pilates ωστόσο ο καθένας πρέπει να βρει τον τρόπο εκγύμνασης που του αρέσει και που του ταιριάζει! Πιστεύω υπάρχει ιδανικός τρόπος εκγύμνασης για όλους και αυτό προσπαθούμε και εμείς. Από την άλλη θα έλεγα ότι στις μέρες μας τάση που αγαπήθηκε είναι το Pilates και αυτό δεν είναι τυχαίο! Απευθύνεται σε όλους! Γενικά κερδίζει θα έλεγα έδαφος η θεραπευτική άσκηση και αυτό δεν είναι τυχαίο... αλλά αποτέλεσμα του σύγχρονου τρόπου ζωής.

3. To Elixir στη συνείδησή μου... Είναι μια ομάδα θα έλεγα γυμναστών που τους βρίσκεις σε διάφορα σημεία πλέον της πόλης και στόχο τους έχουν να σε μυήσουν σε έναν καλύτερο τρόπο ζωής.

4. Είμαστε «πρωτοπόροι»... Γιατί; Θεωρώ πως είναι τα "kids" είναι μια υπηρεσία η οποία δίνει τη δυνατότητα στους γονείς να φέρουν τα παιδάκια τους για μουσικοκινητική αγωγή και παιχνίδι, και ταυτόχρονο σε ξεχωριστό χώρο να κάνουν γυμναστική οι ίδιοι!

5. Απολαμβάνω... Αυτήν την ικανοποίηση που αντλείς αν αυτό που κάνεις σου αρέσει και πετυχαίνει τον στόχο του! Αυτό που κάνω μου αρέσει και στόχος μας είναι οι ικανοποιημένοι πελάτες μας για αυτό προσπαθούμε καθημερινά. Δικαίωση είναι το να πετυχαίνουν αυτοί τον στόχο τους είτε αυτός είναι ψυχολογική ευεξία, είτε είναι ένα καλύτερο σώμα, είτε είναι το να σταματήσουν να πονάνε και να έχουν με κάθε τρόπο έναν καλύτερο τρόπο ζωής.

6. 3 λόγοι για να έρθεις στο Elixir... Το προσωπικό, οι καθαροί και φωτεινοί χώροι άσκησης και τα μικρά γκρουπ.

7. Κίνηση ματ για εμάς… Θεωρώ πως δεν υπάρχει μια κίνηση ματ που μπορεί να οδηγήσει στην επιτυχία, είναι πολλές μικρές κινήσεις που έγιναν από τότε που άνοιξε το πρώτο γυμναστήριο Elixir, έως σήμερα!

About Elixir Gym Network:

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Είναι η εξαιρετική εξυπηρέτηση σε εξαιρετικούς ανθρώπους και η πρόβλεψη των αναγκών του κάθε ενεργού μέλους του δικτύου μας.

5 ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΜΑΣ

  • Η ομάδα μας είναι η δύναμη μας.
  • Ο ασκούμενος είναι ο καλεσμένος μας.
  • Κάνουμε πάντα αυτό που έχουμε υποσχεθεί στην ώρα του.
  • Είμαστε πάντα διαθέσιμοι να εξυπηρετήσουμε με αληθινό χαμόγελο.
  • Δημιουργούμε τις κατάλληλες συνθήκες, ώστε να είμαστε το καλύτερο κομμάτι της ημέρας σας, κάθε μέρα!
"Amazing service for amazing people!"

More: www.elixirstudio.gr

Twitter: @elixir_gym

YouTube: ELIXIR GYM NETWORK

Instagram: elixir_gym_network

Elixir Μετέωρα, Κρυστάλλη 3, Facebook: Elixir Meteora

Elixir Χαριλάου, Γιάννη Αγγέλου 30, Facebook: Elixir Pilates Studio Charilaou

Elixir Δελφών, Καρακάση 14, Facebook: Elixir Pilates Studio Martiou

Elixir Ντεπώ, Λασκαράτου 15, Facebook: Elixir Pilates Studio Laskaratou

Elixir Φάληρο, Βασ. Όλγας 16, Facebook: Elixir Studio Olgas

Elixir Ευζώνων, Βασ. Γεωργίου 15, Facebook: Elixir Vas.Georgiou

Elixir Ρόδος, Γ. Σεφέρη 108, Facebook: Elixir Studio Rhodes