fbpixel

Search icon
Search
Είστε καλεσμένες σε πάρτι αλλά έχετε ελάχιστη ώρα; Ο πιο εύκολος οδηγός για μαλλιά και makeup
MAKE UP

Είστε καλεσμένες σε πάρτι αλλά έχετε ελάχιστη ώρα; Ο πιο εύκολος οδηγός για μαλλιά και makeup

Πως θα λάμψετε στη στιγμή με τα κατάλληλα tips


Μερικές φορές η πιο λαμπερή εμφάνιση είναι και η πιο απλή. Τα καλοκαιρινά πάρτι είναι η κατάλληλη στιγμή για να το καταλάβετε αλλά και για να βγείτε τις ανέμελες φωτογραφίες που θα θυμάστε όλη τη χρονιά. Για πολλές γυναίκες ένα εύκολο look απαιτεί δύο χαρακτηριστικά: κόκκινα χείλη και απλά μάτια. Και είναι απόλυτα λογικό αφού η αντίθεση ανάμεσα στο όμορφο, λαμπερό δέρμα και σε ένα τολμηρό χείλος είναι πραγματικά κομψή. Κρατήστε αυτό το tip και ακολουθήστε το full οδηγό μας που θα ακολουθήσετε αυτές τις ξέγνοιαστε μέρες του χρόνου για να αισθάνεστε και να είστε η βασίλισσα του party.

beauty-face.jpg
@melissawoodtepperberg

Επιδερμίδα

Βάλτε το δέρμα σας σε τάξη

Τα πάντα σχετικά με το δέρμα σας φαίνονται καλύτερα όταν κάνετε απολέπιση και το μακιγιάζ που χρησιμοποιείτε εφαρμόζεται πιο ομοιόμορφα με αποτέλεσμα να φαίνεται πιο φυσικό. Απαλλάξτε το δέρμα σας από τα νεκρά κύτταρα και αποκτήστε ξανά μια υγιή λάμψη.

Ενυδατωθείτε

Αυτό το tip δεν αφορά μόνο την υγεία του δέρματός σας. Η ενυδατική κρέμα και η κρέμα ματιών βοηθούν να γεμίσει το δέρμα και να λειανθούν οι ρυτίδες προσωρινά, ενώ βοηθούν το foundation και το concealer να αναμειγνύονται πολύ πιο εύκολα.

Προχωρήστε στα βασικά

Η ώθηση που παίρνει το δέρμα σας από την ενυδατική κρέμα είναι αρκετή για μερικούς ανθρώπους. Άλλοι πάλι προτιμούν να εφαρμόζουν ένα απαλό foundation και λίγο concealer για να καλύψουν την ερυθρότητα ή τις κηλίδες.

face-woman-skin-OxEsB.jpg
@vicmontanari


Ξυπνήστε τα μάτια σας

Με φυσικό δέρμα και τολμηρά χείλη, τα διακριτικά μάτια φαίνονται καλύτερα. Το κόλπο: Αρχικά, εφαρμόστε ένα λείο υγρό eyeliner ανάμεσα στις ρίζες των βλεφαρίδων σας, κατά μήκος του εξωτερικού μισού των άνω βλεφάρων σας. Καθαρίστε τη γραμμή με ένα Q-tip και μετά απλώστε μια στρώση μάσκαρα. Εναλλακτικά, χρησιμοποιήστε ένα κομψό σετ ψεύτικων βλεφαρίδων που αποτρέπει την ανάγκη για μάσκαρα και σας χαρίζει μια μοναδική εμφάνιση.

Φέρτε το party σε εσάς

Περάστε ένα γυαλιστερό, μαργαριταρένιο highlighter στις κορυφές των ζυγωματικών σας, στο Cupid’s bow και στη γέφυρα της μύτης σας. Μπορείτε επίσης να ταμπονάρετε λίγο στα βλέφαρα για ένα υπέροχο αποτέλεσμα. Η τελευταία πινελιά είναι, φυσικά, τα χείλη. Επιλέξτε έντονες ή πιο απαλές αποχρώσης και χρησιμοποιήστε ένα πινέλο για να δώσετε υπέροχο σχήμα και υφή.

Μαλλιά

Βεβαιωθείτε για το αποτέλεσμα

Πριν καν μπείτε στο ντους, περιποιηθείτε τα μαλλιά σας για επιπλέον λάμψη και φανταστική υφή. Τοποθετήστε έναν ορό με βιταμίνη C, που σφραγίζει την επιδερμίδα της τρίχας, και δε θα πιστεύετε το πόσο λαμπερό θα δείχνει το αποτέλεσμα. Λιγότερο φριζάρισμα, εκπληκτική λάμψη, υφή και απόλυτη ενυδάτωση θα γίνουν οι σύμμαχοι σας, ανεξάρτητα από τον τύπο των μαλλιών σας.

face-woman-juliesfi.jpg
@juliesfi

Μακριά και λαμπερά

Για να δώσετε στα μαλλιά σας όμορφη υφή και σχήμα, κάντε ένα χτένισμα με χαλαρό κυματισμό ή μπούκλες. Αυτό το styling δε θα φύγει ποτέ από τη μόδα και θα αναδεικνύει πάντα την πιο girly πλευρά του εαυτού σας.

Χρησιμοποιήστε clips

To half-up-twist, στα κυμματιστά μαλλιά φαίνεται υπέροχο. Για να δημιουργήσετε περισσότερο όγκο και άρα καλύτερο αποτέλεσμα, τοποθετήστε λίγο dry shampoo στις ρίζες σας και στη συνέχεια τραβήξτε τα μαλλιά που βρίσκονται ακριβώς πάνω από τα αυτιά σας, στρίβοντάς τα σε έναν κότσο. Στερεώστε τα με μια μεγάλη καρφίτσα ή με ένα κλιπ. 

Κεντρική εικόνα: @blancamiro