fbpixel

Search icon
Search
FACE & BODY

Editor Edit: Δοκίμασα όλες τις κρέμες χεριών αλλά αυτές είναι οι καλύτερες

Τα απαραίτητα tips για τα πιο απαλά χέρια που είχατε ποτέ


Editor Edit:  Δοκίμασα όλες τις κρέμες χεριών αλλά αυτές είναι οι καλύτερες

Πάντα έβρισκα τα απαλά χέρια μια πολυτέλεια. Θεωρούσα και ένιωθα πως όταν το άγγιγμα είναι όσο πιο soft γίνεται τότε όλα τα άλλα μπορούν να ακολουθήσουν. Έτσι, από το χειμώνα με τις υψηλές θερμοκρασίες και την αφυδάτωση, μέχρι τις υπόλοιπες εποχές όπου η ξηρασία και το κρύο "παίρνουν" μακριά την αποτελεσματική ενυδάτωση υπάρχουν συμβουλές και tricks που πάντα με βγάζουν ασπροπρόσωπη. Συγκέντρωσα, λοιπόν, εδώ όσα ακολουθώ πιστά και μαζί με αυτά θα σας αποκαλύψω και τις αγαπημένες μου κρέμες χεριών που σίγουρα ξεχωρίζουν, ανάμεσα στις αμέτρητες που κυκλοφορούν στην αγορά. 

Φυσική προστασία των χεριών 

Τα γάντια μπορούν να προστατεύσουν τα χέρια και να τα διατηρήσουν μαλακά. Όταν βρίσκεστε σε εξωτερικό χώρο μια κρύα μέρα, ο αέρας μπορεί να στεγνώσει τα χέρια σας και να τα κάνει να σκάσουν. Φορώντας ζεστά γάντια, μειώνετε την απώλεια υγρασίας και διατηρείτε τα φυσικά έλαια στο δέρμα. Μπορεί επίσης να εξετάσετε το ενδεχόμενο να φοράτε λαστιχένια γάντια για τις οικιακές δουλειές όπως το καθάρισμα του μπάνιου και το πλύσιμο των πιάτων. Αυτά όχι μόνο θα σας βοηθήσουν με την ενυδάτωση, αλλά θα σας προστατεύσουν από το ζεστό νερό και τις σκληρές χημικές ουσίες που μπορεί να σας ερεθίσουν και να στεγνώσουν την επιδερμίδα.

My Favorites

 New in

New in

Moroccanoil, Hand Cream

 Must have

Must have

Κρέμα Χεριών Instant Repair, Tzimas Cosmetics

BUY ME
 Hand lotion

Hand lotion

Delicious Rhubarb & Rose, Molton Brown, Attica

BUY ME
 Anti-Bacterial

Anti-Bacterial

Tea Tree Extract, Cedarwood, Ylang Ylang, Grown Alchemist, Attica

BUY ME
 Luxury in

Luxury in

Cellular Hand Cream, La Prairie, Sephora

BUY ME
 Greek beauty

Greek beauty

Dermofilia Hand Cream, Frezyderm, Hondos Center

BUY ME

Γάντια θεραπείας

Υπάρχουν ειδικά γάντια που μπορούν να λειτουργήσουν ως μέρος της θεραπείας των χεριών σας. Χαρίστε στον εαυτό σας λίγη επιπλέον φροντίδα επιλέγοντας τα ή απλώς απλώστε άφθονη ενυδατική κρέμα και στη συνέχεια φορέστε βαμβακερά γάντια. Τα αποτελέσματα θα σας εκπλήξουν καθώς είναι ορατά από την πρώτη κιόλας φορά. 

Χρησιμοποιήστε αντηλιακό

Το δέρμα των χεριών σας είναι εξίσου ευάλωτο στις βλαβερές υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου με το δέρμα στο υπόλοιπο σώμα σας. Εφαρμόστε αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας καθώς όχι μόνο θα σας προστατεύσει αλλά και θα διατηρήσει το δέρμα σας απαλό και ελαστικό για χρόνια.

nails-black.jpg

Προσεκτικό πλύσιμο 

Ένας από τους κύριους λόγους που πλένετε τα χέρια σας είναι για να αποφεύγετε να κολλήσετε και να διαδώσετε μικρόβια μέσω των επιφανειών που αγγίζετε. Έτσι, οι ειδικοί συστήνουν το πλύσιμο για τουλάχιστον 20 δευτερόλεπτα αλλά όχι για περισσότερα. Χρησιμοποιήστε ζεστό και όχι καυτό νερό, πείτε "ναι" σε ένα ενυδατικό σαπούνι με συστατικά όπως λανολίνη και γλυκερίνη και μην τρίβετε "επιθετικά" τα χέρια σας. Τέλος μην παραλείπετε ποτέ να εφαρμόζετε κρέμα χεριών.

Μείνετε ενυδατωμένοι

Το νερό δεν είναι χρήσιμο μόνο για το πλύσιμο των χεριών σας. Το να πίνετε αρκετό νερό μπορεί να σας βοηθήσει να ξεπλύνετε το σώμα σας, κάτι που θα βελτιώσει το δέρμα σας, δίνοντας του μια πιο λαμπερή λάμψη. Για σωστή ενυδάτωση, συνιστάται τουλάχιστον 8 ποτήρια την ημέρα.

1

Βarrier-texture

Cicaplast Hand Cream, La Roche-Posay, Hondos Center BUY ME

2

Anti-aging technology

Ultimune Power Infusing Hand Cream, Shiseido, Hondos Center BUY ME

3

100% Natural Ingredients

Hand Cream, On the Wild Side, Sephora BUY ME

4

Home team

Moisturizing Hand Cream, Sephora Collection, Sephora BUY ME